Droog Trainen Protocol Mannen 800x350px

Review Droog Trainen Protocol Mannen? ALLERBESTE Van 2019!

Droog Trainen Protocol mannen? Wil jij ook ontdekken hoe jij binnen 3 maanden strakker en lekkerder in je vel kan zitten, dit zonder je leven op een hardloopband door te brengen. Is dit ook wat voor jou? Lees snel verder! 

LET OP: Henry heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Droog trainen protocol mannen

Met de komst van het Droog Trainen Protocol is ook voor mannen makkelijker geworden dit doel te bereiken. Dit programma mag dan wel zeer intensief zijn, het resultaat zal het absoluut waard zijn.

Wil jij weten of het programma en specifiek voor mannen ook iets voor jou is? Dan is mijn review precies wat je nodig hebt. Ik ben namelijk diep in de materie gedoken om te ontdekken of dit protocol jouw tijd en energie waard is.

Dit is wat jij over Droog Trainen Protocol moet weten

Steeds vaker kom je voorbeelden tegen van mannen die het lichaam hebben droog getraind. Het resultaat ziet er weliswaar prachtig uit. Maar je ziet meteen dat dit wel enorm veel tijd en energie moet hebben gekost. Of is dit toch niet zo?

Wat ik met het programma voor mannen duidelijk probeer te maken is hoe een slechts 70-pagina tellend boek in staat is om precies de informatie te geven die nodig is om het lichaam droog te trainen.

Want uiteindelijk zijn er maar twee elementen die volledig uitgewerkt moeten worden: voeding en training.

Door tijd en energie in deze twee elementen te stoppen op de meest effectieve manier kan een resultaat bereikt worden waar je echt trots op kunt zijn. Het programma voor Vrouwen laat zien dat jij binnen korte tijd al een strak lichaam kunt krijgen.

Wie is Henry en Rinus? Experts op het gebied van afslanken en afvallen!

De kennis van Henry en Rinus is onder andere terug te zien op de plekken waar hun advies geven. Hun proberen altijd aan de hand van diverse bronnen het advies te onderbouwen. En de kracht hiervan is dat de onderbouwing makkelijk te begrijpen is en verdere sturing geeft.

“Ik weet hoe het is. Ik werk dagelijks met vrouwen die niet vooruit komen en graag een oplossing willen. Maar geloof me als ik zeg dat je een mooi strak lichaam kan krijgen, ongeacht je leeftijd, hoe je er nu uit ziet of wat je ervaring met training en voeding is.”

Rinus en Henry review
bron: Droogtrainenacademie.nl

Inhoud van Droog Trainen Protocol

Helaas kan ik je niet de volledige inhoud vertellen van het Droog Trainen Protocol voor mannen. Daarom bespreek ik liever kort de onderdelen waarvan ik denk dat jij er het meeste aan hebt.

Een van de onderwerpen waar ik zelf in geloof, is het 80 20 principe. Dit principe wordt doorgaans ook wel de Pareto-regel genoemd. De regel gaat, in het algemeen, als volgt: ‘Uit 20 procent 80 procent halen’. Klinkt wat abstract maar op bijzonder veel delen van het leven van toepassing.

In het geval van het programma voor mannen gaat dit vooral op met voeding. Slechts 20 procent van de voeding is al genoeg om jou van 80 procent van je energie te voorzien. Dat wil zeggen dat er behoorlijk wat voeding onnodig is.

  • Twee e-books (PDF) over training en voeding
  • Een macrocalculator
  • Een 12 weken trainingsprotocol voor de gym
  • Een gids over objectief progressie meten
joost-comment review product
Droogtrainenacademie.nl

Het is niet de bedoeling van de makers van Droog Trainen Protocol voor mannen om jou te laten vasten. Het doel is om jou alleen dat te laten eten waar jij ook echt wat aan hebt.

Verder wordt er veel aandacht besteedt aan het aanpassen van jouw kijk op afslanken, droog trainen en doelen. Velen falen namelijk op het feit dat ze jaloers worden, te weinig motivatie hebben of onrealistische doelen hebben.

Door op een andere manier naar droog trainen te kijken voorkom je dat fouten maakt die al door anderen zijn gemaakt. Met de juiste mindset help jij jezelf naar de meest optimale instelling voor resultaat toe. En er zijn maar weinig methodes die hier aandacht aan durven te besteden. Maar het Droog Trainen Protocol voor mannen doet het.

