Afvallen met zwarte peper? Bekijk de Top 5 Beste Fat Burners!

Zwarte peper blijkt veel gezonder te zijn dan we voorheen dachten. Het alom bekende goedje dat op zowat iedere maaltijd wordt gestrooid, blijkt namelijk een fantastisch hulpmiddel te zijn om af te vallen! Niet alleen dat; ook bevat zwarte peper eigenschappen die een zeer positieve uitwerking hebben op je lichaam.

Wil je meer weten over alle voordelen van zwarte peper én hoe je ermee kunt afvallen? Lees dan snel verder voor handige informatie.

Waarom is zwarte peper zo gezond?

Peper wordt gemaakt van peperkorrels. Tegenwoordig weet iedereen dit wel, want een potje peperkorrels die je zelf maalt smaakt eigenlijk een stuk lekkerder dan zwarte peper die al is voorgemalen. Peper komt oorspronkelijk uit tropische gebieden, omdat de peperplant hier goed kan groeien. Vroeger werd peper uit India geïmporteerd, iets dat aardig kostbaar was. Vandaar dat de term ‘peperduur’ is ontstaan!

In vroegere tijden werd peper al gebruikt voor het helen van allerlei kwaaltjes. Bijvoorbeeld wanneer iemand problemen had met de spijsvertering, of een ontsteking. Later werd ook in Europese gebieden de peperkorrel alom geprezen vanwege diverse goede eigenschappen. En tegenwoordig wordt deze kennis ook in de Westerse geneeskunde steeds meer gebruikt.

Maar je kunt dus ook afvallen met zwarte peper?

Waarom is zwarte peper zo gezond

In zwarte peper zit piperine. En juist dit bestanddeel heeft een zeer gunstige invloed op je lichaam, wanneer je af wilt vallen. Dit is trouwens ook precies het ingrediënt waardoor je moet niezen wanneer je peper per ongeluk opsnuift! Naast het feit dat peper dus helpt met allerlei kwaaltjes, blijkt dat het enorm kan helpen bi het verliezen van gewicht.

Er zijn inmiddels meerdere onderzoeken uitgevoerd, die hebben aangetoond dat piperine het proces van de aanmaak van vetcellen vertraagd en zelfs tegen kan gaan. Peper heeft namelijk invloed op bepaalde genen, die een aanzet geven tot het aanmaken van nieuwe vetcellen. Natuurlijk worden deze onderzoeken nog uitgebreid vervolgd, omdat dit kan betekenen dat peper een effectief middel zou kunnen zijn voor mensen met overgewicht en de problemen die hiermee samen gaan.

Het bestanddeel van zwarte peper dat zo goed is: piperine

Het bestanddeel van zwarte peper dat zo goed is_ piperine

Piperine is in feite niets anders, dan een stof die uit peper kan worden geëxtraheerd. Dit is ook precies het bestanddeel dat peper die specifieke, kruidige en pittige smaak geeft. Piperine heeft diverse eigenschappen die zeer goed zijn voor je lichaam.

Naast het vermogen om de aanmaak van vetcellen tegen te gaan, zorgt het ook voor een verbeterde regulering van je lichaamstemperatuur. Dit leidt onder andere weer tot een snellere verbranding van calorieën.

Zwarte peper is ook heel goed voor je spijsvertering

Zwarte peper is ook heel goed voor je spijsvertering

Piperine heeft nog een ander groot voordeel: het bevordert een snelle spijsvertering. Het zal allereerst de aanmaak van je speeksel stimuleren: dit is de eerste stap naar een snelle spijsvertering. Want tijdens het kauwen van voedsel kunnen de enzymen in je speeksel beter het voedsel afbreken. Dit is met name goed voor de afbraak van koolhydraten.

Daarnaast zorgt piperine ook voor een verbeterde aanmaak van maagzuur en gal. Maagzuur is een element dat voedingen afbreekt tot een verteerbaar product, dat gemakkelijk door je darmstelsel heen kan gaan. Gal zorgt op eenzelfde wijze voor gemakkelijker verteerbaar voedsel, dat je lichaam in staat stelt alleen de benodigde voedingsstoffen op te nemen.

