Afvallen met superfoods: Voeg deze Top 5 Superfoods toe aan je dieet!

Afvallen met Superfoods? Dit zijn een term voor groenten, fruit of noten die een hoge voedingswaarde hebben in verhouding tot de kilo-caloriën die ze bevatten. Als je wilt afvallen met superfoods wil je dus zo weinig mogelijk loze kilo-caloriën binnenkrijgen.

TIP: ” Wil jij elke dag Gezond Starten? Probeer deze 27 fruit en groentes in ÉÉN Drankje (binnen 30 sec klaar). Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met De Easy Greens Superfood >>

Deze lijst met producten is speciaal gemaakt voor de mensen die willen afvallen met superfoods. Let er echter wel op dat je nog steeds voldoende beweging krijgt!

Deze 5 superfoods eten zonder extra beweging zal waarschijnlijk niet veel veranderen.

1. Broccoli: vol vezels als superfood

Broccoli als superfood

Broccoli staat als eerste op deze lijst omdat het vol met vezels zit waardoor je het gevoel krijgt al snel vol te zitten. Hierdoor eet je minder terwijl je jezelf wel bomvol stopt met allerlei voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

Daarnaast helpt broccoli met de verbranding van vet, dus als je wilt afvallen met superfoods dan is broccoli een perfecte groente voor op de boodschappenlijst.

2. Avocado: is een originele superfood

Avocado

Zodra je wilt afvallen met powerfoods kan eigenlijk de avocado niet in je dieet ontbreken. Avocado zit namelijk boordevol goede voedingswaarden en geeft je, net als broccoli, al snel het gevoel dat je vol zit.

Daarnaast helpt de avocado spieren opbouwen. Je kunt de avocado door een salade heen mengen of in plakjes op een broodje doen. Avocado zit boordevol Vitamine E, wat helpt bij stofwisseling tussen de cellen en dus goed is voor afvallen met superfoods.

3. Spinazie: geeft  verzadigd gevoel

Spinazie

Spinazie helpt met spieren bouwen en geeft een verzadigd gevoel, perfect voor het afvallen met superfoods! Spinazie zit vol met mineralen en goede vitamines, waardoor je alle hulpstoffen die je lichaam nodig heeft makkelijker binnenkrijgt.

Het is een bron van kalium, ijzer, fosfor en calcium en je zou het bijna plantaardig zuivel kunnen noemen. Daarbij is het hooguit een euro per kilo, dus het is ook nog eens goedkoop afvallen met superfoods.

4. Kokos: boordevol vezels en vitamines

Kokos boordevol vezels en vitamines

Kokosnoot is een echte powerfood vol met vitaminen en boordevol vezels. Daarbij is de kokosnoot goed voor je darmen en je maag. Voeg dus met regelmaat kokosnoot, kokosolie of kokosmelk aan je gerechten toe als je wilt afvallen met superfoods.

Het is niet alleen heerlijk maar ook nog eens uitermate gezond en voedzaam. Eet deze superfood echter wel met mate, aangezien teveel kokos opstopping kan veroorzaken. En dat werkt het afvallen met superfoods natuurlijk alleen maar tegen!

5. Quinoa zonder gluten wel vezels

Deze superfood kan ook helpen als je wilt afvallen met superfoods. Quinoa zaden zijn ontzettend voedzaam en je kunt het op talloze manieren eten. Veel mensen eten quinoa bij het avondeten maar het kan natuurlijk ook prima met yoghurt bij het ontbijt. Het bevat namelijk geen gluten maar wel meer eiwitten en voedingsvezelfs ten opzichte van zilvervliesrijst.

6. Easy Greens met 27 verschillende soorten superfoods

Easy Greens product

Waar je het ook voor gebruikt, Easy Greens is een drankje dat je op ieder moment van de dag kunt nuttigen. Met een heerlijke frisse smaak besef je je bijna niet dat je in één klap 27 soorten groenten en fruit binnenkrijgt. En het is nog goedkoop ook!

Benieuwd waar ik het precies over heb? Lees er dan hier meer over!

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Avocadobrood

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.