Bijenpollen kopen? Zijn bijenpollen een échte superfood?

Bijenpollen kopen? Zijn bijenpollen een échte superfood?

Heb je wel eens gehoord van bijenpollen en wil je weten of dit gezond is voor jouw lichaam? Pure bijenpollen zijn niet alleen onweerstaanbaar lekker en veelzijdig, maar ook nog eens een échte superfood! Maar wat zijn bijenpollen nou eigenlijk? En waarom is het eten van pure bijenpollen zo gezond voor ons?

Wat zijn bijenpollen en is het gezond? Alles over pure bijenpollen

Kort samengevat en zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze pollen afkomstig van de honingbij. Ze verzamelen het stuifmeel van bloemen aan hun pootjes en voegen hier zelf nectar en enzymen aan toe. Pure bijenpollen is dus écht puur natuur en onbewerkt. Doordat bijenpollen veel essentiële vitamines en mineralen bevatten zijn ze enorm gezond.

Wat maakt pure bijenpollen zo gezond voor ons lichaam?

Naast vitaminen en mineralen bevatten deze bijenpollen ook belangrijke enzymen, hormonen en aminozuren die onmisbaar zijn voor een goede ondersteuning van ons lichaam. Pure bijenpollen zijn tevens grote leveranciers van zogenaamde antioxidanten. Deze voorkomen dat ons lichaam schade ondervindt van vrije radicalen waardoor er schade aan onze cellen kan ontstaan.

Bijenpollen in zijn pure vorm zijn perfect te verwerken in allerlei gerechten. Ze hebben een zoete smaak en zijn daarom ook heel geschikt als suikervervanger. Wil je weten welke gezonde effecten bijenpollen nog meer op ons lichaam hebben? Hieronder lees je 5 redenen waarom je vaker pure bijenpollen zou moeten eten

5 gezondheidsvoordelen van bijenpollen

Nu je weet waar bijenpollen van gemaakt worden, en welke essentiële voedingsstoffen ze bevatten voor ons lichaam, weet je dus zeker dat pure bijenpollen een echte superfood zijn. Maar, ons lichaam heeft nog meer baat bij bijenpollen dan je misschien dacht;

– Verhoogd je energieniveau op een snelle manier
– Bijenpollen dragen bij aan een gezonde huid
– Pure bijenpollen versterken het immuunsysteem
– Reduceren van allergische reacties en hooikoorts
– Bijenpollen hebben een antibacteriële en ontstekingsremmende werking

Pure bijenpollen zijn dus met recht heel gezond voor je. Daarnaast kun je ze prima verwerken in allerlei soorten voeding zoals bijvoorbeeld shakes en smoothies. Als je 1-2 eetlepels pure bijenpollen per dag eet, kun je al genieten van de vele gezondheidsvoordelen.

TOP 3 Beste bijenpollen in 2018

Nu weet je al meer over bijenpollen. Dan is het nu tijd om de beste bijenpollen selectie met je te delen. Mijn vriendin en ik heb deze bijenpollen persoonlijk het afgelopen jaar getest in ons ontbijt en avondeten. Tevens lees je ook vele ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je zeker dat je nu de juiste keuze gaat maken. De bijenpollen zijn ook 100% veilig en 100% legaal.  Maar houd je altijd aan de dagelijkse dosering en gebruiksaanwijzing tenzij een arts dit anders voorschrijft.

#1. Pure Bijenpollen

Bijenpollen zijn heerlijk zoet van smaak, 2 theelepels per dag is al voldoende. Bijenpollen worden gemaakt door bijen, de bijen halen stuifmeel uit bloemen en planten en voegen er nectar en speciale enzymen aan toe. Dit zijn de bijenpollen die je koopt. Zolang de voorraad strekt Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 18 ervaringen van andere Pure Bijenpollen gebruikers >>>

Voordelen:

– Geen bewerkingen of toevoegingen
– Heerlijk zoet van smaak
– Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pure Bijenpollen kopen

Profiteer van de tijdelijke prijs van 7,50 euro te koop >>>

#2. Absolute Bijenpollen Raw

Mattisson Absolute Bijenpollen Raw bevat uitsluitend bijenpollen zonder enig andere toevoeging. Bijen verzamelen dit stuifmeel en voegen er honing of nectar aan toe waardoor er korrels ontstaan. Dit is ook onvoorstelbaar lekker in protein shakes om deze om een natuurlijke manier te zoeten. Zolang de voorraad strekt Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 8 ervaringen van andere Absolute Bijenpollen gebruikers >>>

Voordelen:

– Ideaal in je smoothie, shake of yoghurt
– Vrij en zonder toevoegingen
– Zeer goed te combineren met andere Superfoods!

Kopen Absolute Bijenpollen Raw

Profiteer nu met de tijdelijke prijs van 9,50 euro te koop >>>

#3. Pure Bijenpollen Poeder

Pure Bijenpollen Poeder is gemaakt van gemalen bijenpollenkorrels. De korrels zijn op een lage temperatuur gemalen, hierdoor zijn alle voedingsstoffen bewaard gebleven. Lekker door je smoothie, eiwitshake of yoghurt! Zolang de voorraad strekt Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier de ervaringen van andere Pure Bijenpollen Poeder gebruikers >>>

Voordelen:

– 100% natuurlijke powerfood!
– Voedzaam en heerlijk zoet van smaak
– Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pure Bijenpollen Poeder

Profiteer nu met de tijdelijke prijs van 7,90 euro te koop >>>

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over hoe gezond deze superfood bijenpollen wel niet zijn. Het is belangrijk dat je de juiste bijenpollen aanschaft en niet zo maar iets via het internet aanschaft.

De TOP 3 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral veilige vetten! Tevens is Body & Fit de grootste webshop van Nederland in supplementen en gezondheid.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze heerlijke natuurlijke superfood bijenpollen!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.