Vermageren? Dit is de afslankpleister-top-5 van 2024

Een afslankpleister klinkt dubieus. Ik heb er net als jij mijn twijfels over. Maar die twijfels nemen mijn nieuwsgierigheid niet weg. Vermageringspleisters worden niet voor niets verkocht. Dus is het kwakzalverij of werken ze echt?

Voordat je afslankpleisters gaat kopen, wil ik je álles uitleggen over de werking. Ook wil ik eventuele reviews doornemen en probeer ik voorzichtig advies te geven of je wel een vermageringspleister nodig hebt.

Iedereen wil namelijk zo makkelijk mogelijk afvallen. Hier minimaal tijd in investeren en vooral snel resultaat zien. Alleen de praktijk is vaak anders. Zonder gezond te eten val je nooit voor een lange termijn af.

Dus misschien is de vraag wel verkeerd gesteld. Hoe dragen afslankpleisters bij aan het proces van afvallen?

Laten we samen deze vraag zien te beantwoorden.

Wat is een afslankpleister?

Wat is een afslankpleister

Een afslankpleister absorbeert ingrediënten uit de huid, volgens de makers van alle afslankpleisters tenminste. Je kunt de pleisters op plekken plakken waar je zou willen afvallen. Dit kunnen bijvoorbeeld de benen, rug, buik of armen zijn.

Volgens de fabrikanten worden afslankpleisters ook gebruikt om wonden beter te laten genezen, littekenweefsel te helen en pigment of sproeten te behandelen. Een manusje van alles dus. Hoe de pleister dit doet, is een raadsel.

Alhoewel de ingrediënten per afslankpleister verschillen, zijn in de meeste pleisters de volgende ingrediënten te vinden:

 • Sophoricoside
 • Catechine
 • Capsaicin
 • Cafeïne

Een zeer unieke combinatie van ingrediënten dus. Volgens de fabrikant hebben deze stoffen de volgende functies:

 • Sophoricoside: bevat elementen om het gewicht en vet te verminderen
 • Catechine: vermindert cellulitis en remt de accumulatie van vetcellen
 • Capsaicin: voorkomt obesitas en verwijdert cellulitis door het lichaamsvet te verminderen
 • Cafeïne: vernietigt cellulitis en verzacht vetcellen van collage

Ik moet hier eerlijk zijn: ik ben zeer sceptisch over de bovenstaande uitleg. Als het waar is dat de bovenstaande ingrediënten dit effect hebben, betwijfel ik ten zeerste of het genoeg is om echt af te vallen.

Hoe werkt een vemageringspleister?

Hoe werkt een afslankpleister

Je kunt de afslankpleister gebruiken door de pleister ofwel patch op de plek te plakken waar je wilt afvallen. In de beschrijving van het desbetreffende product, is te vinden waar je precies de pleister allemaal kunt plakken. Tot zover ik heb kunnen zien, is dit op de meeste plekken mogelijk.

Het wordt aangeraden dat als je voor de eerste keer een afslankpleister gebruikt je de pleister minimaal 4 tot 6 uur per keer laat zitten. Naarmate je de pleister vaker hebt gebruikt, mag dit tot wel 8 uur per keer. Na 6 of 8 uur dien je de afslankpleister dus altijd te verwijderen. Je moet dus redelijk wat afslankpleisters kopen.

Het advies is dat de afslankpleisters niet vaker dan om de dag gebruikt worden. Ook is hier een periode van twee weken geadviseerd. Het is dus niet de bedoeling dat je een jaar lang elke dag een nieuwe afslankpleister aanbrengt.

Bijwerkingen

Verschillende pagina’s op onder andere Bol beweren dat afslankpleister geen bijwerkingen hebben. Ook informatieve pagina’s lijken dit te bevestigen. Doordat wetenschappelijk onderzoek naar de bijwerkingen van afslankpleisters ontbreekt, doe ik hier zelf geen uitspraken over.

Welke afslankpleisters moet je kopen?

