Beste elektrische tandenborstel? TOP 10 ALLERBESTE 2019! (LET OP)

Beste elektrische tandenborstel? TOP 10 ALLERBESTE 2019! (LET OP)

Ben je opzoek naar de beste elektrische tandenborstel van 2019? In deze blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder goede tandenborstel komt te zitten thuis of op reis. Deze tandenborstels brengen de volledige reiniging van je gebit in huis en hoef je dus niet meer eerst naar de mondhygiënisten. Nee, je kunt met deze tandenborstels direct aan de slag! Maakt je tanden nog witter en verwijderd de oppervlaktevlekken, waarschuwt als je te hard poets,  ideaal voor dagelijks gebruik. Laten we snel beginnen!

TIP: geen tijd om hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste elektrische tandenborstels van 2019

Beste elektrische tandenborstel

Het bij elkaar zoeken van een goede elektrische tandenborstel kan lastig zijn. Er zijn namelijk ontelbaar veel soorten en maten verkrijgbaar. De kans is groot dat ook jij de bomen door het bos niet meer ziet. Gelukkig heb je de moed niet opgegeven en ben je verder gaan zoeken.

Ik heb namelijk de TOP 5 beste elektrische tandenborstels voor je samengesteld. Ruim 7 jaar heb ik ervaring met het gebruik van deze aparaten. Ondertussen weet ik wat er wel en niet werkt.

Voordat ik de TOP 5 met je deel, leg ik je eerst uit wat het voordeel van elektrische poetsen nou eigenlijk zijn. Ook lees je wie er allemaal gebruik van kan maken en of elektrische poetsen voor jou echt werkt voor of niet?!

Waarom een elektrische tandenborstel?

Een tandenborstel is veel meer geworden dan alleen een handige manier om te poetsen, meer en meer een preventieve zorg geworden voor je gehele gebit en gezondheid. Onderhoud van je gebit is zelfs zo belangrijk dat het je algemene gezondheid beïnvloed.

Als je vroeger die luidruchtige te grote elektrische tandenborstels  gewend was kun je nu een moderne kiezen wat meer bescheiden en geschikt voor jou. Ook neemt deze weinig ruimte in en je kunt hem dus altijd en overal meenemen. Hoewel de elektrische tandenborstels klein zijn, is de kwaliteit tegenwoordig behoorlijk goed.

Dit komt door de vele ervaring van fabrikanten en moderne technieken zijn hiervoor verantwoordelijk. Door het grote aanbod, is de keuze voor de beste tandenborstels maken lastig. Daarom heb ik een overzicht van de beste elektrische tandenborstel 2019 is actueel en samengesteld op basis van reviews van gebruikers, testen en specificaties.

Je kunt wel zeggen eigenlijk iedereen heeft tegenwoordig een goede tandenborstel nodig. Niets is zo vervelend als je weer bij de tandarts bent of mondhygiënisten en je hoort dat je gebit weer achteruit is gegaan of er veel moet gebeuren er aan. Zowel voor jou zelf niet als tegenwoordig voor je portemonnee.

Ik had vroeger altijd meerdere gaatjes omdat mijn groeven diep lagen, dus vele bezoekjes aan de tandarts en elke keer weer poetsles. Dankzij de komst van elektrisch poetsen heeft dit echt het verschil gemaakt. Maar er zijn zo veel verschillende soorten en maten tandenborstels nu.

Je kunt snel een miskoop maken met een te kleine grip, met te luidruchtige poetsgeluiden of te weinig vermogen. Hierin had ik zelf te snel maar ‘even’ een apparaat gekocht. De betere tandenborstels hebben al echt snel een stuk meer comfort, minder poetsgeluid. Hoe groot kan dit verschil zijn?  Ik denk ongeveer 3 of 4 keer betere in poetskwaliteit voor jezelf.

Verder in dit artikel praten we over de beste elektrische tandenborstel voor bij jou thuis. Dus een eis is dat deze goed en comfortabel poetst, weinig ruimte inneemt en sterk genoeg is voor een volle week poetsen. Maar het belangrijkste dat jij er eenvoudig dagelijks kunt poetsen. Lees verder wat jij allemaal kunt doen met de juiste tandenborstel?

elektrische tandenborstel 800x350px
Normaal poetsen of Elektrische poetsen

Waar moet je echt even opletten bij het aanschaffen

Nou, niet elke elektrische tandenborstel is daadwerkelijk van een goede kwaliteit. Vooral de merkloze tandenborstels hebben vaker een slechte kwaliteit of slechte electronica en doen meer schade aan je gebit dan je wilt. Vaak komt de werkelijke kwaliteit helemaal niet overheen, dus je krijgt maar voor 50%  poetskwaliteit. Deze wordt vaak een stuk beter benoemd dan dat de tandenborstels daadwerkelijk zijn. Ook heeft een slechte en goedkope opzet poetstukken een hoger risico op kwaliteitsverlies of zelfs gebitschade. Niet iets dat je 24/7 mee wilt poetsen voor dagelijks gebruiken toch?

Hoe gaat het poetsen met een elektrische tandenborstel?

Een tandenborstel elektrisch werkt gewoon hetzelfde als een tandenborstel. Maar tegenwoordig hebben deze elektrische tandenborstel een poetsdruksensor en dit is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren. Geen wonder dat elke tandarts een elektrische tandenborstel aanbeveelt wereldwijd.

