Beste ventilator voor thuis? Deze TOP 10 brengt heerlijke verkoeling!

Ben je opzoek naar de beste ventilator ? In deze blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder voldoende koeling komt te zitten tijdens het werken of slapen in de warme zomernachten.

Deze ventilatoren zijn muisstil en brengen de kracht van goede luchtstroming in een handig formaat wel erg dicht. Jij kunt hem direct aanzetten en genieten!

Weg zijn de dagen dat je door hitte niet meer kon slapen of werken. Laten we snel beginnen!

Onze Top 5 ventilatoren voor thuis tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale ventilator!

 1. Dyson Pure Cool Me – Luchtreinigingsventilator
 2. Dyson AM09 Hot & Cool – Tafelventilator – Wit/zilver
 3. Dyson Pure Hot+Cool 2018 – Luchtreiniger – Zilver/Wit
 4. Honeywell HT900E – Vloerventilator
 5. Arctic Air – Luchtkoeler/ventilator

Beste ventilator voor thuis

Het bij elkaar zoeken van een goede ventilator lijst kan lastig zijn. Er zijn namelijk ontelbaar veel ventilatoren zoals torens, vloerventilatoren, hang, liggende verkrijgbaar. De kans is groot dat ook jij de bomen door het bos niet meer ziet. Gelukkig heb je de moed nu niet opgegeven en ben je verder gaan zoeken naar iets dat bij jou past.

Ik heb namelijk de TOP 5 beste ventilatoren voor je samengesteld. Ruim 4 jaar heb ik ervaring met het gebruik van ventilators op werk, sport en tijdens het studeren. Ondertussen weet ik wat er wel en niet werkt.

Voordat ik de TOP 5 met je deel, leg ik je eerst uit waarom een ventilator nou eigenlijk belangrijk is. Ook lees je wie er allemaal gebruik van kan maken en of een goede luchtstroom echt werkt voor jou of niet?!

TOP 5 Beste ventilator voor verkoeling in het huis

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste ventilatoren met je te delen. De verkoelende waaiers die ik met je deel zijn niet merkloos maar gewoon veilig en afkomstig van Nederlands grootste online webshops.

1. Dyson Pure Cool Me – Luchtreinigingsventilator

De Dyson Pure Cool Me is de eerste persoonlijke luchtreiniger van Dyson. Conventionele ventilatoren zorgen enkel voor verkoeling door de lucht in beweging te brengen, de Dyson Pure Cool Me zorgt echter voor persoonlijke verkoeling met gereinigde lucht. zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst 5 jaar garantie!

Voordelen:

 • kleine formaat verplaats je hem gemakkelijk door je huis
 • Inclusief nachtmodus en Sleeptimer
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding


2. Dyson AM09 Hot & Cool – Tafelventilator – Wit/zilver

“De Dyson AM09 Hot & Cool – Ventilator – wit/zilver gebruikt Air Multiplier technologie om een ​​krachtige, ononderbroken luchtstroom te creëren. De Dyson Hot & Cool ventilator verwarmt kamers snel en gelijkmatig.

Voordelen:

 • Eenvoudig schoon te maken, optimale veiligheid
 • Met Jet Focus, voor gerichte verkoeling of verwarming
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding


3. Dyson Pure Hot+Cool 2018 – Luchtreiniger – Zilver/Wit

Sterk, stoer, verkoelend: woorden schieten tekort bij het beschrijven van deze fan. De Dyson Pure Hot+Cool is een luchtreiniger, luchtverwarmer en ventilator in een, en detecteert automatisch stofdeeltjes en gassen. Hier maakt hij real-time melding van. Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolgens de luchtkwaliteitsmetingen weer.

Voordelen:

 • Nachtstand is Super stil en design is heel mooi
 • Makkelijk in gebruik en registratie via de app
 • Goede prijs/kwaliteit


4. Honeywell HT900E – Vloerventilator

Ben jij op zoek naar een handige sterke verkoeling voor jouw studie of werk? De Honeywell HT900E – Vloerventilator is zeer compact en geruisloos. Juist voor die zomerdagen dat de normale ventilatie het net niet haalt kun je toch heerlijk verkoeling zoeken bij deze ventilator van Honeywell.