Wil jij de gok nemen door toch een afslankpleister te kopen? Dan begrijp ik je keuze helemaal. Niet geschoten is namelijk altijd mis. Tot zover ik heb kunnen zien zijn er geen bijwerkingen van afslankpleisters bekend. Ik adviseer je wel zelf ook nog even onderzoek naar mogelijke bijwerkingen te doen. De wetenschap staat niet stil dus wie weet is er ondertussen meer over afslankpleisters bekend.

Om je enig houvast te geven, heb ik hieronder een top vijf samengesteld van de populairste afslankpleisters van dit moment. Deze volgorde van deze top vijf is tot stand gekomen door te kijken naar de pleisters met de meeste positieve recensies. Voor verder informatie verwijs ik je graag door naar de productpagina’s die zich achter de links bevinden.

TOP 5 afslankpleisters/vermageringspleisters

Wil jij de gok nemen door toch een afslankpleister te kopen? Dan begrijp ik je keuze helemaal. Niet geschoten is namelijk altijd mis. Tot zover ik heb kunnen zien zijn er geen bijwerkingen van afslankpleisters bekend. Ik adviseer je wel zelf ook nog even onderzoek naar mogelijke bijwerkingen te doen. De wetenschap staat niet stil dus wie weet is er ondertussen meer over afslankpleisters bekend.

Om je enig houvast te geven, heb ik hieronder een top vijf samengesteld van de populairste afslankpleisters van dit moment. Deze volgorde van deze top vijf is tot stand gekomen door te kijken naar de pleisters met de meeste positieve recensies.

1. EPIN Slim Patch – 30 vermageringspleisters

De EPIN Slim Patch afslankpleisters bieden een eenvoudige en effectieve manier om gewicht te verliezen. Plak ze op je navel, en ze werken tot wel 12 uur om vet te verbranden en gewichtsverlies te bevorderen. Deze pleisters zijn geschikt voor alle huidtypes en worden discreet via briefpost geleverd, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven.

Voordelen:

 • Gemakkelijk in gebruik
 • Verbrandt effectief vet
 • Geschikt voor elke huid

2. Best Slim vermageringspleisters – 20 afslankspleisters

Wil je eenvoudig en effectief afvallen? Probeer dan de Best Slim afslankpleisters! Deze pleisters stimuleren vetverbranding, verminderen je eetlust en zijn gemakkelijk in gebruik. Plak er gewoon één op je navel, en laat de natuurlijke ingrediënten de rest doen voor een slanker en fitter lichaam.

Voordelen:

 • Stimuleert vetverbranding
 • Vermindert eetlust
 • Eenvoudig in gebruik

3. Elaimei afslankpleisters – 30 vermageringspleisters

Je gezondheid, fitheid en figuur verbeteren? Misschien zijn de ELAIMEI® Slimming Patches precies wat je nodig hebt. Deze vermageringspleisters stimuleren de vetverbranding, verminderen je eetlust en versnellen je metabolisme. Plak elke dag één pleister en ervaar het gemak van afvallen zonder bijwerkingen. Bestel nu en begin vandaag nog met je transformatie.
Voordelen:
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Makkelijk aan te brengen
 • Ondersteunt vetverbranding

4. Sefudun Deep Cleaning – 30 voetpleisters

Ontdek de kracht van detox met Sefudun Detox-voetpleisters! Deze pleisters, doordrenkt met natuurlijke ingrediënten, helpen je lichaam ontgiften terwijl je slaapt, waardoor je fris en energiek wakker wordt. Ervaar een stralendere huid, verbeterde slaapkwaliteit, een algeheel gevoel van welzijn en mogelijk een lager lichaamsgewicht. Bestel vandaag nog en geef je lichaam de boost die het verdient!

Voordelen:

 • Voldoet aan verwachting
 • Verbeterde slaapkwaliteit
 • Handig in gebruik

5. Orange Care – 30 afslankpleisters

Deze natuurlijke pleisters verminderen vetopname, ondersteunen de stofwisseling en geven meer energie. Plak elke ochtend een nieuwe pleister op je schouder of rug en ervaar de effectieve werking de hele dag door. Begin nu en voel je energieker en gezonder!
Voordelen:
 • Vermindert vetopname
 • Ondersteunt stofwisseling
 • Geeft meer energie
Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 79 Gemiddeld: 3.6]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.