Beste Oogschaduw kopen? TOP 10 ALLERBESTE 2019!

Beste Oogschaduw kopen? TOP 10 ALLERBESTE 2019!

Ben je op zoek naar het beste oogschaduw met intensieve en krachtige werking, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste oog schaduw deze zijn innovatief, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste oogschaduw van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs. 

Beste Oogschaduw

Deze oogschaduws zijn zeer krachtig en stimuleren je huidige make-up look nog meer. De ultieme oog schaduw en kleuren krijgen zonder te veel moeite.

 1. Max Factor Masterpiece Oogschaduw Palette 003 Rose Nudes
 2. Maybelline The Blushed Nudes Oogschaduwpalette – 12 roze nude tinten
 3. Eye Studio Maybelline Color Tattoo Oogschaduw – 40 Permanent taupe
 4. Max Factor Wild Shadow – 107 Burnt Bark – Oogschaduw
 5. L’Oréal Paris La Palette Nude Oogschaduw – Rose

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste oog schaduw om dezelfde look te krijgen als de sterren. Lees verder!

TOP 5 beste oogschaduw voor een blijvende en stralende make-up look

1. Max Factor Masterpiece Oog schaduw Palette 003 Rose Nudes

Goede oogschaduws zijn de comesticaproducten van deze tijd. Een neutrale daglook of juist een opvallende avondlook? Met het Masterpiece Nude Palette van Max Factor kan het allebei! Het Masterpiece Nude Palette is een veelzijdige, universeel bruikbare oog schaduw kit bestaand uit 8 perfect bij elkaar passende tinten. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier alle 43 ervaringen van andere Max Factor Masterpiece Oogschaduw Palette 003 Rose Nudes gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk aan te brengen
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste oogschaduw top 1
bron: bol.com

Het ideale oog schaduw palet voor jou als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van mijn vriendin.

Bestel Max Factor Masterpiece Oogschaduw Palette 003 Rose Nudes voor €12,99 bij Bol.com >>

2. Maybelline The Blushed Nudes Oogschaduwpalette – 12 roze nude tinten

De favoriet van vele vrouwelijke gebruikers, omdat deze super stralende kleuren heeft. Ontdek het Blushed Nudes Palette van Maybelline! Met dit palette kan je de mooiste en verschillende looks creëren door de verschillende kleurnuances. Vanaf nu kan je echt genieten van uiteenlopende looks! Lees hier 126 ervaringen van andere Maybelline The Blushed Nudes Oogschaduwpalette – 12 roze nude tinten gebruikers >>

Voordelen:

 • goede kwaliteit
 • Fraai design
 • goede prijs/kwaliteit
Beste oogschaduw top 2
bron: bol.com

Een fijne oog schaduw met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het meeste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Maybelline The Blushed Nudes Oogschaduwpalette – 12 roze nude tinten voor €9,89,- bij Bol.com >>

3. Maybelline Eye Studio Color Tattoo Oog schaduw – 40 Permanent taupe

Graag die gewenste volle kleuren met je oogschaduw? Opgelet! Maybelline Color Tattoo is een unieke oogschaduwformule voor een intense en langhoudende kleurafdruk op de oogleden. De nieuwe Eyestudio Color Tattoo geeft je oogleden een krachtige kleur met een tot 24 uur langhoudend effect! Lees hier 69 ervaringen van andere Maybelline Eye Studio Color Tattoo Oogschaduw – 40 Permanent taupe gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • werkt snel
Beste oogschaduw top 3
bron: bol.com

Dit product is een aanrader als je langhoudend effect van oog schaduw super belangrijk vindt.

Bestel Maybelline Eye Studio Color Tattoo Oogschaduw – 40 Permanent taupe voor €6,82 bij Bol.com >>

4. Max Factor Wild Shadow – 107 Burnt Bark – Oog schaduw

Deze Wild shadow oog schaduw blijft een gewilde voor vele! Super mooie en kwalitatief. Laat jouw ogen spreken met de Max Factor Wild Shadow Pots. Deze oogschaduw bestaat uit expressieve kleuren met veel pigment voor een onuitwisbare impact. Ik raad dit product iedereen aan! Lees hier 17 ervaringen van andere Max Factor Wild Shadow – 107 Burnt Bark – Oogschaduw gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • handig in gebruik
 • duurzaam
Beste oogschaduw top 4
bron: bol.com

Als een persoon die opzoek is naar werkelijk resultaat kom je niet tekort met deze handig Burnt Bark Oogschaduw!

