Categorieën
Afvallen Supplementen

Goede vetblokkers? Het supplement voor ondersteuning in een dieet!

Ben je al langere tijd bezig met afvallen en kun je inmiddels wel een boost gebruiken? Soms kun je starten met een speciaal dieet of een persoonlijk sportregime, om vervolgens na een poos een plateau te bereiken.

Het lijkt dan alsof je voortgang ineens stil staat, dit kan helaas voor veel mensen erg demotiverend werken.

Top 5 Goede vetblokkers:

 1. 24HR FATBURN BODY & FIT
 2. GRENADE FATBURNER GRENADE
 3. PERFECT BURN BODY & FIT
 4. ANIMAL CUTS UNIVERSAL
 5. SMART TABS BODY & FIT

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 Goede Vetblokkers. Wil je graag een extra boost voor het afvallen bij het sporten en gezond eten? Lees verder!

Stilstand is niet altijd negatief, soms betekent het gewoon dat je lichaam toe is aan meer uitdaging of meer afwisseling. Ook kunnen bepaalde supplementen je weer door een plateau heen breken.

Vetblokkers bestaan al een poosje en zijn op de markt gebracht, om de hoeveelheid vet die je inneemt te minimaliseren. Indien je deze optie overweegt, bieden wij je hierbij vast wat meer informatie over deze supplementen.

Wat zijn vetblokkers?

Vetblokkers zijn supplementen die het vet in je voedsel als het ware oplossen. Hierdoor wordt er in je lichaam minder vet opgenomen, dan in je voedsel aanwezig is. Dit leidt er ook toe, dat de cholesterolopname in je lichaam vermindert.

Je voorziet je lichaam dus ook van een sterkere basis voor goede spieropbouw. Ben je op dieet? Dan kunnen vetblokkers je al snel helpen minder calorieën binnen te krijgen.

Hoe werken vetblokkers?

Hoe werken vetblokkers

Om te snappen hoe vetblokkers in je lichaam functioneren, is het van belang om eerst te kijken naar de manier waarop je eigen lichaam vet verteert. Er is een speciaal enzym dat in je alvleesklier wordt geproduceerd, namelijk lipase, dat ervoor zorgt dat je lichaam in staat is om vet af te breken en te absorberen.

Wanneer je wilt voorkomen dat je lichaam vet opneemt, dan dien je dus iets te nemen dat de werking van dit enzym vertraagd of zelfs geheel elimineert.

Hierdoor wordt het vet niet langer in je lichaam opgenomen, maar afgevoerd. Vetblokkers doen precies dit: de blokkeren de werking van lipase in je lichaam. Zodoende absorbeert je lichaam geen vet meer en kom je minder aan, als je iets vets eet.

Zijn vetblokkers nuttig?

Vetblokkers kunnen mensen erg helpen die af willen vallen, maar ook mensen die stevig sporten. Indien je aan krachttraining doet, dan kun je sneller je spieren versterken en opbouwen. Bij een dieet hoef je minder op je calorie-inname te letten. We willen wel onderstrepen dat alle voedingsmiddelen tot op zekere hoogte nuttig zijn, dus ook vetten.

Indien je een bepaalde periode extra af wilt vallen, dan zijn vetblokkers een goede keuze. Op de langere termijn vaar je beter bij een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging. Probeer ook veel te variëren in je voedingspatroon, zodat je wel alle nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt bij je maaltijden.

Goede sporten om flink af te vallen

Indien je een leuke activiteit zoekt om af te vallen, dan zijn er enorm veel verschillende sporten beschikbaar die je kunt uitoefenen. In zo’n beetje elke fitnessschool kun je terecht voor krachttraining, cardio apparatuur en veel verschillende groepslessen. Ook bieden sportscholen vaak veel extra grondoefeningen voor je buik en rug.

 

Daarnaast kun je zelf ook lekker de deur uitgaan om te fietsen, hardlopen, skaten of gewoon wandelen. Alleen al een uurtje wandelen per dag kan voor goede en blijvende resultaten zorgen. Vetblokkers kunnen absoluut helpen bij het behalen en behouden van een slank en sportief lichaam, maar het zijn juist de dagelijkse gewoonten die dit resultaat ook op peil houden.

