Beste luieremmers kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019! (LET OP)

Beste luieremmers kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019! (LET OP)

Ben je op zoek naar de Beste luieremmers voor de afval van je kindje? Dan ben je in elk geval niet alleen, want deze afvalemmers zijn en blijven nog steeds immens populair. Maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de meest verkochte luieremmers deze zijn voordelig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer ouders maken er gebruik van tegen nare geurtjes. In dit blog deel ik de TOP 5 beste luieremmers van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste luieremmers tegen nare geurtjes

Wanneer je eenmaal kinderen hebt, dan zijn bepaalde producten niet meer weg te denken uit je inventaris. Luiers natuurlijk, een commode en daarnaast ook één van de beste uitvindingen van de 20e eeuw: de luieremmers!

 1. Tommee Tippee – Sangenic Tec starterset – Luieremmer (wit) + 6 navulcassettes
 2. Korbell – Luieremmer – Wit
 3. Ubbi – Luieremmer – Grijs
 4. bébé-jou – Luieremmer – Wit
 5. Tommee Tippee Sangenic Tec luieremmer – Wit

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste luier emmers die stevig, voordelig zijn en extreem absorberend. Lees verder!

Bekijk hier de Top 5 beste luieremmers:

1. Tommee Tippee – Sangenic Tec starterset – Luieremmer (wit) + 6 navulcassettes

Wil je graag voor je kindje de beste afvalemmer? Luieremmers zijn er in vele maten en soorten. De Sangenic Tec luieremmer is de enige luieremmer die elke luier op geavanceerde wijze verpakt en is daarmee de makkelijkste en meest hygiënische wijze om gebruikte luiers of incontinentieafval op te ruimen. Lees hier ervaringen van 52 andere Tommee Tippee – Sangenic Tec starterset – Luieremmer (wit) + 6 navulcassettes gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste Luieremmer top 1
bron: bol.com

Bestel hier Tommee Tippee – Sangenic Tec starterset – Luieremmer (wit) + 6 navulcassettes voor €39,95 bij Bol.com  >>

2. Korbell – Luieremmer – Wit

Wil je graag voor je baby een handige afvalemmer? Dan is dit product dat je al lang wilde hebben. Een luieremmer van Korbell is één van die praktische hulpmiddelen die je bij de geboorte van je kindje al in huis wilt hebben. Een goede luieremmer is niet alleen maar een afvalemmer, maar voorkomt ook dat nare luchtjes blijven hangen. Lees hier ervaringen van 45 andere Korbell – Luieremmer – Wit gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste luieremmer wit top 2
bron: bol.com

Bestel hier Korbell – Luieremmer – Wit voor €24,95 bij Bol.com  >>

3. Ubbi – Luieremmer – Grijs

Goede duurzame luieremmers zijn van deze tijd. Je unieke pasgeborene verdient een snelle luier wisseling. De meeste luieremmer zijn gemaakt van kunststof. Hierdoor absorberen ze geurtjes en zelfs na een grondige schoonmaakbeurt zijn deze emmers nog maar zeer moeilijk geurloos te krijgen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier alle 20 ervaringen van andere Ubbi – Luieremmer – Grijs gebruikers >>

Voordelen:

 • fraai design
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste luieremmer top 3 ubbi
bron: bol.com

De ideale luieremmer voor dagelijks gebruik als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil.

Bestel Ubbi – Luieremmer – Grijs voor €71,10 bij Bol.com >>

4. bébé-jou – Luieremmer – Wit

De aanrader van vele ouders voor hun baby’s afval, omdat deze beste comfort en werking heeft. Waar een baby is, mogen praktische hydrofiele producten van Jollein niet ontbreken. Handig en veelzijdig, super absorberend, makkelijk te wassen, droogt razendsnel en gaat jarenlang mee. Vanaf nu kan je baby weer echt genieten! Lees hier 24 ervaringen van andere bébé-jou – Luieremmer – Wit gebruikers >>

Voordelen:

 • goede kwaliteit
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste luieremmer wit top 5
bron: bol.com

Let op, bijna uitverkocht! 