Voedingsstoffen worden beter en sneller opgenomen

Door regelmatig peper te eten kunnen bepaalde voedingsstoffen goed in je bloed worden opgenomen. Het gaat onder andere om belangrijke elementen zoals vitamine B12, selenium en bètacaroteen. Deze voedingsstoffen zorgen voor een gezond immuunsysteem en een sterke weerstand. Vooral in de koude winter is dit een must. Wil je goed voor je lichaam zorgen en ook nog eens wat kilo’s verliezen? Strooi dan flink wat peper op je voedsel om alles lekker op gang te brengen. Of overweeg extra supplementen in te nemen die piperine bevatten, naast je normale voedingspatroon.

TOP 5:  plantaardige afslankpillen die werken

Nu weet je al meer over afslankpillen en afslank supplementen. Dan is het nu tijd om de beste afslank supplementen selectie met je te delen. Mijn vrienden en ik heb deze supplementen in het afgelopen jaar geprobeerd en met name tevreden over het Smart Multi en Fatburn supplement! Deze tijdens onze trainingssessie en droog train momenten gebruikt. Tevens lees je ook vele ervaringen van andere gebruikers.

1. 24hr Fatburn BODY & FIT

Elke dosering 24hr Fatburn werkt 8-10 uur lang! Je kunt heel simpel 1 tablet nemen na het opstaan en 24hr Fatburn werkt de hele dag! Je voelt de heerlijke kracht van 24hr Fatburn de gehele dag door. Geen crash! De werking houdt een complete werk- of college dag aan! Lees hier 291 ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen:

 • Maximaal werkzame totaalformule
 • Heerlijk Feel good gevoel!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

24hr Fatburn BODY & FIT review

2. Ripped! BODY & FIT

24hr Fatburn is uniek en een revolutie in de supplementen industrie, ontwikkeld door Body & Fit in samenwerking met één van de grootste producenten van voedingssupplementen in Europa. Dit product helpt jou 24 uur per dag met afvallen! Lees hier 262 ervaringen van andere Ripped! BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Slechts 1 capsule per dag
 • Nieuwe generatie burner
 • Handige 2 Maanden verpakking

Top 2 Ripped! BODY & FIT review

Bestel hier Ripped! BODY & FIT voor €14,90 bij Body & Fit.nl >>

3. Detox & Burn BODY & FIT

Green Tea – hoge kwaliteit groene thee extract met 98% polyfenolen en maar liefst 50% EGCG. EGCG in groene thee extract is het geroemde bestandsdeel. Cafeïne – farmaceutische kwaliteit cafeïne. Cafeïne tref je aan in veel fatburners. De reden daarvan is simpel. Cafeïne werkt. Cafeïne is een zeer veelzijdig supplement voor sporters- en niet sporters. Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 40 ervaringen van andere Detox & Burn BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • 2-in-1 supplement: detox & burn!
 • De alles omvattende kuur
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review top 3 Detox & Burn BODY & FIT

Bestel hier Detox & Burn BODY & FIT voor €15,90 bij Body & Fit >>

4. In Control BODY & FIT

Alles-in-één Smart verpakking dit maakt de Detox & Burn een slim 2-in-1 supplement. Deze alles omvattende kuur is een hoog gedoseerde en zeer gewilde combinatie van supplementen. Voor zowel dames als heren. Wat maakt Detox & burn zo extreem effectief? Green Tea – hoge kwaliteit groene thee extract met 98% polyfenolen en maar liefst 50% EGCG. EGCG in groene thee extract is het geroemde bestandsdeel. Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 25 ervaringen van andere In Control BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Glucomannan is een vezel van de wortel van de konjac plant
 • Vitamine B8 draagt bij aan een normaal vetmetabolisme
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 4 In Control BODY & FIT review

Bestel hier In Control BODY & FIT voor €9,90 bij Body & Fit.nl >>

5. Perfect Burn BODY & FIT

14 day Killer Body met Complete Burn, Total Detox en Water Flush is een waanzinnige totaalformule! Gebruik 14 Day Killer Body 14 dagen en verbaas jezelf, je vrienden, je partner en iedereen om je heen.  Lees hier 58 ervaringen van andere Perfect Burn BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Werkt zeer snel
 • 8 uur werking per pil! De hele dag 200% meer!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 5 Perfect Burn BODY & FIT review

Bestel hier Perfect Burn BODY & FIT voor €20,90 bij Body & Fit.nl >>

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.