KRIJG 5 COMPLETE GEZONDE RECEPTENBOEKEN VOOR SLECHTS €12,50!

Thuis aan de slag? Graag slank, fit en energiek in 21 dagen? Start direct met de Koolhydraatarme Chef en Vega Chef samen meer dan 117+ heerlijke gerechten!

Volledige weekmenu’s voor 8+ weken met koolhydraatarme en vegetarische recepten die jou helpen afvallen.

Op jouw gezondheid. Heiko

Normale prijs €37,00 met 50% Korting: €12,50

Bestel Direct de Koolhydraatarme Chef!

TIJDELIJKE ACTIE Krijg je 50% korting op een selectie van mijn kookboeken

8+ Weekmenu’s  voorzien van Koolhydraatarme recepten

Alles is uitgewerkt: ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Het scheelt echt dat jij niet meer de calorieën hoeft te tellen zoals bij andere dieet- of afslankplannen.


Koolhydraatarm/ low carb

Gebruikt alle krachtige principes van het low carb-dieet. Dat koolhydraatarm eten werkt, is geen geheim meer! Vele mensen diëten al door koolhydraatarm te eten, maar dit combineren met een vegetarische lifestyle is nieuw in Nederland.


Makkelijk & betaalbare ingrediënten

Eenvoudige ingrediënten en betaalbare boodschappen. Want juist voor de ingrediënten heb ik rekening gehouden met de portemonnee. Zo kun je o.a. bij de Lidl of Aldi bijna alles vinden zodat jij kunt besparen.


Speciaal voor vrouwen en mannen 40 – 65+ jaar

De weekmenu’s en recepten zijn volledig doorgelopen door een gewichtsconsulent & hormoondeskundige. Zodat jij daadwerkelijk resultaat gaat boeken met afvallen en je lichaam weer in balans komt.


Wat ga je maken met Dit Kookboek?

Wil je graag wat meer afwisseling? Dan is dit boek juist hartstikke handig. Misschien eet jij ook al paar dagen koolhydraatarm in de week? Of was je ook van plan om wat minder koolhydraten te eten, maar wist je nog niet precies wat lekker en eenvoudig was om klaar te maken in de keuken? Met deze recepten maak jij vandaag een vliegende start.

Je zult het zelf ontdekken: lekker koken doet wonderen met je lichaam en gewicht. Laat je verleiden om de traditie van je standaard gerechten te doorbreken!


#1: ONTBIJT

#2: LUNCH

#3: AVONDETEN

Wij Samen in de keuken?

Heerlijk: je kunt direct starten met de zalige recepten in dit boek. Je gaat ervan watertanden en je krijgt er zin mee om lekker te experimenteren en te koken.

Je kunt geen tv kanaal meer ontwijken of je komt wel een lekker recept tegen. Ons leven staat er bol van en dat is maar goed ook, want het is tijd voor een revolutie. De combinatie van gewoon lekker koken, eenvoudig en afvallen was er nog niet; vandaar dit boek!

Wie overweegt om koolhydraatarm te eten en meer inspiratie nodig heeft, zit met allerlei vagen. Want kan je eten eigenlijk afvallen? Wat mag je WEL en wat mag je NIET eten? De Koolhydraatarme Chef geeft antwoorden op deze en talloze andere vragen. Inclusief handige tips en vele extra’s!

Auteur: Heiko Hartsuijker

“Stop met het eten van troep (suiker)producten en start met het verbranden van vet.”

Wil je graag weer zelf heerlijk koken? Veel nieuwe receptenmeer inspiratie en gezond voelen? Zou je graag een tijdje proberen om koolhydraatarm te eten? Het kan allemaal dankzij ons nieuwe boek..

Wat ga jij bereiken met dit kookboek?

Dit kookboek is meer dan alleen recepten. Zo ervaar je dagelijks meer energie, zit je lekkerder in je vel en sta je zelfverzekerder in het leven.

Ik maak het jou zo makkelijk mogelijk met dagmenu’s. Daarmee krijg jij precies de juiste hoeveelheid calorieën, eiwitten en gezonde vetten binnen.

De weekmenu’s zijn doorgelopen door Sandra Braat de gewichtsconsulent & hormoondeskundige.


Bestel Vandaag De Koolhydraatarme Chef + Krijg Deze Drie Bonussen Er Gratis Bij!

Je krijgt direct toegang tot:

1. De Koolhydraatarme Chef (Digitaal)

Dit is een eenvoudig en lekker ‘kookboek’ gebaseerd op mijn praktijkervaring en tips en aanvullingen van een gewichtsconsulent en hormoondeskundige.

 • 4 weken heerlijk koolhydraatarm eten
 • Inclusief Ontbijt, Tussendoortje, Lunch en Diner
 • Geen dieet, maar een gezonde voeding
 • Koken is voor iedereen en vooral leuk!
 • Meer energie krijgen dan je ooit gevoeld hebt
 • Leer 90+ nieuwe recepten
 • En meer…


Inclusief De Vega Chef (Digitaal)

Dit is een volledig koolhydraatarm en vegetarisch ‘kookboek’. Wil je graag wat meer afwisseling in je gerechten en meer inspiratie in de keuken? Neem dan zeker even een kijkje in dit boek.

