Beste Bodygroomer: voor jou uitgeplozen De Top 5 van 2023

Beste bodygroomer kopen? Wij mannen hebben een haat/liefde-verhouding met haar. Naarmate de jaren verstrijken verliezen we haar uit onze kruin en worden we kaler, maar op andere plekken schieten haartjes als onkruid omhoog.

Plekken die op een gemiddelde winterdag misschien met kleren bedekt zijn, maar aan het licht komen wanneer het kwik boven de twintig graden stijgt. Tegen die grensoverschrijdende beharing is maar één uitvinding opgewassen: de bodygroomer. Maar wat is nou de beste bodygroomer? Je ontdekt hieronder het beste gereedschap voor manscaping.

Bekijk onze Beste Top 5 bodygroomers:

1. Wellshave Bodygroomer Mannen PRO

Eenvoudig trimmen zelfs onder de douche? Door deze SkinSafe scheerbladen hoef je ook geen zorgen meer te maken dat je jezelf openhaalt! Ben je al nieuwsgierig geworden?

Voordelen:

 • Heel makkelijk te gebruiken
 • Waterdicht is en draadloos
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Philips 5000 series BG5020/15

Even een flink trimmen en alles strak maken? De bodygroom is naast het haar op je borst, buik, benen en oksels in het bijzonder geschikt voor het verwijderen van rughaar. Deze bodytrimmer werkt voor mij net zo lekker.

Voordelen:

 • Robuust apparaat
 • Prima als trimmer, alles lekker glad
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Gruttz Bodygroomer Mannen v2

Graag die gewenste natuurlijke trim voor jou kroonjuwelen? Opgelet! Tijd voor een hygiënische, krachtige, geen huidirritatie gevende, maar zeker en vooral erg belangrijk; veilige oplossing. Proberen?

Voordelen:

 • Goed, doet ze werk
 • het trimmen gaat inderdaad zonder enige wondjes of huidirritaties
 • Goede prijs/kwaliteit

4. Philips BG7025/15 – Bodygroom

Deze geweldige bodygroom in combinatie met douche! Blijft een gewilde voor de sporter! . Op deze manier ben je verzekerd van een glad scheerresultaat. De trimmer heeft maar liefst 5 verschillende lengtestanden. Goeie samenstelling!

Voordelen:

 • speciaal lemmet dat niet in huid snijdt
 • de verzorging van mijn lichaam eenvoudig personaliseren
 • Goede prijs/kwaliteit

5. Braun Bodygroomer 5

Snel en efficiënte bodygroomer? Vakkundig gemaakt voor fanatieke sporters. de Braun Bodygroomer 5. Deze lichaamsverzorger voor mannen is gemaakt met SkinShield-technologie om de huid op zelfs de meest spannende zones te beschermen.

Voordelen:

 • licht goed in de hand
 • scheert netjes en goed
 • Goede prijs/kwaliteit

Wat zijn bodygroomers?

Wat zijn bodygroomers

Bodygroomers houden het midden tussen een scheerapparaat en een tondeuze. Ze kunnen haren van verschillende lengtes aan, maar zijn voor overal behalve je hoofd bedoeld. Dus of je nu die ongewenste begroeiing op je grote teen wilt kortwieken of een simpelweg gestroomlijnde borstkas wilt, met een bodygroomer ben jij weer baas over eigen lichaam.

Voordelen van een bodygroomer

Voordelen van een bodygroomer

Het belangrijkste voordeel van een bodygroomer is dat je er beter zult uitzien. En dat is prettig wanneer de korte broeken weer uit de kast mogen en het strandseizoen geopend is. Je hoeft je niet langer te schamen voor je lijf.

Daarmee komen we meteen bij het tweede voordeel. Niet langer hoef jij die overtollige beharing te bedekken. Dat voelt stukken frisser en dat is wel zo prettig bij die steeds warmer wordende zomers. Ook voorkomt dit uitslag op plekken waar je, onder kleren, zweet.

Met dit apparaat bepaal je zelf wat je met die haartjes doet. Scheer ze strak af of trim ze tot op zekere hoogte, of beter gezegd, tot de gewenste lengte. Jouw lichaam wordt een canvas en jij bent de artiest.

Een ander voordeel van een bodygroomer is dat hij je sneller maakt. Veel zwemmers en wielrenners zweren bij dit gadget, dat de luchtweerstand of de waterweerstand verlaagt en hen op die manier vlugger maakt. Dus of je nou een professional bent of serieuze amateur, een bodygroomer helpt jou om je sportieve doelen te bereiken.

Een bodygroomer is handig en pijnloos. Bij andere vormen van depileren worden de haartjes bruut ontworteld, wat gruwelijk veel pijn doet. Laseren is ook mogelijk, maar voor zo’n behandeling ben je veel geld kwijt en echt pijnloos is het ook niet. Ook mag je de 24 uur daarná niet zonnebaden. Scheren dan? Kan, maar als de haartjes weer terugkeren krijg je pukkeltjes. En die jeuken.

Tot slot is een bodygroomer gewoon een makkelijke, handzame oplossing. Met of zonder opzetstuk ga je die ongenode gasten te lijf en in enkele seconden ben je klaar. Hoppa, geen gedoe. Meteen klaar voor het strand.

Wat kost een bodygroomer?

Krullen zijn leuk – op je hoofd. Op iedere andere plek zijn ze aanstootgevend en doen ze aan beren denken. Tenzij dat jouw ding is, natuurlijk. Maar goed, ik dwaal af, want we gingen het over de prijs van bodygroomers hebben. En wat blijkt – die valt best mee. Voor pakweg 30 euro haal je al een basismodel in huis. Wil je echt een topper, kies dan voor de Wellshave Bodygroomer Mannen PRO die waterdicht is en jij dus ook onder de douche kunt gebruiken. Wel zo makkelijk.

Hoe kies je de beste bodygroomer?

De dames hebben hun was- en laserbehandelingen, maar wij mannen weten wel beter. Met een bodygroomer onthaar jij snel en pijnloos waar jij dat maar wilt. Maar wat zijn nou de beste bodygroomers? Dan moet je allerlei factoren op de balans leggen: design, functies, kwaliteit, energieverbruik en prijs. Ook helpt het als je de beoordelingen van eerdere kopers leest (mits die niet fake zijn). Inderdaad, ga er maar aan staan. Ik hoor je al zuchten. Adios, vrije avond.

Wat zijn de beste bodygroomers?

In plaats van zelf de webwinkels binnen te surfen en de afzonderlijke bodygroomers te vergelijken, kun je ook gewoon deze blogpost lezen. Verrek, daar ben je al mee bezig. Nou, scroll dan snel omhoog, want bovenaan dit artikel vind je hem: die zorgvuldig samengestelde top 5. De beste bodygroomers voor no-nonsense ontharing. Geen dank!

Graag nog meer artikelen lezen? 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 4]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.