Voordelen:

 • TurboForce vermogen voor intense koeling of gebruik als lucht circulatiepomp voor energiebesparing
 • 25 % stiller dan vergelijkbare ventilatoren
 • Goede kwaliteit en prijs


5. Arctic Air – Luchtkoeler/ventilator

Dit is een mooie, functionele ventilator. Compacte Aircooler met moodlight Arctic Air is een unieke, compacte luchtkoeler die zorgt voor een verfrissende koelte in iedere ruimte. De Hydro Chill technologie zet warme lucht om in een koele, aangename luchtstroom. Ik kocht dit apparaat vorige zomer (een tropische zomer), airco niet meer gebruikt.

Voordelen:

 • Aan verkoeling is niets mis, frisse koude luchtstroom
 • Totaal geruisloos en lekt niet
 • Goede prijs/kwaliteit


Een luchtkoeler is een soort ventilator waarbij lucht langs water met een koelelement wordt geblazen.

Waarom zou je nog meer een ventilator kopen?

Zelf heb ik mijn ventilatoren destijds aangeschaft omdat de werkkamer warmte vrij wilde hebben. Dit was voor mij tijdens het werken achter de pc een hele belangrijke voorwaarden. Deze ventilatoren maken nauwelijks geluid en storen helemaal niet als je aan het werk bent of voor in de slaapkamer tijdens het slapen. Maar let wel op dit is natuurlijk wel wanneer je deze niet op maximaal gaat zetten!

Ik heb veel verschillende ventilatoren gebruikt maar zo is de Aigostar Eiffel het fijnste. Omdat je deze op verschillende manieren kunt (her)gebruiken.

 • Torenventilator geeft voor een kamer ruim voldoende koeling en blaast op een prettig manier;
 • Je kunt met de afstandbediening eenvoudig de ventilator bedienen;
 • Het is ook mogelijk om tijdens het slapen te gebruiken heeft hier zelfs een speciale stand voor.

Let wel op als je specifiek naar een plafondventilator op zoek bent voor het kantoor, kun je beter iets groter formaat kopen die nog steviger zijn en gemakkelijk te gebruiken in het bedrijf of tijdens de werkzaamheden. Zoek je Top 10 plafond ventilator voor op het kantoor? Kijk dan hier op voor goedkoop deals bol.com.

Waarom een ventilator?

Ventilatoren kunnen echt voor jou de benodigde koelte verzorgen tijdens de steeds warmer wordende zomerdagen en nachten. Ook voor het gezin of de kinderen, die kunnen dan voldoende slaap krijgen zonder steeds wakker te worden. Ook heb je minder last van de muggen. Maar dit ligt aan je behoefte er zijn vele verschillende ventilatoren waar je uit kunt kiezen.

Zo zijn er: plafondventilator, torenventilator en tafelventilator behoren bij de meest populaire keuzes. Toch is dat niet alles wat je hebt als het om soort ventilatoren, kijk vooral wat het beste bij jou past voordat je een ventilator koopt.

Voor wie is deze ventilator geschikt?

Ventilatoren zijn geschikt voor werkende, studenten, sporters of voor thuis gebruikers. Wil je graag op een voordelige manier meer verkoeling halen uit je huis? Dan is de tafelventilator een goede keuze.

Onthoud wel dat deze ventilatoren geen vervanging is voor je normale luchtstroom en vochtigheid in het huis. Het is een hulpmiddel om je te helpen als mobiele, compacte en handige verkoeling. Het goed afstemmen van je wensen voor je koopt blijft belangrijk!

Beste luchtreiniger? TOP 10 ALLERBESTE!

Ventilator kopen

Wil je graag een compleet overzicht van ventilatoren en soorten bekijk dan hieronder de beste webshop hieronder. Naast de TOP 5 van hierboven vind je ook andere ventilatoren die je misschien nog interessant vindt.

Alle top 10 ventilatoren vind je hier >>>

Tot slot

De Beste ventilatoren zijn ideaal om te gebruiken voor je dagelijkse verkoeling maar ook als je je intensief sport, werkt of studeert. De ventilatoren uit de TOP 5 werken gegarandeerd naar wens.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de beste ventilatoren van 2019!

Alle ventilatoren van Bol.com vind je hier >>>

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.