TIP: Henry heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Belangrijke stap: Voeding 

Vet verliezen is in principe heel makkelijk. Creëer een gezonde balans in je voedingspatroon, beweeg genoeg (krachttraining en evt. cardio). Als dat resulteert in een negatieve energiebalans kan het niet anders zijn dat je lichaam jouw vetreserve gaat gebruiken als brandstof. Je lichaam komt namelijk simpelweg brandstof tekort, en zo ga jij je vetreserves gebruiken.

Niets zal zo belangrijk voor het resultaat zijn als jouw voeding. Indien jij jezelf niet van de juiste voeding zal voorzien, zal het jou niet lukken om jouw lichaam droog te trainen. Ieder product dat je consumeert, zal aan enkele voorwaarden moeten voldoen. En Droog Trainen Protocol voor mannen gaat hier zeer diep op in.

droog-trainen-voeding facebook
Bron: Droog Trainen Academie

Veel of weinig koolhydraten eten?

Met hoofdstukken als ‘macronutriënten’, ‘metabolisme’ en ‘veel of weinig koolhydraten’ wordt er ook op inhoudelijk vlak ingegaan op wat voeding met je doet. Als we smokkelen, doen we dat meestal door dingen te eten die niet bijdragen aan het eindresultaat. En door te begrijpen wat dit met jouw lichaam doet, hoopt Droog Trainen Protocol voor mannen jou te leren hier korte metten mee te maken.

Na het theoretische deel komt DTP met praktische sturing wat betreft voeding. Zo ontdek je hoeveel je moet eten en op welke momenten. Ook leer je diverse voedingsstrategieën waarmee het lichaam nog sneller drooggetraind kan worden.

Tevens motiveren de makers van het Droog Trainen Protocol voor mannen jou om de calorieën en macronutriënten bij te houden. Dit zodat je precies weet wat je op een dag binnenkrijgt en hoe het invloed op jouw lichaam heeft.

Bron: Droog Trainen Academie

Krachttraining en beweging

En dan natuurlijk ook nog krachttraining en beweging. Want je had toch niet verwacht dat ik het in mijn Droog Trainen Protocol voor mannen review niet zou hebben over de schema’s die in DTP voor mannen te vinden zijn?

Alles wat jij over krachttraining en beweging moet weten voor het krijgen van een droog en strak lichaam, is als het aan mij ligt te vinden in het programma.

En ook hier pakt DTP het weer slim aan. Want eerst wordt er aandacht gegeven aan de theorie achter krachttraining. Op welke manier kan jij het best trainen? Op welke momenten en welke spieren?

Droog Trainen Academie review
Bron: Droog Trainen Academie

Deze focus is exact wat jou gaat helpen om je spieren droog te trainen. Workout routines zijn ongelofelijk belangrijk om goed te begrijpen. En met een apart hoofdstuk geeft Droog Trainen Protocol voor mannen hier voldoende aandacht aan.

Cardio, HIITT- en LISS training worden meerdere keren genoemd. Deze drie vormen hebben ieder een enorme invloed op het vet in jouw lichaam. Behalve krachttraining zijn deze drie soorten training nodig om het overtollig vet te verbranden. Doe je dit niet, dan zullen de spieren niet zichtbaar worden.

Tenslotte geeft DTP je ook tips over hoe jij het plan in de toekomst kan blijven aanpassen zodat het bij jouw doelen blijft passen. Oftewel, je krijgt een plan dat hoort bij jou als persoon.

Conclusie: Droog Trainen Protocol voor mannen?

Je hebt het als een rode lijn door de Droog Trainen Protocol voor mannen review al kunnen lezen: dit boek is een aanwinst voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan met droog trainen. Dit is precies wat vrouwen nodig hebben om binnen korte tijd geweldige resultaten te kunnen boeken. Lees hier 276 ervaringen van andere Droog Trainen Protocol mannen gebruikers >>

Voordelen:

  • Fit, sterk, gezond, zelfverzekerd zijn, en lekker in je vel zitten 
  • Een gezonde levensstijl hanteren zonder jezelf eindeloos te pijnigen
  • WEL eten wat je lekker vindt
  • NIET voor mannen die bang zijn voor vooruitgang

dta-mannen-ebook review

Bestel het Droog Trainen Protocol voor €67 bij Droog Trainen Academie.nl>>

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.