Afslankpillen die werken: Welke, Hoe en Bijwerkingen?

Werken afslankpillen echt? Volgens diverse websites wel. Wat jij moet weten over afslankpillen die mogelijk ook voor jou werken!

Afslankpillen zijn hot en happening. Je ziet ze met enige regelmaat op Facebook en Instagram voorbijkomen, waardoor het ook niet vreemd is dat je benieuwd bent of afslankpillen echt werken.

Want zijn er eigenlijk wel afslankpillen die werken?

En zo ja, hoe werken ze dan?

De wereld van afslankpillen is een ontransparante waarbij de effecten altijd met een korrel zout genomen moeten worden. Weinig is over de precieze werking van afslankpillen bekend, net als de eventuele bijwerkingen.

Daarom richt deze pagina zich exclusief op het bespreken van de berichten waarin afslankpillen die werken besproken worden. In hoeverre kun je met de afslankpillen die in deze artikelen aanbevolen worden ook echt afvallen? Waar moet je rekening mee houden als je toch besluit om van een afslankpil gebruik te maken?

Ik vertel je alles wat jij moet weten over ‘de afslankpillen die werken’.

Wat zijn afslankpillen?

Wat zijn afslankpillen

Afslankpillen zijn simpel gezegd pillen waarmee je kunt afvallen. En dan blijf ik expres zo algemeen mogelijk, want afslankpillen vertellen je zelden wat je precies afvalt. Door naar de drie meest voorkomende soorten afslankpillen te kijken, begrijp je mogelijk beter wat ik bedoel.

Je hebt doorgaans met drie verschillende soorten afslankpillen te maken:

 • Vochtafdrijvers
 • Kunstmatige voedingsvezels
 • Cafeïne-pillen

Het eerste type afslankpil is duidelijk een voorbeeld van een pil waarmee je geen vet verliest. Je valt waarschijnlijk wel af, maar het is meestal allemaal water. Dat wil zeggen dat je een afslankpil hebt die werkt alleen echt alleen op de korte termijn.

Als jij binnen een bepaalde periode echt wilt afvallen, een strakker en gezonder lichaam, is de impact van vochtafdrijvende afslankpillen verwaarloosbaar.

Bij afslankpillen waarbij kunstmatige voedingsvezels als hoofdingrediënt gebruikt worden is het een ander verhaal. Voedingsvezels nemen eenmaal aangekomen in je maag water op. Ze zwellen kortom op, net alsof je te lang de pasta of rijst hebt laten staan.

Door deze opzwelling krijgt je lichaam het gevoel dat je vol zit. Hierdoor krijg je minder honger, waardoor je weer minder eet en dus mogelijk afvalt.

Tenslotte zijn afslankpillen met cafeïne veelvoorkomend. Cafeïne houdende pillen voeren je stofwisseling enigszins op. Hierdoor neemt je hartslag toe en verbrand je mogelijk meer energie. Oftewel, kun je een klein beetje meer vet verbranden.

Wie slechts een kilo vet te verliezen heeft, komt met de cafeïne houdende pil eventueel uit. Maar voor 99% van de gebruikers is dit geen afslankpil die werkt.

Wat is dan wel een afslankpil die werkt?

Wat is dan wel een afslankpil die werkt

Glucomannan is volgens vrijwel iedere website een van de weinige afslankpillen die werken. Deze afslankpil is te plaatsen onder de afslankpillen met kunstmatige voedingsvezels. De pillen waar je naar mijn mening nog het beste resultaat mee kunt halen.

De Glucomannan pil komt voort door de wortel van een Aziatische plant te malen en van de voedingsvezels te onttrekken. Hierdoor krijgt je lichaam meer voedingsvezels binnen die water opzuigen. En daardoor krijg je dus een stuk minder honger en eet je simpelweg minder.

Geen afslankpil is in staat een gezond eetpatroon te vervangen

Mocht je voor een afslankpil als de Glucomannan kiezen, dan dient dit slechts als hulpmiddel voor bij een gezond dieet gebruikt te worden. Er zijn geen afslankpillen die werken voor het verliezen van al jouw overtollig vet.

Een gezond dieet, zoals het immens populaire koolhydraatarm dieet, in combinatie met een afslankpil die werkt, helpt je met het verliezen van overtollig vet.

Zie daarom de eventuele afslankpillen die werken nooit als oplossing maar als hulpmiddel. Als je makkelijker een dieet als het koolhydraatarme of keto dieet kunt volgen doordat je van afslankpillen gebruik maakt (idealiter op basis van voedingsvezels) dan is dat alleen maar mooi. Gebruik echter nooit de afslankpillen om echt mee te willen afvallen. Dit is helaas nog altijd niet met afslankpillen mogelijk.

Bekijk hieronder de top 5 Afslankpillen die werken op dit moment. 

1. Vitafi Fat Burner – Vetverbrandende afslank capsule – 30 dagen kuur

Wil jij graag wat ondersteuning tijdens het afvallen? Onze Fatburner bevat een combinatie van verschillende ingrediënten die helpen bij de gewichtsbeheersing. Nog effectiever in combinatie met onze Diet Meal of Night Fat Burner. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Helpt bij het verminderen van lichaamsvet
 • Perfecte verhouding van alle werkzame stoffen
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Stacker 4 fatburner – 100 capsules – Voedingssupplement

Jij wil graag een unieke kruidenmix die helpt met afvallen? De Stacker 4 fatburner heeft een zeer bijzondere samenstelling die steeds verder geoptimaliseerd is, waardoor ze perfect aansluiten op de behoeftes van de gebruiker. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • honger gevoel wordt weggenomen
 • geen lekkere trek meer
 • Goede prijs/kwaliteit

3. 24Bodycontrol CLA duopack vetverbranders & – 180 capsules – blokkers – Voedingssupplement

Graag iets betrouwbaars voor het afvallen zonder dat het spierbouw afbreekt? Clarinol CLA is ideaal als je vetpercentage wilt verlagen zonder dat je daarbij spieren verliest. CLA is een onverzadigd omega-6-vetzuur dat een positief effect heeft op het verlagen van het vetpercentage. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • goedkoop en werkend
 • een verhoogde vetverbranding
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Clean+Lean Organic Fat Burner – Fat killer – Afslankpillen

Wil je graag een natuurlijke booster die je helpt met afvallen? Clean+Lean Organic Fat Burner is de allereerste in zijn soort, geformuleerd om je dag te voorzien van pure, natuurlijke energie terwijl het een gezonde stofwisseling verhoogt en gierig lichaamsvet wegsmelt. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • geweldige katalysator die inspanningen ondersteunt
 • verbazingwekkend gewerkt op hardnekkige gebieden
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Body & Fit Ripped! Fatburner – Vetverbrander – 60 capsules – 2 maanden verpakking

Wil je graag op een verantwoorde manier afvallen met meeste bekende en betrouwbare merk in de fitness industrie?Caffeine Anhydrous – voor als je net even iets extra’s nodig hebt. Carnitine L-tartrate – zowel sporters, als bodybuilders en mensen op dieet hebben baat bij de ondersteuning van L-Carnitine. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Nieuwe generatie burner
 • veel meer energie!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 4]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.