Beste magnesium supplement: Welke magnesium citraat moet ik kopen?

Magnesium, en dus ook magnesium citraat, voorziet onze gezondheid op diverse vlakken van voordelen. Zo kunnen we beter de balans in de water- en mineraalhuishouding van het lichaam onderhouden. Daarnaast draagt magnesium citraat bij aan de werking van ons zenuwstelsel. Ten slotte is magnesium citraat goed voor ons geheugen, concentratie én kunnen we daardoor beter leren. Dit volgt op een onderzoek van de Europese voedselveiligheidsorganisatie. Een goede bron dus. Lees snel verder!

Een van de manieren om voldoende magnesium tot je te krijgen, is middels magnesium citraat. Behalve dat magnesium namelijk in diverse soorten voeding voorkomt (noten, zuivel etc.), is het ook als supplement te koop. Dit artikel richt zich puur op het supplement magnesium citraat. Dit citraat helpt je jouw magnesium levels direct op te hogen en je van de vele voordelen te laten genieten.

Wat is magnesium citraat?

Welke magnesium citraat moet ik kopen

Magnesium citraat is organisch gebonden. Dat wil zeggen dat het een vorm is die je ook in de natuur tegenkomt. Hierdoor wordt de magnesium beter opgenomen dan veel gefabriceerde vormen. In tegenstelling tot sommige andere vormen, lijkt magnesium citraat vooral geschikt te zijn voor opname in de spieren en andere weefsels. Opvallend is dat magnesium citraat minder goed in de hersenen wordt opgenomen dan andere soorten. Als jij voor sporten extra magnesium wilt binnenkrijgen, is magnesium citraat dan ook de beste keus. Anders kun je beter voor een alternatief gaan.

Door magnesium citraat te gebruiken, blijven je spieren beter behouden en voelen ze soepeler aan. Ook zou de energiestofwisseling door magnesium citraat verbeteren.

Welke magnesium citraat moet ik kopen?

Wat is magnesium citraat

Op dit moment is er een ruim aanbod magnesium citraat waarover een groot aantal klanten te spreken is. Doordat de opname van magnesium bij magnesium citraat als zeer goed bekend staan, kun je met een kleine dosis jezelf van voldoende magnesium voorzien. Combinatie van zink en magnesium werken ook erg goed samen voor een volledige opnamen.

Nu is het natuurlijk niet zo eenvoudig om zelf onderzoek te doen naar welk magnesium citraat je het best kunt kopen. Daarom heb ik de beste magnesium citraat supplementen van dit moment op een rijtje gezet. Deze producten heb ik gekozen op basis van hun recensies. Hierdoor kun jij eenvoudig de beste magnesium citraat kopen!

Laten we niet langer wachten, dit is mijn top 5 beste magnesium supplement:

1. MAGNESIUM CITRAAT Body & Fit

Wil graag jij echte goede magnesium die zijn werk doet? De Magnesium Citraat van Body & Fit wordt zeer goed door het lichaam opgenomen. Een bijkomend voordeel is dat deze citraatverbinding geen spijsverteringsactiviteit verlangt. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere MAGNESIUM CITRAAT Body & Fit gebruikers >>>

Voordelen:

 • Zelf nooit meer last van spierpijn in mn nek, schouders, of knieën
 • Goed opneembaar
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. MAGNESIUM TRIO SOFTGELS Now Foods

Zoek jij de beste combinatie van prijs en kwaliteit? Fijne vorm met deze softgels. Magnesium draagt o.a. bij tot de instandhouding van normale botten en draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere MAGNESIUM TRIO SOFTGELS Now Foods gebruikers >>>

Voordelen:

 • minder last van kramp en spierpijn
 • Soft gels zijn makkelijk in te nemen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

3. MAGNESIUM MALAAT Now Foods

Zoek jij het optimale magnesium voor je lichaam? Heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel. Bekijk hier de laagste prijs en ervaringen van andere MAGNESIUM MALAAT Now Foods gebruikers >>>

Voordelen:

 • Perfect makkelijk in te nemen
 • Geeft snel resultaat
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

4. MAGNESIUM CITRAAT NOW Now Foods

Even wat anders proberen voor je lichaam? Draagt bij aan (hersen- en zenuwfuncties betrokken bij) concentratie en bevordert de energiestofwisseling. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere MAGNESIUM CITRAAT NOW Now Foods gebruikers >>>

Voordelen:

 • Top kwaliteit, geweldig voor de slaap
 • heel makkelijk in te nemen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. MAGNESIUM 200 MG Swanson Health

Graag een volledig magnesium supplement van Swanson? Deze magnesium bevordert de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Bekijk hier de laagste prijs en ervaringen van andere MAGNESIUM 200 MG Swanson Health gebruikers >>>

Voordelen:

 • Fijn ter dagelijkse ondersteuning
 • Pil is klein dus makkelijk in te nemen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Waarom moet ik voor magnesium citraat kiezen?

Waarom moet ik voor magnesium citraat kiezen

Zoek jij een magnesium supplement dat als goed opneembaar bekend staat? Een supplement dat ondersteuning aan verschillende zenuwfuncties kan bieden? En je ook nog eens meer energie geeft en de eiwitopname bevordert? Dan is magnesium citraat een uitstekende keuze.

Dit zijn namelijk een klein aantal van de vele voordelen van magnesium citraat. Het betaalbare goedje staat al sinds jaar en dag als een goede optie voor het binnenkrijgen van magnesium bekend. Doordat het daarnaast een betaalbare optie is, kun je voor een klein bedrag lange tijd op een grote hoeveelheid capsules rekenen. Zo betaal je voor 240 magnesium citraat capsules bij Body en Fit nog geen € 10!

In welke vorm kan ik magnesium citraat kopen?

Je kunt magnesium citraat het best in capsules ofwel tabletten kopen. Er zijn voorbeelden waar magnesium citraat op andere manieren verwerkt zijn. Dit soort vormen worden echter niet aangeraden, mede doordat je minder makkelijk kunt bepalen hoeveel je inneemt.

Een beter alternatief is het gebruik van magnesium citraat capsules en tabletten, welke in handige verpakkingen komen en al voor jou gedoseerd zijn. Hierdoor hoef jij je niet af te vragen of je de juiste hoeveelheid binnenkrijgt. Dit is met de omvang van de tablet of capsule al voor jou afgewogen.

In de eerder besproken top 5 kun je de verschillende magnesium citraat tabletten en capsules overwegen.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.