Over mij en mijn missie voor gezond eten!

Over mij, Heiko! Ik vind het tof om deze artikelen en heerlijke Koolhydraatarme recepten of vegetarisch met je te delen. Ook ben je hopelijk veel meer te weten gekomen over supplementen, voedingswaardes en de krachten van groenten en fruit en andere tips!

Over mij, Verrukkelijk en Gezond!

Vraag die ik regelmatig krijg is: Heiko, moet ik een slank en gezond lichaam hebben? Zegt mij altijd al wel veel over de mindset en van mij moet je helemaal niks. Behalve ademhalen en genieten van de tijd die je NU hebt.

Waarom Droogtrainers.nl ?

Heiko Hartsuijker Droog Trainers

Je kent het wel, je traint vaak suf per week en je hebt echt gevoel dat jij je volledig inzet om het maximale eruit te halen voor je zomerfit lichaam. Maar dat  Hollywood-lichaam van Brad Pitt in Fight club of tijdens Snatch (90s kid) krijg je maar niet.

$#% hoe kan dit?! Heb ik mijzelf ook vaak genoeg afgevraagd. Want zelf zit ik al vanaf mijn 14 jaar in de gym en mijn voorbeeld was toen voormalige Kampioen Nederlandse powerlifter en Sterkste Man van Nederland  Berend Veneberg.

Ik zag hem toen met zijn pupillen trainen maar toen mocht ik nog geen ‘krachttraining‘ doen. Natuurlijk hingen wij al vol in de gewichten te knallen. Naast fitness had ik een aanleg voor vechtsporten begon ik zoals vele in de Judo te groeien als een wedstrijdvechter. Ik heb voor de judobond Nederland meerdere jaren jeugdwedstrijden mogen draaien in o.a. het olympische training centrum.

Vervolgens besloten om een koksopleiding te doen niveau 4 omdat ik 8 jaar in de horeca heb gewerkt met veel plezier in o.a. de keuken. Dit een maand volgehouden op school en vervolgens zelf opgewerkt tot assistent kok en soms had ik de keuken voor mijzelf. 🙂

Ben ik met veel passie deze praktische voeding & recepten blog gestart. Omdat ik weet dat iedereen koken leuk kan vinden en we zijn niet allemaal Iron chefs… maar we kunnen zeker wel lekker koken samen!

Tot slot

Heiko Koolhydraatarm Chef

Conclusie, De mindset van discipline en maximaal trainen en toch kunnen geniet van het leven. Heeft mij nooit meer los gelaten, zo ben ik tegen mijn 30ste weer actief begonnen met voeding, fitness en krachttraining.

Al snel ontdekte ik dat het in voeding het geheim zit naast je caloriebehoefte weten.  Al moet ik toegeven dat ik zelf altijd al wel geluk heb gehad met mijn lichaam, wil dit niet zeggen dat ik alles cadeau krijg.

Ik geloof dat je nog sterker in je leven kunt staan met een lichaam waar je echt trost op bent. Gezond eten, positieve mindset en sporten verbindt en je mag geen dag voorbij laten om er actief mee aan de slag te gaan.

Je hoeft echt geen ‘bodybuilder’ te worden of vele dagen per week je helemaal suf te trainen met hardlopen of met de dumbells te smijten in de sportschool.

Je wilt juist graag in shape, sterker en fit look krijgen? Zonder dat dat het te kosten gaat van je lifestyle.

Nu kun je het ook nog eens heel makkelijk proberen!

Wil je graag weten of ik wel echt ben kijk gerust even op mijn Facebook of instagram!

Wij hebben ook een eigen Facebookpagina waar wij elke week recepten plaatsen.