Beste spuugdoekjes kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je op zoek naar de Beste spuugdoekjes voor je kind? Dan ben je in elk geval niet alleen, want deze doekjes zijn en blijven nog steeds immens populair. Maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de meest verkochte doekjes deze zijn voordelig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer ouders maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste spuugdoekjes van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste spuugdoekjes

Wanneer je eenmaal kinderen hebt, dan zijn bepaalde producten niet meer weg te denken uit je inventaris. Luiers natuurlijk, een commode en daarnaast ook één van de beste uitvindingen van de 20e eeuw: de spuugdoekjes!

 1. Jollein Monddoekje hydrofiel Indians black & white (3pack)
 2. monddoekje hydrofiel Clouds Jade monddoekje Clouds Jade (3pack)
 3. Babyjem Spuugdoekje – Monddoekjes Jersey Wit 10 stuks
 4. Jollein Monddoekje hydrofiel Clouds Pink monddoekje Clouds Pink (3pack)
 5. Koeka Spuugdoekje Rome – steel grey

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste spuug doekjes die stevig, voordelig zijn en extreem absorberend. Lees verder!

Bekijk hier de Top 5 spuug doekjes:

1. Jollein Monddoekje hydrofiel Indians black & white (3pack)

Wil je graag voor je baby de handige doekjes die leuk zijn en super absorberend? Waar een baby is, mogen praktische hydrofiele producten van Jollein niet ontbreken. Handig en veelzijdig, super absorberend, makkelijk te wassen, droogt razendsnel en gaat jarenlang mee. Lees hier ervaringen van 14 andere Jollein Monddoekje hydrofiel Indians black & white (3pack) gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste spuugdoekjes top 1 hydrofiel
bron: bol.com

Bestel hier Jollein Monddoekje hydrofiel Indians black & white (3pack) voor €5,99 bij Bol.com  >>

2. Monddoekje hydrofiel Clouds Jade monddoekje Clouds Jade (3pack)

Wil je graag voor je baby extra absorberende monddoekjes? Dan is dit product dat je al lang wilde hebben. Pak van 3 hydrofiele extra absorberende monddoekjes van Jollein ideaal in het dagelijkse gebruik van je kleine spruit. De monddoekjes zijn erg zacht en daardoor prettig in gebruik voor je kindje. Lees hier ervaringen van 14 andere monddoekje hydrofiel Clouds Jade monddoekje Clouds Jade (3pack) gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste spuugdoekjes top 2 hydrofiel clouds
bron: bol.com

Bestel hier monddoekje hydrofiel Clouds Jade monddoekje Clouds Jade (3pack) voor €5,89 bij Bol.com  >>

3. Babyjem Spuugdoekje – Monddoekjes Jersey Wit 10 stuks

Goede sterke spuugdoekjes zijn van deze tijd. Je unieke pasgeborene verdient zachte doekjes. Babyjem doekjes bieden het beste comfort en een absorberen goed, zodat je baby niets anders dan liefde zal voelen. Omdat ze zijdezacht zijn, voelt het zo comfortabel voor je baby. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier alle ervaringen van andere Babyjem Spuugdoekje – Monddoekjes Jersey Wit 10 stuks gebruikers >>

Voordelen:

 • Comfortabel voor mijn kind
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste spuugdoekjes top 3 monddoekjes
bron: bol.com

De ideale spuugdoekjes voor dagelijks gebruik als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil.