Bestel hier Max Factor Wild Shadow – 107 Burnt Bark – Oogschaduw voor €12,50 bij Bol.com >>

5. L’Oréal Paris La Palette Nude Oog schaduw – Rose

Wil je graag heerlijk genieten én de perfecte looks creëren? Dan is dit product dat je al lang wilde hebben. La Palette Nude van L’Oréal Paris: een luxueus oogschaduw palette met 10 prachtige nude kleuren. Met het bijgevoegde kwastje met twee zijden en spiegeltje vormt La Palette Nude de essentiele tool om oneindig te varieren in nude oogmake-up looks. Lees hier 94 ervaringen van andere L’Oréal Paris La Palette Nude Oogschaduw – Rose gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste oogschaduw top 5
bron: bol.com

Let op, bijna uitverkocht! 

Bestel hier L’Oréal Paris La Palette Nude Oogschaduw – Rose voor €17,50 bij Bol.com  >>

Beste Oogschaduw kopen?

Oog schaduw: wat is dat eigenlijk en waarom doen vrouwen dit op hun ogen? Wanneer je terug in de geschiedenis gaat, dan kom je er achter dat oogschaduw al vele duizenden jaren bestaat. Initieel is oogschaduw uitgevonden als een soort beschermlaagje, tegen zaken zoals de zon, zand en vliegjes. Oorspronkelijk komt oogschaduw dan ook uit warme gebieden in Noord-Afrika.

Klik hier voor de Top 10 Oogschaduw – best beoordeeld van 2019 >> 

Een korte geschiedenis van oog schaduw

De oogschaduw die toen gebruikt werd bestond uit een mengeling van chloor en lood; niet bijster gezond voor je huid! Wel hadden ze al diverse kleuren ontwikkeld, zoals groen door het gebruiken van koper. Vooral planten en mineralen werden in pure vorm gebruikt om kleur te geven aan de oogschaduw.

Het Oosten en Midden-Oosten gebruikten vrouwen ook een donker spulletje om hun ogen mee te omlijnen, een soort mix tussen eyeliner en oogschaduw. In dit geval diende het echter een belangrijk doel: om het boze oog mee af te weren. Zo ook in de Romeinse tijd was oogschaduw ook gebruikelijk, maar hier begon het echt een mode-dingetje te worden. Voornamelijk vrouwen van adel en uit hoge klassen konden zich oogschaduw veroorloven.

Klik hier voor de volledige top 10 aan beste Oogschaduw van 2019 >> 

Hoe zit het met de moderne oogschaduw?

In de oogschaduw van nu gebruikt men natuurlijk allang geen lood of chloor meer. Je kunt nu ingrediënten verwachten zoals zink, talk, kleurmiddelen, magnesium en bepaalde conserveermiddelen. De mineralen werken als een bindmiddel en zorgen ervoor, dat de oogschaduw mooi van consistentie blijft.

Oogschaduw bestaat ook in gelvorm en waxvorm, naast de poedervariant. Poeder oogschaduw is de meest gebruikte soort oogschaduw, maar met gel en wax kun je een meer dramatisch effect creëren. Beide moeten eerst goed drogen, anders loopt het uit. Maar als het eenmaal uitgedroogd is, dan blijft het ook echt lang zitten, soms zelfs als je gaat zwemmen.

Oogschaduw voor gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt, kijk dan altijd goed welke oogschaduw je koopt. Je kunt de lijst van ingrediënten gewoon op het potje raadplegen. Het beste is voor natuurlijke oogschaduw te kiezen zonder veel chemische toevoegingen, om bijvoorbeeld irritatie te voorkomen. Ook kun je metallic oogschaduw en glitters het beste vermijden.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met je nieuwe oogschaduw uit 2019!

TIP: Beste Wimperserum? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019! >>

3 gedachten over “Beste Oogschaduw kopen? TOP 10 ALLERBESTE 2019!”

 1. Aanrader, mooie pallet om dagelijks gebruik. Op mijn werk moet ik altijd netjes eruit zien maar ik niet bepaald dol op maken up en veel opvallen. Deze pallet heeft mooie zachte kleuren.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.