Een gezond eetpatroon verbetert de werking van vetblokkers

Als laatste willen we graag adviseren om ook naar je dagelijkse voeding te kijken. Het heeft natuurlijk weinig zin om elke dag de frituurpan aan te zetten en een dosis vetblokkers te nemen. Je kunt dan beter opteren voor gezonde en vers bereide maaltijden.

Daarnaast kun je beter letten op je suikerinname, want het is inmiddels ruimschoots bewezen dat suiker de grootste boosdoener is bij aankomen.

Gebruik supplementen altijd met mate, maar wanneer ze goed voor je werken, dan is dat altijd een handig pluspunt!

Top 5 Beste vetblokkers:

1. 24HR FATBURN BODY & FIT

Elke dosering 24hr Fatburn werkt 8-10 uur lang! Je kunt heel simpel 1 tablet nemen na het opstaan en 24hr Fatburn werkt de hele dag! Je voelt de heerlijke kracht van 24hr Fatburn de gehele dag door. Geen crash! De werking houdt een complete werk- of college dag aan!

Voordelen:

 • Samen met sporten geeft het een geweldig resultaat
 • Smaak is ook goed, geen bijsmaak
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review 24HR FATBURN BODY & FIT

Ik ben nu al een aantal maanden aan het sporten en gezond eten. Ik merkte niet heel erg verschil tot ik dit product ben gaan gebruiken. Ben erg tevreden met het resultaat.

2. GRENADE FATBURNER GRENADE

Jij zoekt een heel handig en prettige vetblokker? Geschikt voor mannen en vrouwen, Grenade is erg populair voor zowel recreatieve trainingsdoeleinden als voor professionele atleten. Grenade gebruikers zijn laaiend enthousiast over de resultaten. Grenade fatburner word omschreven als ‘s werelds sterkste formule

Voordelen:

 • Sluit prima aan op een dieet
 • Werkt prima geeft een prettige boost
 • Goede prijs/kwaliteit

Review GRENADE FATBURNER GRENADE

Ik zit nu aan mn 5e of 6e pot. Ik vind Grenade de beste fatburner die ik tot nu toe gebruikt heb (en heb er een hoop uitgeprobeerd). In combinatie met sporten en dieet is dit een prima ondersteuningsmiddel. Het geeft een goede boost met training.

3. PERFECT BURN BODY & FIT

Graag het gewenste vetblokker met fijne natuurlijke werking? De Perfect Burn tablets zijn tabletten met verlengde afgifte. Deze nieuwe technologie heeft als voordeel dat de ingrediënten na inname langer blijven werken. Elke verpakking Perfect Burn bevat 60 tabletten, voldoende voor 2 maanden!

Voordelen:

 • 8 uur werking per pil! De hele dag 200% meer!
 • Geen nare bijwerkingen makkelijk in te nemen
 • prijs/kwaliteit verhouding

Review PERFECT BURN BODY & FIT

Een goed supplement en een goede aanvulling op het sporten. Echte aanrader.

4. ANIMAL CUTS UNIVERSAL

Wil je graag de gewenste professionele pre-workout voor echte vetverbranding voor een scherpe prijs? Elk van de 42 packs levert meer dan 28 actieve ingrediënten. Animal Cuts is een formule die een met zorg uitgekozen geselecteerde ingrediënten profiel bevat. Met onder andere groene thee extract en cafeïne.

Voordelen:

 • Goede en kwalitatief product van body en fit
 • Top als Pre-Workout
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review ANIMAL CUTS UNIVERSAL

Werkt goed in combinatie met een aangepast dieet. Doet wat het moet doen en dat is droog maken. Smaakt verder prima!

5. SMART TABS BODY & FIT

Elke dag even eenvoudig je lichaam een boost geven voor vetverbranding? Met slechts 1 Smart Tab per dag heb je de perfecte ondersteuning te pakken! Smart Tabs zijn krachtig en helpen met het bereiken van jouw doelen. Smart Tabs bevatten een gebalanceerde samenstelling van onder andere cafeïne, groene thee extract, L-carnitine, vitacholine en meer!

Voordelen:

 • Goede samenstelling vitamines en mineralen
 • Slechts 1 tablet per dag
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review SMART TABS BODY & FIT

Deze pillen hebben mij goed geholpen tijdens het afvallen en mooi in figuur te worden. Ik ga ze zeker vaker bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.