Beste tosti ijzer: Wat is de beste koop? Waar let je op?

Een heel veel makkelijkere hap dan de tosti bestaat er niet. Nederlanders willen over het algemeen een snelle hap die niet al te ongezond is. Lees snel verder!

We vinden het vooral belangrijk dat het weinig tijd kost. En dan is de tosti al snel te beste oplossing. Maar welk tosti-ijzer krijgen wij de perfecte tosti op ons bord?

In vrijwel ieder huishouden is wel een tosti ijzer (of apparaat) te vinden. We hebben doorgaans alle middelen in ons bezit om een tosti te maken.

Dat je niet tevreden over het apparaat dat je nu hebt of het eindresultaat bent, is duidelijk. Waarom ben je anders op dit artikel over de beste tosti ijzers uitgekomen?

Jouw zoektocht naar het beste tosti ijzer gaat vandaag tot een einde komen. Jij gaat namelijk geholpen worden aan een tosti ijzer dat volgens velen de beste koop is. Een tosti ijzer dat heerlijke tosti’s maakt, lang meegaat en het liefst ook nog betaalbaar is.

Ben je klaar het tosti ijzer van je dromen te kopen? Ontdek nu hoe jij het beste tosti ijzer op de kop tikt!

wat zijn de voordelen van het beste tosti ijzer?

wat zijn de voordelen van het beste tosti ijzer

Bij iedere tosti-liefhebber past een ander tosti ijzer. De een bakt meestal één tosti per keer en heeft zelden haast. De ander moet voor het gehele gezin tosti’s maken en doet dit het liefst zo snel mogelijk. Beide personen hebben een totaal ander tosti ijzer nodig. En dat kan.

Er bestaan grote verschillen tussen de tosti ijzers die als beste koop bestempeld worden. Doe daarom onderzoek naar de mogelijkheden en ontdek wat voor jou het beste tosti ijzer is!

Wat wil jij met het tosti ijzer doen?

Het is duidelijk dat jij minimaal wilt dat jouw nieuwe tosti ijzer in staat is een lekkere tosti te maken. Daar zijn we het over eens. Veel tosti ijzers zijn echter tot meer in waard. En dat heeft veel invloed op het beste tosti ijzer voor dat wat jij zoekt.

Je kunt namelijk tosti ijzers kopen die uitsluitend voor het maken van tosti’s geschikt zijn. Dit zijn simpele apparaten waarmee je veelal voor enkele tientallen euro’s klaar bent.

Wil je meer met het tosti ijzer kunnen doen? Dan is de beste koop mogelijk niet de goedkoopste koop. Steeds meer tosti ijzers kunnen namelijk veel meer dan alleen een tosti maken. Wat dacht je van het grillen van een visje of een ribeye? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is met de high-end tosti ijzers van tegenwoordig mogelijk!

Tosti ijzer met of zonder timer?

De beste tosti ijzers hebben allemaal ingebouwde timers waardoor jij kunt afstellen hoelang het apparaat jouw tosti, of wat er ook op het ijzer ligt, mag grillen. Wanneer jij liever een wat donkerdere tosti eet, wil je het apparaat dit kunnen ‘vertellen’. Dat kan als er een timer op het apparaat zit.

Mocht dit een vereiste zijn, adviseer ik je hier direct naar te kijken. De kans is groot dat je dan ook meteen een tosti apparaat koopt waarmee je meer dan alleen tosti’s kunt maken.

Vermogen en capaciteit van een tosti ijzer

Eet jij vaak alleen tosti’s of heb je aan een enkele tosti genoeg? Dan is een klein tosti apparaat met weinig ruimte voldoende. Ben je echter samen of heb je kinderen? Dan is het erg onhandig als je maar enkele tosti’s tegelijkertijd op het ijzer kunt hebben.

De kleinste tosti ijzers hebben maar ruimte voor één tosti. Als je met een gezin van vier of vijf bent, ben je al snel een minuut of twintig met alle tosti’s bezig. Dat terwijl je met een groot tosti ijzer in een fractie hiervan klaar was geweest!

Datzelfde geldt voor de capaciteit van het tosti ijzer. De beste tosti ijzers hebben binnen enkele minuten jouw tosti klaar. Dit komt dat zij veel vermogen (Watt) kunnen inzetten om jouw tosti zo snel mogelijk te maken.

Als jij daarentegen alle tijd hebt en wel even kunt wachten, is het kopen van een tosti ijzer met een groot vermogen onnodig.

Bekijk hieronder de top 5 beste tosti ijzers op dit moment. 

1. Tefal Snack Collection SW854D – Contactgrill

Graag eens een nieuwe tosti ijzer maar dan wel de beste?Gebruiksvriendelijk, perfect omdat je er heel veel verschillende bakplaten in kan gebruiken. Je maakt zoveel verschillende snacks klaar zonder een kast vol machines te hebben. De opberging van de extra platen (in een soort video casetttedozen) is heel snel en gemakkelijk om op te bergen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Standaard vier verschillende platen voor tosti’s, wafels, poffertjes en panini’s
 • Mooi en handig apparaat
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Princess 112536 – Contactgrill

Jij zoekt een snelle en handige combo tussen grillen en tosti ijzer? De luxueuze Princess 112536 Multi Grill is perfect als je op zoek bent naar een multifunctionele grill waarmee je ‘s middags heerlijke panini’s maakt en ’s avonds met je hele gezin gezellig grilt aan tafel. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Geschikt om te grillen, baken, braden. Van tosti’s tot wafels of hamburgers
 • Heel handig apparaat met veel verschillende bakplaten
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Tristar SA-3050 – Tosti ijzer – Wit

Wil jij het graag eenvoudig en praktisch houden voor een mooie prijs? Met het Tristar SA-3050 Tosti apparaat maak je vanaf nu heel gemakkelijk de lekkerste tosti’s en panini’s. Dankzij de handige grillplaten kun je elk formaat broodje erin bereiden. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • zeer snel een zeer goed gelukte tosti/sandwich
 • Voordelige koop
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Tefal SM 1552 Ultra-compact Tosti ijzer

Vind jij een standaard tosti altijd heerlijk? Bekijk dan eens de Tefal SM1591 tosti apparaat is een zeer compact tosti-ijzer. Geschikt om heerlijke tosti’s in te maken dankzij de tostiplaten in schelpvorm. De platen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Tosti is snel klaar en apparaat wordt niet te warm
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Tristar SA-3060 – Tosti ijzer – XXL platen – Zwart/zilver

Echt eens goede tosti’s maken voor meerdere personen? Met de plug and play Tristar SA-3060 Sandwichmaker maak je 2 heerlijke goedgevulde sandwiches. De 2 extra diepe schelpplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag, wat het schoonmaken stukken makkelijker maakt. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Lekker crunchy tosti’s!
 • normaal formaat brood past ook
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.