Fijne afvalemmer met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het beste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel bébé-jou – Luieremmer – Wit voor €14,99 bij Bol.com >>

5. Tommee Tippee Sangenic Tec luieremmer – Wit

Graag die favoriete baby afvalemmer die extra makkelijk te vervangen is met de zakjes? Opgelet! Deze luieremmer maakt definitief een eind aan vervelende geurtjes, niet alleen thuis maar ook buiten bij de afvalcontainer. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar voor het hele gezin! Lees hier 59 ervaringen van andere Tommee Tippee Sangenic Tec luieremmer – Wit gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • geen stank meer!
Beste luieremmer top 5 Tec wit
bron: bol.com

Dit product is een aanrader als je alles wilt halen uit je baby afvalemmer en prijs/kwaliteit super belangrijk vindt.

Bestel hier Tommee Tippee Sangenic Tec luieremmer – Wit voor €14,95 bij Bol.com >>

Beste luieremmers kopen 2019

Je kunt vieze luiers natuurlijk in de vuilnisbak gooien. Maar dit is niet op alle momenten even praktisch. Bijvoorbeeld wanneer je een pasgeboren spruit hebt en hij of zij ís nachts nog meermaals verschoond moet worden. De kans is groot, dat je dan geen zin hebt met baby en al naar de keuken te verhuizen, alleen maar voor een vieze luier.

Of, nog erger: wanneer je vuilnisbak buiten staat. Stel je eens voor, dat je om 3 uur ís nachts middenin de winter in je pyjama naar buiten moet. Voor een poepluier! Om vervolgens niet meer in slaap te kunnen vallen omdat je voeten zo koud zijn geworden. Nee, dat kan vele malen gemakkelijker. Maak kennis met ÈÈn van de meest handige uitvindingen ooit: de luieremmer.

Klik hier voor Top 10 lijst van de luieremmers van 2019>>

Wat is een luieremmer en waarom zou je deze aanschaffen?

Een luieremmer is eigenlijk gewoon een vuilnisemmer, maar dan speciaal voor luiers. Wat een luieremmer echter extra bijzonder maakt, is het feit dat vieze luchtjes niet meer te ruiken zijn door het hiervoor bestemde ontwerp. In principe kun je twee typen luieremmers onderscheiden: met een luchtdicht afsluitsysteem en met een cassette. Welke kies jij het liefst?

Klik hier voor Top 10 lijst met de Beste beoordeelde luieremmers van 2019>>

Luieremmers met een luchtdicht afsluitsysteem

Deze variant is eigenlijk net een vuilnisemmer, maar beschikt over een speciaal deksel dat ervoor zorgt, dat de in de luieremmer aanwezige lucht niet naar buiten kan ontsnappen. Er kan dus wel nieuwe lucht bij, maar de lucht in de emmer zit als het ware vast. Dit is natuurlijk super prettig, want zo wordt je niet geconfronteerd met de nare luchtjes die bij vieze luiers horen. En daar is die emmer nu net voor bedoeld!

Luieremmers met een cassette

Deze emmers verpakken elke luier die je weggooit in een soort apart pakketje. Ze worden ook luchtdicht verpakt, tegen de alom bekende vieze luchtjes, maar daarnaast zitten de luiers apart van elkaar in zakjes. Met een doordraaisysteem wordt dit gerealiseerd. Ook worden de luiers tot een klein formaat samengeperst, waardoor er veel ruimte wordt bespaard. Welke soort kies jij?

Alternatieve Tip: Beste uit de Test & Beste koop | Top 10 Beste Hydrofiele Luiers >>

4 gedachten over “Beste luieremmers kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019! (LET OP)”

 1. Hij sluit goed af maar ik ben het eens met Kym, zoveel plastic wat er wordt gebruikt en de navullingen zijn niet echt goedkoop. Als ik alles bij elkaar op tel ben ik na een jaar toch echt met deze emmer veel duurder uit dan reukloze emmer zonder navullingen.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.