Ga terug
Yoghurt bars

Yoghurt bars

Bereidingstijd 15 minuten
Rusttijd 6 uur
Gang Tussendoortje
Porties 10 bars
calorieën 110 kcal

Equipment

  • Bakpapier
  • Bakvormpjes voor bars

Ingrediënten
  

  • 400 gr volvette yoghurt
  • 100 gr fruit naar keuze, wij gebruikten blauwe bessen en frambozen (100 gr)
  • 125 gr noten naar keuze: wij gebruikten pecannoten en amandelen, gehakt. (125 gr)
  • 20 gr erythritol

Instructies
 

  • Hak de noten op een snijplank grof. Snijd de blauwe bessen en framboosjes door de midden. 
  • Doe de yoghurt met de erythriol in een grote mengkom en mix goed. Schenk het mengsel in een bakvorm en verdeel daar het fruit en de noten overheen. 
  • Dek het mengsel af met huishoudfolie en zet voor minimaal 5-6 uur in de vriezer.1

Notities

Voedingswaarden per portie:

  • kcal: 110
  • khd: 3
  • vet: 9
  • Eiwitten: 3