Beste neustrimmer: weg met die neusharen! De Top 5 van 2023

Beste neustrimmer kopen? Als je ouder wordt, gebeuren er rare dingen met je lichaam. Zo beginnen er haren te groeien op de meest exotische plekken. Bijvoorbeeld in je neus. Echt zo’n plek waarbij je denkt: “Wat is daar überhaupt het nut van?” Want het is niet zo dat je op hogere leeftijd ineens beter gefilterde lucht nodig hebt.

Daarnaast is het oneerlijk. Bovenop je hoofd wordt je haar dunner en valt het uit, maar elders schieten dikke, weerbarstige haren als paddestoelen uit de herfstachtige bosgrond. Maar goed, er gebeuren wel meer dingen in de natuur die zinloos of wreed zijn. Het verschil is dat wij, als mensen, twee handen en een stel redelijk werkende hersenen hebben gekregen. Die stellen ons in staat om terug te vechten. In dit trieste geval met een heuse neustrimmer.

Bekijk onze Beste Top 5 neustrimmer:

1. BaByliss Neus- en Oortrimmer E650E

Eenvoudig neus- en oren trimmen bij de wastafel? Door het ronddraaiende scheersysteem verwijder je haar snel, veilig en pijnloos. Vanwege de vorm gaat dit ook perfect in alle richtingen. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Voordelen:

 • Verwijderbare en afspoelbare kop
 • Voelt degelijk aan door metalen constructie
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Philips Series 3000 NT3650/16 – Neus-, oor- en wenkbrauwtrimmer

Even een prettig de oren of wenkbrauwentrimmen en alles strak maken? De verschillende opzet accesoires zijn vanwege het materiaal en bouw niet pijnlijk bij het verwijderen van ongewenste haartjes. Batterij gaat vrij lang mee.

Voordelen:

 • De huidbeschermer zorgt voor een eenvoudige en veilige trimbeurt
 • Makkelijk afwasbaar
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Philips Series 5000 NT5650/16 – Neus-, oor-, wenkbrauwen detailtrimmer

Graag die gewenste natuurlijke neustrim voor jou? Opgelet! Tijd voor een hygiënische, krachtige, nieuw aan deze neustrimmer is de huidbeschermingstechniek die ervoor zorgt dat je kunt trimmen zonder sneetjes of wondjes. Proberen?

Voordelen:

 • Snel en gemakkelijk in gebruik
 • goed en gemakkelijk schoon te maken
 • Goede prijs/kwaliteit

4. BAESS 4-in-1 Neustrimmer – Oplaadbaar

Deze geweldige neustrimmer in combinatie met oplaadbaar! Blijft een gewilde voor iedere man! Zo kan deze trimmer ongewenst oor, neus haar, wenkbrauw, nek en baard bij trimmen of weg scheren. Goeie samenstelling!

Voordelen:

 • Degelijk en Batterij duur is lang
 • Heel gebruiksvriendelijk toestel
 • Goede prijs/kwaliteit

5. Neushaartrimmers | Neustrimmer – Oortrimmer Oplaadbaar 3.0

Snel en efficiënte neus en haartrimmers? Vakkundig gemaakt voor diverse mannen. De neustrimmer is praktisch, omdat het een ronddraaiende scheersysteem heeft dat gebruikt maakt van RVS messen, waardoor je pijnloos je haar wegscheert of trimt. Geen batterijen meer nodig!

Voordelen:

 • Top apparaatje, snel en effectief
 • Pijnloos snel de haartjes verwijderen
 • Goede prijs/kwaliteit

Wat zijn neustrimmers?

Wat zijn neustrimmers

Neustrimmers zijn in feite gewoon tondeuses die in je neus passen. Hun smalle design is afgestemd op het gemiddelde neusgat, dat unieke plekje dat de jongens van de mannen scheidt wanneer er dikke, zwarte haren uit beginnen te steken. De minuscule schaartjes van de neustrimmer bewegen snel op en neer. Zo maken ze korte metten met die ongewenste nasale begroeiing. Inderdaad: ze knippen de haartjes af, in plaats van ze bruut te ontwortelen. Dat maakt neustrimmers tot ‘s mans beste vriend.

Voordelen van een neustrimmer:

Voordelen van een neustrimmer

Ooit een penceel van je wederhelft gepakt om daarmee een rebelse neushaar te verwijderen? Groot kans dat je sterretjes zag. Om vervolgens de longen uit je lijf te niezen. En voor het eerst in jaren tranen met tuiten te huilen. Maar wanneer jij jouw gloednieuwe neustrimmer de sporen geeft, hoef je die pijn niet langer te ervaren.

Daarnaast lost de neustrimmer gewoon een groot probleem op: de gênante aanwezigheid van ongenode gasten in jouw bloedeigen neus. Je hoeft je niet langer te schamen, simpelweg omdat er niets meer is om je voor te schamen. Weg neusharen.

Afhankelijk van het model, kun je met oprechtheid stellen: dit is gewoon een hebbeding. Als een trofee in de bekerkast staat hij te blinken op het plankje in de badkamer. Als je een feestje thuis hebt of logees over de vloer hebt, maak jij de blits met de gestroomlijnde, sexy vormen van dit ultieme mannen-gadget.

Wat kost een neustrimmer?

Je moet niet raar op je neus kijken als je zo’n trimmer tegenkomt met een prijskaartje van honderd euro. Dat lijkt een flink bedrag, maar er zitten vele manuren achter de ontwikkeling van zo’n vernuftig apparaat. Een neustrimmer moet worden ontworpen, gebouwd, getest (au!) en gedistribueerd. En om de marketingmensen te papegaaien: focus je op de waarde die het product levert.

Daar hebben die gladde marketing-alen een punt. Om eerlijk te zijn zou ik mijn liefste bezittingen van de hand doen om maar geen neusharen in de spiegel te hoeven zien. Dan is één rug voor een quick fix geen geld.

Hoe kies je de beste neustrimmer?

Als je echt het neusje van de zalm zoekt, ga je voor de BAESS 4-in-1 Neustrimmer – Oplaadbaar. Dit apparaatje is heel handzaam en komt met een stevige draaghoes. Hij werkt op slechts één AA-batterij en je kunt er óók je oorharen en wenkbrauwen mee trimmen. Het schoonmaken is een fluitje van een cent.

Je kunt ook Philips in huis halen –oerhollandse topkwaliteit– weet je dat jullie samen zijn tot de dood jullie scheidt.

Wat zijn de beste neustrimmers?

Jij bent een drukbezet man. Je houdt van een uitdaging, maar je beseft tegelijkertijd dat je geen uren van je kostbare tijd wilt steken aan het rondneuzen in webwinkels. Gelukkig ben je niet alleen drukbezet, maar ook slim. Daarom check je lijstjes zoals deze, die zijn opgesteld door mannen met net iets teveel tijd om handen. Bovenaan dit artikel vind je ze, die fonkelende neustrimmers van de vertrouwde merken. Dus even scrollen!

 

Graag nog meer artikelen lezen? 

 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.