Bami maken

Bami maken

Zelf bami maken is natuurlijk veel lekkerder dan dat je dit kant en klaar koopt. Daarbij is dit recept om bami te maken ook nog eens koolhydraatarm.

TIP: ”Wil je een koolhydraatarm dieet volgen? Het beste Koolhydraatarm 30 Dagen Menu! De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden en je valt gemiddeld 2 kg per week af!”.  Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>

Bami maken

Ik kan ook echt genieten van heerlijke bami vooral als deze helemaal koolhydraatarm is en gezond. Daarom deel ik dit recept nu met jou!

Wat heb je nodig?

65 gram kelp noodles
60 gram wortels
50 gram taugé
1 teen knoflook
½ prei
1 rode peper
½ ui
50 gram witte kool
50 gram kip blokjes
sojasaus
sesamolie

Zelf bami maken met dit gezonde recept

1. Kook de kelp noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Snij de ui, knoflook en peper fijn, de wortel en prei in ringen en de witte kool in kleine blokjes.
3. Verhit wat sesamolie in de pan en voeg hier de sojasaus en de fijngesneden groenten aan toe. Bak daarna ook de kip even kort mee. 3 minuten is voldoende.
4. Giet de noodles af en doe deze bij in de pan. Even goed doormengen en de taugé toevoegen.
5. Serveer de bami in een diep bord met eventueel wat rauwkostsalade of zoetzure komkommer.

De voedingswaarden

Dit bami recept is voldoende voor 1 persoon. De voedingswaarden zijn dan ook per eenpersoonsportie berekent:

Calorieën: 168
Koolhydraten: 22,0
Eiwitten: 14,0
Vetten: 2,0

Koolhydraatarme Tip: als je het systeem volgt ga je daadwerkelijk vet verbranden in 14 dagen probeer het 30 dagen menu >>

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben dol op weekmenu’s! Het bespaart mij een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten. Daarnaast houd een weekmenu mijn gewicht gezond en heb ik dagelijks voldoende energie. Download hieronder mijn laatst geschreven weekmenu en geniet van de recepten!

snelle tomatensoep

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.