Bestel Babyjem Spuugdoekje – Monddoekjes Jersey Wit 10 stuks voor €9,99 bij Bol.com >>

4. Jollein Monddoekje hydrofiel Clouds Pink monddoekje Clouds Pink (3pack)

De aanrader van vele ouders voor hun baby, omdat deze beste comfort en werking geeft. Waar een baby is, mogen praktische hydrofiele producten van Jollein niet ontbreken. Handig en veelzijdig, super absorberend, makkelijk te wassen, droogt razendsnel en gaat jarenlang mee. Vanaf nu kan je baby weer echt genieten! Lees hier 14 ervaringen van andere Jollein Monddoekje hydrofiel Clouds Pink monddoekje Clouds Pink (3pack) gebruikers >>

Voordelen:

 • goede kwaliteit
 • Comfortabel voor mijn kind
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste spuugdoekjes top 4 Pink
bron: bol.com

Fijne doekjes met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het beste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Jollein Monddoekje hydrofiel Clouds Pink monddoekje Clouds Pink (3pack) voor €5,79 bij Bol.com >>

5. Koeka Spuugdoekje Rome – steel grey

Graag die favoriete baby pampers met extra bescherming en makkelijk te vervangen? Opgelet! De beste huidbescherming van Pampers voor je baby’s huidje. Omdat ze zijdezacht zijn, zitten ze zo comfortabel dat je baby ze nauwelijks zal voelen. Onze 3 absorberende banen zijn speciaal ontwikkeld om vocht gelijkmatig te helpen verdelen voor onze beste droogheid! Lees hier 10 ervaringen van andere Koeka Spuugdoekje Rome – steel grey gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Comfortabel voor mijn kind
Beste spuugdoekjes koeka steel
bron: bol.com

Let op, bijna uitverkocht!

Dit product is een aanrader als je alles wilt halen uit je babydoekjes en prijs/kwaliteit super belangrijk vindt.

Bestel hier Koeka Spuugdoekje Rome – steel grey voor €9,95 bij Bol.com >>

Beste spuugdoekjes

Een spuugdoekje is een heel praktisch doekje dat speciaal voor één doel is ontworpen: te voorkomend at de spuug van je baby op jouw kleding terecht komt. Wanneer je baby bijvoorbeeld net heeft gegeten, dan zal je je baby daarna een boertje proberen te laten doen. In veel gevallen kunnen baby’tjes dan een beetje spugen en als je dan ene spuugdoekje hebt, dan leg je die handig over je schouder.

Spuugdoekjes hebben een langwerpige vorm zodat ze gemakkelijk over je schouder passen. Soms gebruiken moeders ook hydrofiele luiers, of heel simpel keukenpapiertjes. Maar een spuugdoekje is eigenlijk het meest handig, omdat deze van badstof is gemaakt en daardoor veel meer vocht en/of vloeistof kan absorberen dan andere materialen en doekjes.

Klik hier voor Top 10 lijst van de spuugdoekjes van 2019>>

Wat is het verschil tussen al die doekjes?

Vaak worden de termen spuugdoekje, monddoekje en hydrofiele luier door elkaar gebruikt. Ze lijken ook allemaal een beetje op elkaar, het zijn uiteindelijk allemaal doekjes die je voor je baby gebruikt. Een spuugdoekje is echter speciaal gemaakt voor baby’tjes die kunnen spugen, zoals tijdens het eerder genoemde boermomentjes.

Een monddoekje is een doekje om het mondje van je baby mee af te vegen. En een hydrofiele luier is weer een ander soort doekje. Spuugdoekjes zijn gemakkelijk over je schouder te leggen omdat ze lang en smal zijn, maar dik genoeg om het spuug van je baby te absorberen en te voorkomen dat het op je kleren terecht komt.

Klik hier voor Top 10 lijst met de Beste beoordeelde spuugdoekjes van 2019>>

Hoe kies je het beste spuugdoekje?

Omdat vrijwel alle doekjes even gemakkelijk te gebruiken zijn, kun je eigenlijk het doekje kiezen dat jou qua uiterlijk of materiaal het meeste aanspreekt. Spuugdoekjes heb je tegenwoordig in hele leuke en mooie patronen en kleuren, zodat ook dit item niet zal misstaan wanneer je het bijvoorbeeld in een restaurant over je schouder gooit. Hierbij voor jou de beste spuugdoekjes!

Alternatieve Tip: Beste uit de Test & Beste koop | Top 10 Beste Hydrofiele Luiers >>

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

2 gedachten over “Beste spuugdoekjes kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.