Affiliate Held review: Alles Wat je Moet weten

Affiliate Held review? Wie één of meerdere affiliate-sites heeft, zoekt altijd een manier het rendement te optimaliseren. De kleinste wijzigingen kunnen soms voor grote resultaten zorgen. En als er iets is dat je kunt uitbesteden of automatiseren, dan heb je weer tijd over voor andere belangrijke taken. Wat dat betreft is Affiliate Held een interessante oplossing.

Deze WordPress-plugin van Nederlandse bodem helpt je aan de ene kant om tijd te besparen en anderzijds om je commissie-inkomsten te verhogen. In deze Affiliate Held review lees je wat ik en andere collega-internetondernemers van deze tool vinden.

TIP: Klik hier voor de speciale kortingssite voor Affiliate Held speciaal voor jou klaargezet >>

Wat is Affiliate Held?

Affiliate Held is een tool voor affiliate marketeers. Als jij een affiliate-website hebt, wil je jouw bezoekers natuurlijk de beste deals voorschotelen. Wat deze tool doet is automatisch de prijzen van producten checken en aanpassen zodra er een verandering is. Affiliate Held is zowel geschikt voor het promoten voor fysieke producten als voor digitale producten. Het is een WordPress-plugin die verbinding zoekt met online winkels en affiliate-netwerken. Enkele van die namen zijn:

 • Awin
 • Bol.com
 • Daisycon
 • TradeTracker
 • Tradedoubler
 • Amazon.nl

Het idee is dat je, bijvoorbeeld in blogposts, makkelijk een kadertje kunt plaatsen met daarin relevante producten. Met een afbeelding erbij, een prijs en een onweerstaanbare knop, kun je dit kader helemaal aan de stijl en kleuren van jouw website aanpassen. Affiliate Held is een Nederlandse tool, dus de support is ook gewoon in je eigen taal.

De voordelen van Affiliate Held

Affiliate Held review voorbeeld twee

Een tool die automatisch de prijzen van producten ophaalt en updatet: zoiets bespaart jou natuurlijk enorm veel tijd. Niet langer hoef je handmatig en hoogstpersoonlijk de sites van verkopers af te struinen, op zoek naar

Aan elke affiliate-link kun je een sub-ID toevoegen. Die stelt je in staat om uitgebreide statistieken te zien. Bekijk bijvoorbeeld waar bezoekers het meest op klikken, waar jouw commissies vandaan komen en welke producten niet meer op voorraad zijn bij verkopers.

Affiliate Held geeft je trouwens ook enkele extra modules, waaronder een inhoudsopgave en een FAQ. Die kun je aan jouw artikelen toevoegen om zo extra aantrekkelijk te worden voor Google (en voor jouw bezoekers).

Hoeveel kost Affiliate Held?

Wat is de prijs van Affiliate Held? Zoals je ongetwijfeld weet, kunnen de prijzen van online producten fluctueren. Tegelijkertijd verouderen blogposts. Dat gezegd hebbende, met de kanttekening dat deze blogpost in augustus 2022 online kwam: momenteel kent deze WordPress-plugin drie prijsklassen:

Licentie voor 1 site: eenmalig € 97
Licentie voor 3 sites: eenmalig € 197
Licentie voor 10 sites: eenmalig € 497

Je hoeft dus geen maandelijks bedrag te betalen voor een membership en dat is prettig. Tegelijkertijd krijg je gewoon toegang tot alle updates, waar ongetwijfeld ook nieuwe functionaliteiten bij komen.

Prijzen

De nadelen van Affiliate Held

Dit zou geen goede Affiliate Held review zijn als we niet de nadelen van deze tool aanstipten. Dus laten we eens even kijken: welke minpunten heeft Affiliate Held?

Om eerlijk te zijn niet zo veel. Kijk, het is een WordPress-plugin dus je kunt hem helaas niet inzetten op websites die op andere systemen draaien. Ook is de community waar je vragen kunt stellen (een soort van forum) nog wat rustig. Daar staat tegenover dat de ontwikkelaars je snel verder helpen wanneer je vastzit; even een mailtje sturen en je hebt dezelfde dag nog antwoord.

En geloof mij: zo’n mailtje sturen is af en toe wel nodig. Want met zoveel instellingen en mogelijkheden kan het soms best lastig zijn om een kader precies zo te krijgen als je wilt.

Wat vinden anderen van Affiliate Held?

Wie op internet zoekt, vindt meerdere Affiliate Held reviews en beoordelingen. Op de typische recensie-sites zie je commentaar als “absolute game-changer” en “must-have voor iedere Nederlands affiliate-marketeer”. Maar hoe betrouwbaar is dat?

Gelukkig bestaan er ook beoordelingen op het onafhankelijke review-platform Trustpilot. Daar plaatsen gebruikers een review die vervolgens handmatig én met behulp van kunstmatige intelligentie worden gecheckt door Trustpilot. Ten tijde van het schrijven van deze blogpost bestonden er 39 Affiliate Held reviews met een gemiddelde score van 4,7 op een schaal van 1 tot 5. Dat is een hoge score voor een online tool. In de reviews zien we de volgende opmerkingen vaak terugkomen:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Verschillende styling-opties
 • Kost wat tijd om onder de knie te krijgen
 • Na installatie meteen groei in affiliate-verkopen
 • Bespaart veel tijd omdat je geen prijzen meer hoeft te checken

Mijn eerlijke mening

Affiliate Held review voorbeeld

Affiliate Held is een ware uitkomst voor mij. Het klopt wat anderen zeggen – je bent even bezig om alles in te stellen. Maar voor die eenmalige tijdsinvestering krijg je veel terug. Ik ben nog niet zo lang met deze plugin bezig maar zie nu al een merkbare groei in affiliate sales. Bij de ene site iets meer dan bij de andere, maar sowieso is elke procentpunt welkom.

Al met al krijgt deze tool een dikke thumbs up van mij. Ook als je nog weinig traffic hebt, verdien je de kostprijs van deze tool zo terug. En omdat het maar om een eenmalige investering gaat, is het daarna flink cashen. In één woord: kopen klik hier voor extra korting.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.