Disclaimer

Hoewel Droogtrainers de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Alle informatie op deze website, dus ook de tarieven en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn. De informatie op deze website wordt bijna dagelijks aangevuld en bijgewerkt. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Droogtrainers zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Droogtrainers en wordt uitdrukkelijk voorbehouden.

Droogtrainers is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Droogtrainers niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website geplaatst op externe websites.

De namen van partners behoort toe aan hun zelf. Bol, Coolblue, Tradetracker of PayPro of andere aanbieders zijn onafhankelijke bedrijven en is op geen enkele wijze verbonden met Droogtrainers.

Droogtrainers behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.