Affiliate Marketing Revolutie Review? ALLERBESTE Van 2019!

Affiliate Marketing Revolutie Review? ALLERBESTE Van 2019!

updated 2019

Affiliate Marketing Revolutie? Jij bent opzoek naar dé manier om online stabiel geld te verdienen. Maar werkt deze video cursus echt? Wil jij ook serieus worden met het verdienen van harde euro’s online? Lees snel verder.

LET OP: Jacko heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Affiliate Marketing Revolutie Review

Aangezien er online enorm veel in geld verdien cursus en boeken verkrijgbaar zijn, is het wel belangrijk om te weten of je niet wordt opgelicht. Klinkt misschien een beetje direct maar het is vaak wel zo. Ik heb zelf 4,5 jaar ervaring met online business en training en daarom schrijf ik deze review voor jou.

Dat Jacko een harde werker is mag voor zich spreken.

Het was mijn persoonlijke doel om via het internet een maandsalaris te verdienen. Ik heb een hoop online training geprobeerd in de jaren en steeds kwam de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko voorbij. Maar de videocursus van Jacko Meijaard. Wat vind ik ervan? Moet jij Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De praktische tips van Jacko kan echt iedereen helpen. En misschien ben ik daarom wel zo’n fan van zijn werk.

Jacko meijaard 

affiliate marketing revolutie

De meeste zullen Jacko Meijaard kennen van zijn site: internetsuccesgids.nl, live seminars of via het AD. Hij is nog maar net 28 jaar en nu al bekend in Nederland en België.

Jacko wordt steeds vaker uitgenodigd om zijn bijzonder verhaal te vertellen wat hij allemaal bereikt heeft met zijn online business en passief geld verdienen. Daarnaast heeft hij het programma ontwikkeld genaamd ‘Affiliate Marketing Revolutie’. Het is een volledige 79 pagina’s aan HD video training  (Nederlands gesproken) waarin hij stap-voor-stap alles uitlegt hoe jij wederkerend geld gaat verdienen op het internet.

Omdat ik al direct een reactie terugkreeg van Jacko op mijn mail! Daarbij volg ik sinds kort zijn Internetsuccesgids podcast waarin hij enorm gedreven overkomt en veel ervaring deelt over online geld verdienen. Was het voor mij een eenvoudige keuze om de Affiliate Marketing Revolutie te proberen.

Affiliate Marketing Revolutie Review: Betrouwbaar ?

Ik kende Jacko Meijaard al persoonlijk via zijn vele Youtube video’s en ik wist meteen dat hij ‘echt’ persoon was en ook in de de foto’s die je tegenkomt op Google zoekresultaten. Jacko deelt ook gewoon zijn KVK gegevens en zijn adres in Zeeland op de site.

Doe gerust je eigen onderzoek, maar dat Jacko Meijaard betrouwbaar is twijfel ik geen moment aan. Jij en ik willen tenslotte waar voor ons geld zonder spijt!

Affiliate marketing cursus

De Affiliate Marketing Revolutie wordt steeds doorontwikkeld en up-to-date gehouden door Jacko, wat heel belangrijk is voor een online training.  Je gaat stap-voor-stap alles wat je moet weten leren zodat jij geld gaat verdienden online.

Zo bestaat de cursus uit verschillende onderdelen. Het is overzichtelijk klaargezet en direct beschikbaar, maar je kunt ook altijd je vragen stellen aan Jacko mocht je er even niet uit komen.

Als je precies doet wat Jacko doet ga je geld verdienen op het internet, zo simpel is het gewoon. Dit is ook geen geheim Jacko zegt het zelf ook, hij is niet speciaal, hij is niet mega slim. Hij heeft gewoon een manier ontdekt die goed werkt! Deze cursus heeft info die je niet zo maar tegenkomt als je even gaat zoeken op “geld verdienen online”. Het verbaast mij dan ook dat de cursus zo enorm goedkoop is tegenover de waarde die jij en ik krijgen.

Oké, genoeg over de basis we duiken nu samen verder de training in…

Wat zit erin de training?

Als je zoals mij bent wil je direct weten hoe ziet zo een programma eruit? Klopt? Logisch! Ik kon weinig tot geen goede reviews vinden die mij veel inzicht gaven in wat je precies ging krijgen bij het aanschaffen van het programma.

Zoals je al weet kende ik Jacko al een beetje via Youtube en gebruikte ik de Affiliate Marketing Revolutie al. Daarom deel ik nu een aantal afbeeldingen uit de training. Elke module en instructiepagina bevat verschillende video’s die door Jacko Meijaard zelf zijn ingesproken.