TOP 10 beste elektrische tandenborstel 2019

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste elektrische tandenborstel met je te delen. De elektrische tandenborstel die ik met je deel zijn niet merkloos maar gewoon legaal en afkomstig van Nederlands grootste online webshops

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale mondgezondheid!

1. Oral-B PRO 2 2500 Cross Action Elektrische Tandenborstel

Ervaar de Oral-B PRO 2 van het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd. Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking met een handtandenborstel. Hierdoor werkt het voor veel meer mensen een stuk beter dan gewone tandenborstels! Lees ook de 354 ervaringen van andere Oral-B PRO 2 2500 Cross Action gebruikers >>>

Voordelen:

top kwaliteit
Goede service
Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste elektrische tandenborstel pro
bron: bol.com

Bestel Oral-B PRO 2 2500 Cross Action voor 49,45 bij bol.com >>>


2. Oral-B PRO Vitality Cross Action Elektrische Tandenborstel + Extra Body

De Oral-B Vitality Cross Action + Extra Body is een elektrische tandenborstel voor klein en groot. Ideaal voor dagelijks gebruik. Deze tandenborstel beschikt over alle benodigde basisfuncties. Voor een optimale gebit. Lees hier 388 ervaringen van andere Oral-B PRO Vitality Cross Action gebruikers >>>

Voordelen:

Voordelige koop
Goede kwaliteit
Gebruiksvriendelijk

Beste PRO Vitality Cross Action Elektrische Tandenborstel
bron: bol.com

Bestel Oral-B PRO Vitality Cross Action voor €27,85 bij Bol.com >>>


3. Oral-B Pro 2 2700 CrossAction – Elektrische Tandenborstel

Gemak dient de mens. Met die gedachte is de JBL T110BT draadloze set oordopjes tot stand gekomen. Je wilt genieten van de muziek, maar je wilt geen gedoe met kabels, knopen en breuken. Nu is er de JBL T110BT, het ideale instapmodel voor draadloze in-ear oordopjes. Lees hier 16 ervaringen Oral-B Pro 2 2700 CrossAction gebruikers >>>

Voordelen:

Goede prijs/kwaliteit
eenvoudig in gebruik
lange levensduur van de batterij

beste elektrische tandenborstel crossaction
bron: bol.com

Bestel Oral-B Pro 2 2700 CrossAction voor €62,- bij Bol.com  >>>


4. Oral-B Genius 10000N Midnight Black Elektrische Tandenborstel

Goede prijs/kwaliteit, is de perfecte oplossing voor je gebit! Met de unieke positiedetectie-technologie en ronde opzetborstel mist je nooit een zone en verwijdert voor jou tot 100% meer tandplak. Genius is de beste tandenborstel van Oral-B, het tandenborstelmerk dat wereldwijd het meest door tandartsen wordt aanbevolen! Lees hier 307 ervaringen van andere Oral-B Genius 10000N Midnight Black gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Zeer uitgebreid
Eenvoudig in gebruik

Beste elektrische tandenborstel genius
bol.com

Bestel Oral-B Genius 10000N Midnight Black nu voor €149,99 bij Bol.com >>>


5. Oral-B PRO 600 CrossAction Elektrische Tandenborstel

Ik heb deze Orbal-B Pro 600 al een maand en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo tevreden ben geweest over een tandenborstel van maar €29. Allereerst, de kwaliteit is netjes, het straalt premium uit. Jij beweegt de borstel gewoon in je mond en de unieke, ronde kop van Oral-B doet de rest (deze is heel handig)! Bekijk hier 377 ervaringen van andere Oral-B PRO 600 CrossAction gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Eenvoudig in gebruik

Beste Elektrische tandenborstel PRO 600 CrossAction
bron: bol.com

Bestel Oral-B PRO 600 CrossAction voor €29,95 bij Bol.com >>>


Voor wie zijn elektrische tandenborstel geschikt?

Deze tandenborstels  zijn geschikt voor alle soort gebruikers. Wil je graag op een kwalitatieve manier meer halen uit je poetsbeurten?  Dan zijn deze tandenborstels een goede keuze.

Onthoud wel dat deze tandenborstels geen vervanging is voor een volledige controlebeurt bij de tandarts. Het is een hulpmiddel om meer te genieten van je mondgezondheid. Het niet te hard poetsen blijft belangrijk om gebitschade te voorkomen!

Zijn deze elektrische tandenborstel echt goed?

De TOP 5 die ik met je deel zijn legaal en bevatten geen verboden electronica. Daarnaast zijn de oordopjes niet illegaal.

Ik raad je aan om de gebruiksaanwijzing die op de verpakking staat op te volgen. Gebruik deze niet anders dan nodig is, dit versnelt namelijk niet de doelen die je wilt behalen.

Elektrische tandenborstel kopen

Wil je graag een compleet overzicht van de tandenborstels, bekijk dan hieronder de beste webshop hieronder. Naast de TOP 5 van hierboven vind je ook andere tandenborstels die je misschien interessant vindt.

Alle Elektrische tandenborstel van Bol.com vind je hier >>>

Alle top 10 Elektrische tandenborstel vind je hier >>>

Tot slot

De Beste Elektrische tandenborstel zijn ideaal om te gebruiken wanneer je dagelijks je mond volledig wilt onderhouden of tandplak wilt verwijderen. De tandenborstels uit de TOP 5 werken gegarandeerd.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de beste tandenborstels van 2019!

3 gedachten over “Beste elektrische tandenborstel? TOP 10 ALLERBESTE 2019! (LET OP)”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.