Koolhydraatarm kookboek 2022: de beste 5 koolhydraatarme kookboeken

Een koolhydraatarm kookboek houdt het diëten leuk. Boordevol inspiratie en smaak, helpen ze je om het low-carb dieet vol te houden. Niet dat dit laatste moeilijk is, want er blijft heel veel dat je gewoon wél mag eten bij dit dieet. Maar hoe dan ook blijven de resultaten spectaculair: je valt af, krijgt meer energie, een toegenomen zelfvertrouwen en een positieve mindset.

Nu kun je lokale bibliotheek bezoeken in de hoop zo’n koolhydraatarm kookboek te vinden. Of probeer het eens in je lokale boekhandel. Als je al iets vindt, is de kans groot dat het in het Engels is. In dit artikel vertel ik je waar je een topper van een Nederlandstalig koolhydraatarm kookboek vindt. Maar eerst iets meer over mijzelf.

Hoe ik met koolhydraatarm eten 7 kilo afviel

Waarom ik koolhydraatarm ging eten (1)

Nog niet zo lang geleden was ik 7 kilo te zwaar, had ik maagklachten, was ik winderig en had ik huiduitslag. Op z’n zachtst gezegd was ik niet bepaald in de vorm van m’n leven, terwijl ik nog niet eens dertig was! Daar was dus werk aan de winkel.

Haast bij toeval woonde ik een serie workshops bij over health food. Daarin leerde ik hoe onze emoties en onze keuzes voor bepaald eten met elkaar verbonden zijn. En dat bleek een belangrijke stap op weg naar een gezonder eetpatroon. Al gauw kwam ik uit bij het koolhydraatarme dieet en de resultaten zijn verbluffend.

Leer van mijn ervaringen

Gezond eten met koolhydraatarm

Er zijn genoeg dieetgoeroes die nog nooit hun eigen dieet hebben geprobeerd. Dus waarom zou je op een random koolhydraatarm kookboek schrijver vertrouwen? Nee, kies dan liever voor een boek geschreven door ondergetekende: Heiko Hartsuijker.

Uit eigen ervaring kan ik je precies vertellen wat werkt en wat niet. Ik weet hoe je gemotiveerd blijft en hoe je de resultaten behaalt waar ik in de inleiding over sprak. Mijn boek, de Koolhydraatarme Chef, heeft al duizenden Nederlanders en Belgen geholpen om gezonder te leven en er beter uit te zien.

Koolhydraatarm kookboek 2022 – 5 kookboeken voor de prijs van 1!

5_boeken_ovenschotel_bijbel

Het kopje hierboven klinkt te goed om waar te zijn. Maar toch is het zo: tijdelijk kun je profiteren van een spectaculaire aanbieding. Tegen een ongelooflijk lage prijs krijg je een compleet pakket koolhydraatarme kookboeken voor maar € 12.

Ik heb dit pakket zó geprijsd dat dit een echte no-brainer voor je is. Omdat ik zo heilig geloof in koolhydraatarm eten, helpt deze laagdrempelige prijs zo veel mogelijk mensen om zelf eens low-carb te eten. In het pakket vind je de volgende boeken:

De Koolhydraatarme Chef

Dit is hét basisboek over koolhydraatarm eten. Ik heb het geschreven nadat ik van 7 kilo overgewicht en allerlei bijkomende kwaaltjes transformeerde in een gezonde, fitte en slanke Heiko. Je ontdekt in dit boek de voordelen van koolhydraatarm eten en ziet met welke ingrediënten je eindeloos kunt combineren. En uiteraard puilt dit boek uit van de recepten, die makkelijk en smakelijk zijn.

De Koolhydraatarme Ovenschotel Bijbel

Veel mensen verkrampen als je het over een dieet hebt. Ze associëren het met salades eten, lang in de keuken staan en honger lijden. Bij koolhydraatarm eten is dat juist niet zo. Je mag vlees, vis en zeevruchten blijven eten en hoeft je daarbij geen zorgen te maken om de portiegrootte. Vandaar onze grootste versie met 55 recepten in de ovenschotel Bijbel.

De Vega Chef

Je mag in het koolhydraatarme dieet gewoon dierlijke producten eten. Maar wat als je bijvoorbeeld vegetariër of veganist bent? Ook dan blijven er nog genoeg heerlijke dingen over om te eten. Deze gids helpt jou om de omschakeling naar koolhydraatarm te maken.

De Tussendoortjes Chef

Je kunt dan nog zo gezond eten, maar als je tussen de maaltijden door naar zoete snacks grijpt of als toetje een tiramisu naar binnen werkt, was al dat diëten voor niets. Speciaal voor die zoete trek heb ik dit receptenboek samengesteld. Met de gezonde tussendoortjes en toetjes in dit boek voorkom je dat je teveel suiker binnenkrijgt.

De Paleo Chef

Paleo –het eten zoals de jagers en verzamelaars van pakweg tienduizend jaar geleden– is niet zozeer bedoeld als low-carb dieet. Toch heeft het veel overeenkomsten omdat het paleodieet o.a. granen en peulvruchten uitbant. Dit boek viert de overlappende delen van deze eetfilosofieën met heerlijke recepten.

De KHA Chef 30-dagen programmaDe KHA Chef 30-dagen programma

Alsof 5 koolhydraatarme kookboeken nog niet genoeg zijn, bied ik nog een extraatje. Een bonus die zo waardevol is, dat het voor veel mensen de hoofdreden is om dit boekenpakket te kopen. Ik heb het over het razend populaire Koolhydraatarm 30 Dagen Programma.

Want waarom zou je bladeren in een kookboek als je gewoon elke dag een kant-en-klaar menu kunt hebben? Gedurende 30 dagen heb je elke dag een compleet menu, van ontbijt tot diner, uiteraard met boodschappenlijstje. Haal de boodschappen periodiek in huis, bijvoorbeeld wekelijks, en je hoeft alleen nog maar de recepten op te volgen.

En geloof me, dat gezonde, low-carb koken kost echt niet veel tijd. Vaak ben je binnen een halfuur al klaar. Een kleine tijdsinvestering voor een strak en gezond lijf, nietwaar? Dit valt prima in een druk schema in te passen.