Zie hieronder de onderdelen uitgeschreven.

De 7 onderdelen van Affiliate Marketing Revolutie

 1. Bonus: Inspiratie & Motivatie
 2. Module 1: Starten met affiliate marketing 
 3. Module 2: Je website inrichten
 4. Module 3: Hoog score in Google
 5. Module 4: Puntjes op i
 6. Module 5: Geld met emails
 7. Module 6: Alles komt samen
 8. Module 7: Meten is weten
 9. 6 stap-voor-stap instructies video’s
 10. Bonus: Teksten uitbesteden
 11. Volledig Leden Forum

De bovenstaande onderwerpen kunnen misschien wat abstract opgevat worden. Maar als je eenmaal Affiliate Marketing Revolutie doorleest merk je dat over alles goed is nagedacht.

Deel van de AMR cursus

Zoals je kunt zien staat er per module een onderwerp centraal wat Jacko gaat behandelen. Een handig overzicht per module geeft aan waar je bent gebleven en welke video’s je nog moet bekijken. Enorm handig!

Hieronder deel ik een afbeelding van het forum-leden gedeelte wat je er gratis bij krijgt.

forum leden gedeelte AMR

Zoals je kunt zien wordt er dagelijks veel gedeelte en heb je echt veel aan de ervaringen van anderen binnen de community van Internetsuccesgids. Dat gaat echt het verschil maken voor jou.

Zodra je op  een module klikt ”Inspiratie & Motivatie” (zie afbeelding hieronder) opent de volgende pagina waar een video verschijnt. Hieronder kun je zien hoe dat eruit ziet.

AMR video cursus

De video cursus is echt mega uitgebreid en je zult er meerdere weken zoet mee zijn om er goed door heen te gaan. Mijn tip knal er echt niet doe heen, lees en luister goed wat er verteld wordt je hebt namelijk alles nodig. Onthoud dat je Jacko gewoon om hulp kan vragen via het forum of per mail.

Jacko heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Waar staat Affiliate Marketing voor?

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review zal in het kort uitleggen wat Affiliate Marketing voor jou gaat betekenen: “online geld krijgen voor het delen van linkjes”

Zo simpel? Eigenlijk wel maar laat mij het nog iets verder uitleggen, oké?

Affiliate Marketing wilt zeggen dat je producten van iemand anders gaat promoten en hiervoor een commissie kan ontvangen van geld. Deze producten heb zelf niet en jij doet niet de klantenservice. Klinkt goed toch?

Passief inkomen

Stel je even voor: Je bent gek op muziek en je hebt een site die gaat over Beats van Dre (koptelefoons). Op die site vertel je waarom je Beats van Dre zo geweldig vindt en deelt je ervaring en waar je deze koptelefoon kunt kopen (hier deel je de link).

Er ontstaan bezoekers op je website want ze willen weten, waar je de beste Beats kunt kopen. Vervolgens klikken de bezoekers op de LINK die jij op de website hebt staan.

In deze link zit jouw unieke ‘affiliate link’ verwerkt (Jacko gaat dit allemaal uitleggen). Zodra de bezoeker koopt, BAM ontvang je daar commissie over en dat is zo’n 8% commissie in euro’s 32 euro verdiend.

That’s it! Daarnaast is jouw site altijd voor jou aan het werk, een verkoper die 24/7 aan het verkopen is voor jou!

Werkt het echt: Affiliate Marketing Revolutie?

En dan nu de grote vraag! Kun je echt geld maandsalaris verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie? Ik laat de cijfers voor zichzelf spreken.

Als bewijs dat deze cursus ECHT werkt deel ik voor deze keer een resultaat van mij. Dankzij dit programma ben ik vrij geworden financieel en ben ik bevrijd van mij baas of hoeven te vragen voor verlof of vakantie dagen.

JIJ gaat dit bereiken. Ik had namelijk ook geen EXTRA kennis van het internet en ik ben ook niet mega slim.

Het klopt dat je geen technische kennis nodig hebt om SUCCES te ervaren.

Blik uit mijn verdiensten via Bol (binnen 14 dagen)

Zoals je kunt zien score ik meerdere commissies per dag. Een commissie is gemiddeld tussen de 20 en 60 euro of meer. Er zijn dagen dat ik meer dan 700 euro verdien! En dit is nog maar 1 van mijn affiliate sites die ik heb, de mogelijkheden zijn echt oneindig.

