Bijenpollen kopen? TOP 1 ALLERBESTE Van 2019!

Bijenpollen kopen? TOP 1 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je op zoek naar het beste bijenpollen met intensieve en krachtige werking, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste bijen pollen deze zijn veilig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 3 beste bijenpollen van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Bijenpollen kopen

Kort samengevat en zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze pollen afkomstig van de honingbij. Ze verzamelen het stuifmeel van bloemen aan hun pootjes en voegen hier zelf nectar en enzymen aan toe. Pure bijenpollen is dus écht puur natuur en onbewerkt. Doordat bijenpollen veel essentiële vitamines en mineralen bevatten zijn ze enorm gezond.

 1. Absolute Bijenpollen Raw – Body & Fit Superfoods
 2. Superfood Muesli – Body & Fit Superfoods
 3. Natural Flavouring Body & Fit

De TOP 1 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 3 beste bijenpollen en superfoods om jezelf in no-time in shape te krijgen. Lees verder!

TOP 3 Beste bijenpollen en superfoods met hoogste kwaliteit

Nu weet je al meer over bijenpollen. Dan is het nu tijd om de beste bijenpollen selectie met je te delen. Mijn vriendin en ik heb deze bijenpollen persoonlijk het afgelopen jaar getest in ons ontbijt en avondeten. Tevens lees je ook vele ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je zeker dat je nu de juiste keuze gaat maken. De bijenpollen zijn ook 100% veilig en 100% legaal.  Maar houd je altijd aan de dagelijkse dosering en gebruiksaanwijzing tenzij een arts dit anders voorschrijft.

1. Absolute Bijenpollen Raw

Mattisson Absolute Bijenpollen Raw bevat uitsluitend bijenpollen zonder enig andere toevoeging. Bijen verzamelen dit stuifmeel en voegen er honing of nectar aan toe waardoor er korrels ontstaan. Dit is ook onvoorstelbaar lekker in protein shakes om deze om een natuurlijke manier te zoeten. Zolang de voorraad strekt Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 8 ervaringen van andere Absolute Bijenpollen gebruikers >>>

Voordelen:

 • Ideaal in je smoothie, shake of yoghurt
 • Vrij en zonder toevoegingen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Kopen Absolute Bijenpollen Raw

Bestel hier Absolute Bijenpollen Raw voor €16,90 bij Body & Fit.nl >>>

2. Superfood Muesli Body & Fit Superfoods

Een heerlijke muesli boordevol met de meest waardevolle en populaire superfoods. Heerlijk genieten van onze verantwoorde superfood muesli op elk moment van de dag! Zolang de voorraad strekt Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 344 ervaringen van andere Superfood Muesli gebruikers >>>

Voordelen:

 • Goede start van de dag!
 • Vrij en zonder toevoegingen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestel hier Superfood Muesli voor €4,50 bij Body & Fit.nl >>>

3. Natural Flavouring Body & Fit

Geen suiker, geen calorieën, wel een heerlijke smaak aan al je shakes, yoghurt, kwark en dranken! Met slechts 3 druppels natuurlijke flavouring per glas! Lees hier 573 ervaringen van andere Natural Flavouring Body & Fit gebruikers >>>

Voordelen:

 • Ideaal: 0 suiker en 0 calorieën
 • Weg met suiker, overtollige calorieën en onverantwoorde kunstmatige smaken!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestel hier Natural Flavouring Body & Fit voor €4,90 bij Body & Fit.nl >>>

Pure bijenpollen en superfoods gezond voor ons lichaam?

Naast vitaminen en mineralen bevatten deze bijenpollen ook belangrijke enzymen, hormonen en aminozuren die onmisbaar zijn voor een goede ondersteuning van ons lichaam. Pure bijenpollen zijn tevens grote leveranciers van zogenaamde antioxidanten. Deze voorkomen dat ons lichaam schade ondervindt van vrije radicalen waardoor er schade aan onze cellen kan ontstaan.

Bijenpollen in zijn pure vorm zijn perfect te verwerken in allerlei gerechten. Ze hebben een zoete smaak en zijn daarom ook heel geschikt als suikervervanger. Wil je weten welke gezonde effecten bijenpollen nog meer op ons lichaam hebben? Hieronder lees je 5 redenen waarom je vaker pure bijenpollen zou moeten eten

Top 5 gezondheidsvoordelen van bijenpollen

Nu je weet waar bijenpollen van gemaakt worden, en welke essentiële voedingsstoffen ze bevatten voor ons lichaam, weet je dus zeker dat pure bijenpollen een echte superfood zijn. Maar, ons lichaam heeft nog meer baat bij bijenpollen dan je misschien dacht;

 1. Verhoogd je energieniveau op een snelle manier
 2. Bijenpollen dragen bij aan een gezonde huid
 3.  Pure bijenpollen versterken het immuunsysteem
 4. Reduceren van allergische reacties en hooikoorts
 5. Bijenpollen hebben een antibacteriële en ontstekingsremmende werking

Pure bijenpollen zijn dus met recht heel gezond voor je. Daarnaast kun je ze prima verwerken in allerlei soorten voeding zoals bijvoorbeeld shakes en smoothies. Als je 1-2 eetlepels pure bijenpollen per dag eet, kun je al genieten van de vele gezondheidsvoordelen.

Echte Superfoods: Bijenpollen

Je bent nu meer te weten gekomen over hoe gezond deze superfood bijenpollen wel niet zijn. Het is belangrijk dat je de juiste bijenpollen aanschaft en niet zo maar iets via het internet aanschaft.

De TOP die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral veilige vetten! Tevens is Body & Fit de grootste webshop van Nederland in supplementen en gezondheid.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze heerlijke natuurlijke superfood bijenpollen!

TIP: wil je ook graag Beste kokosvet kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019!

3 gedachten over “Bijenpollen kopen? TOP 1 ALLERBESTE Van 2019!”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.