 • 4 volledige Koolhydraatarme weekmenu’s 
 • Inclusief Ontbijt, Tussendoortje, Lunch en Diner
 • Mega Veel inspiratie voor tijdens het koken! 
 • Gezond koken en een vitaal lichaam krijgen
 • Meer energie krijgen dan je ooit gevoeld hebt
 • Eenvoudig koken met vegetarisch eten,
 • En meer…

Maar dit is zeker nog niet alles ?‍??‍??‍?

Nadat je de aanschaf hebt gemaakt en voor mij hebt gekozen, krijg je toegang tot onderstaande extra bonussen.

BONUS #1: Boodschappenlijst voor 30-dagen (Digitaal)

 • Boodschappen blijven hiermee leuk
 • Je kunt bewust de gezonde producten in huis halen zonder hier over te hoeven nadenken
 • Alle benodigdheden voor het koken vind je terug op deze boodschappenlijstjes
 • Bespaart geld en tijd

BONUS #2: Extra Weekmenu (Digitaal)

 • Blijf eindeloos recepten variëren met de Vega Chef!
 • Nog meer inspiratie en ideeën voor vegetarische en vooral lekkere recepten
 • Volledig berekend en koolhydraatarm weekmenu, niet online te verkrijgen
 • Inclusief Ontbijt, Tussendoortje, Lunch en Diner

BONUS #3: Gezond smullen (Digitaal)

 • Heerlijke maar vooral eenvoudige toetjes, power smoothies en nagerechten
 • Smullen van een energierijk ontbijt of een puur natuur toetje
 • Voedingswaarden volledig berekend

Nog even alles op een rijtje

 • Een leven lang toegang tot deze kookboeken (inclusief 8 weekmenu’s)
 • Koken wordt weer leuk met deze eenvoudig en lekker recepten
 • Je krijgt wekelijks onbeperkt tips & video’s en extra recepten
 • Persoonlijk hulp – Ik help je graag verder met je vragen of advies
 • Je gaat koolhydraatarm eten met de kracht van eenvoudige recepten koolhydraatarm levensstijl!
 • Wekelijkse doelen & dagboek zodat jijzelf verantwoordelijk blijft en voortgang ziet
 • Alle koolhydraten, vetten, eiwitten en calorieën zijn voor jou berekend
 • En veel meer..


Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf of als je de recepten niet zo lekker blijkt te vinden…

Stuur ons dan gewoon een mailtje op factuur@droogtrainers.nl en wij storten je geld direct terug. We stellen geen vragen en de extra bonus-boeken en -recepten mag je houden!

Heb jij nog vragen?
Wij hebben Antwoorden:

Wordt het kookboek naar mijn huis verzonden? Voorlopig is het alleen digitaal verkrijgbaar. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd, want je kunt vandaag al met de recepten starten!

Zijn deze koolhydraatarme recepten ook voor het hele gezin geschikt? Ja! De menu’s zijn absoluut lekker voor het hele gezin! Je hebt het misschien al gezien aan de voorbeeldrecepten op deze pagina.

Daarnaast zijn de meeste maaltijden gebaseerd op één persoon. Dat maakt het heel eenvoudig om voor méér mensen te koken; je vermenigvuldigt het aantal ingrediënten met het aantal personen dat lekker mee eet. De avondmaaltijden zijn vaak voor twee personen

Zijn de recepten volledig Koolhydraatarm?

Jazeker! Het boek heet niet voor niks De KHA Chef? Grote variatie aan recepten. Daarnaast minimaliseren of vermijden we suikers, harde transvetten en koolhydraatrijke ingrediënten.

Zijn de gerechten echt eenvoudig te maken? Echt wel! Bijna iedereen start met maaltijden in een pakje, magnetronmaaltijden of afhaalmenu’s. Maar toen ik 4 jaar geleden mijn voedselallergie kreeg, ontdekte ik dat koken ook eenvoudig kon. Natuurlijk heb ik in die 4 jaar aardig wat kunnen leren, maar ik zie mezelf ECHT NIET als een chefkok.

Vegetarische of koolhydraatarme mensen doen snel kookervaring op, zodat ze de rest van hun leven gezond en verantwoord kunnen eten.

Kan ik het kookboek ook 30 dagen proberen? Geen probleem. Zelf heb ik echt veel al kunnen genieten tijdens het testen, proberen en proeven van deze recepten. Maar als je er niet tevreden mee bent krijg jij gewoon je geld terug. Met andere woorden: je kunt alleen verliezen door dit NIET te proberen. 

Ik heb problemen met mijn gezondheid. Kan dat wel? Het grootste gedeelte van het boek heeft de focus op volledige voeding die ervoor zorgt dat je spijsvertering omhoog gaat en de vetverbrandende hormonen optimaal laten werken.  

Maar naast dit gaat het in dit boek meer over de voedingsstrategie en het maken van een dieetschema die ervoor zorgt dat je gaat genieten van eten welke je strak en slank maakt voor de rest van je leven.    

Wat is een digitaal boek en hoe kan ik het lezen? Een e-book of digitaal boek is een gemakkelijkere en vooral snellere manier om de informatie die je gekocht hebt binnen te krijgen. In plaats dat je moet wachten op de post voordat je boek binnen komt, ben je nu in staat om het boek direct binnen een minuut te downloaden.  

Zodra je het boek hebt gedownload bewaar je het bestand (PDF) op je computer en kun je het lezen wanneer je maar wilt. Nog beter, je kunt het ook uitprinten en rustig op de bank doorlezen.