Jij kunt ook deze bedragen verdienen en misschien wel meer…

Je hebt nu al bewijs dat je nodig had om aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie werkt! Meer heb jij niet nodig.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen:

Je zult zien op het forum dat zeker niet alleen ik maar ook andere deelnemers succes ervaren.

Zo heeft Jacko een volledige community en vaste leden gekregen die niet alleen tips maar ook geheimen delen.

Hiermee laat hij zien dat iedereen kan leren, hoe je Affiliate Marketing moet toepassen. Van oud of jong en ook maakt het niet uit of je ernaast nog een fulltime baan hebt.

Je bepaald zelf hoeveel uur je erin wilt steken en waar jij je focus op legt, groeit, groeit en groeit!

Niet goed? Gewoon binnen 30 Dagen je geld terug zonder vragen!

Wat ik een groot pluspunt vindt is dat Jacko 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aanbiedt. Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Hiermee laat Jacko zien dat hij achter zijn product staat en ervan overtuigd is, dat iedereen hiermee geld kan verdienen.

Je hebt dus niets te verliezen. En geloof me, op het internet kom je geen enkel programma tegen dat zo uitgebreid is over Affiliate Marketing. Ik kan het weten want heb heel wat uren gezocht naar methodes die uiteindelijk niets opleverden!

Hoe moeilijk is Affiliate Marketing eigelijk?

Het is begrijpelijk dat jezelf deze vraag stelt. Toen ik voor eerst de naam Affiliate Marketing hoorde dacht ik dit is veel te moeilijk.

Voor elk ”uitdaging” is een oplossing zo ook voor Affiliate Marketing. Je leert namelijk alles via de video cursus van Jacko. Zodra je de eerste video’s hebt bekeken zul je zien dat het echt niet moeilijk is en vooral een kwestie van starten.

Zonder enige computer kennis of vooropleiding heb ik de stappen kunnen doorlopen die Jacko laat zien. Daarom durf ik met een gerust hart te zeggen dat iedereen Affiliate Marketing kan toepassen.

Verwacht niet dat je binnen een week rijk bent. Je komt er wat voor aan het doen. Zodra je doorzet en niet opgeeft kan het niet anders dan dat je geld gaat verdienen!

Conclusie: Online geld verdienen? Kies Affiliate Marketing Revolutie!

Ja! Ik heb een zeer uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie Review met je gedeeld, die gebaseerd is op waarheid. Ik vind het belangrijk dat je de juiste keuze maakt aangezien er op het internet van alles wordt beloofd.

De Affiliate Marketing Revolutie is een complete video cursus waarin je van A t/m Z alles geleerd krijgt. De video’s zijn duidelijk en in het Nederlands opgenomen. Lees hier 476 ervaringen van andere Affiliate Marketing Revolutie gebruikers >>>

Voordelen:

 • Eenvoudig en toegankelijk forum
 • Stap-voor-stap uitleg van Jacko met 79 instructievideo’s
 • Persoonlijke contact en ondersteuning
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

affiliate marketing revolutie

Bestel hier de Affiliate Marketing Revolutie Kortingspagina €47 >>

Mocht je nog vragen hebben over deze Affiliate Marketing Revolutie Review, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Daarnaast help ik je graag persoonlijk verder!

PS: Nog mijn laatste succes even te delen! Echt alles is mogelijk, alleen zijn dit wel mijn resultaten en jou resultaten kunnen natuurlijk variëren. Anyways, veel succes! Hopelijk geeft het je inspiratie!

4 gedachten over “Affiliate Marketing Revolutie Review? ALLERBESTE Van 2019!”

 1. Ik ben echt een leek op dit gebied. moet je kennis hebben van internet en websites? Of komt er nog meer bij kijken. Anders wil ik het wel proberen. Gr Tineke

  • Hey Tineke, bedankt voor je vraag, nee echt iedereen kan starten en mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken je hebt altijd 30-dagen-geld terug garantie bij Jacko! Veel succes 🙂

 2. Ik ben ongeveer 4 maanden geleden begonnen met de eerste video van de cursus. Ik vond de materie zo interessant dat ik de cursus binnen een maand helemaal gezien had. Mijn eerste website is nu inmiddels live en ik ben nog steeds wachtende op de eerste verkoop.

 3. Dit hangt helemaal van de situatie af. Wanneer je beginnend bent zou ik de cursus zeker aanraden. Je ontvangt veel informatie om kennis te maken met website ontwikkeling en online marketing. De adviezen en tips zijn ook direct toepasbaar in de praktijk. Zorg er hierbij voor dat je voor jezelf na iedere video de tips en tricks direct toepast.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.