Review: De Vega Chef! Werkt vegetarisch echt voor mij?

Review: De Vega Chef! Werkt vegetarisch echt voor mij?

Review: de vega chef? Het is algemeen bekend dat je in 21 dagen een nieuwe gewoonte kunt kweken. Ook al is het iets dat je tegen je zin doet, na drie weken zijn lichaam en geest gewend geraakt aan die nieuwe uitdaging. Natasja neemt in dit artikel de Vega Chef eens onder de loep! Lees snel verder.

TIP: ”Heiko heeft een speciale pagina waar jij tijdelijk 60% korting krijgt op De Vega Chef. Profiteer nu van deze kortingspagina! Bekijk hier De Vega Chef >>

Neem bijvoorbeeld vegetarisch eten. Misschien roep je al jarenlang dat je ooit vegetariër gaat worden. Misschien heb je jezelf ooit uitgedaagd om een week lang vegetarisch te eten. Maar om de één of andere reden is het niet gelukt om van vegetarisch eten een gewoonte te maken.

de vega chef - het boek

Wat is het precies?

De Vega Chef speelt daarop in met een programma dat langer dan 21 dagen duurt. In de basis is dit een elektronisch receptenboek met een groot aantal bereidingsinstructies voor ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden. Voeg daar een aantal praktische bonussen (inclusief boodschappenlijst) aan toe en jouw vegetarische proefperiode is bij voorbaat al geslaagd.

diner over de vega chef

Voordelen:

  • Met 4 bonussen
  • Inclusief voedingswaarden
  • Koolhydraatarm dus je slankt meteen af
  • 100% tevredenheidsgarantie: niet blij, geld terug

Nadelen:

  • Elektronische documenten
  • Geen vlees of vis meer eten 😉
  • Niet geschikt voor mensen met ziekte of aandoening

Mijn persoonlijke oordeel

De Vega Chef is een sympathiek en betaalbaar programma voor wie binnen een maand de overstap naar vegetarisch eten wil maken. Het houdt rekening met jouw ‘cravings’ en zorgt dat er genoeg kaas, eieren, avocado’s, peulvruchten, noten e.d. de revue passeren om je toch vol te voelen. Want daar lopen mensen vaak vast als ze vegetarisch willen worden: ze krijgen honger of hun creativiteit laat hen in de steek en ze trekken een stuk vlees uit de vriezer.

Voor wie van de traditionele, papieren kookboeken is (wij eerlijk gezegd wel) is het even wennen, zo’n e-book. Maar ook daar heb je na 21 dagen geen probleem meer mee. We zijn gemiddeld 3 kilo kwijtgeraakt en gaan nu vrolijk door met vegetarisch eten. De Vega Chef was onze investering dus dubbel en dwars waard!

vega-chef-producten overzicht

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.