Beste Wallen Crème: De beste Crème tegen Wallen voor onder de ogen!

Je wordt wakker, je kijkt in de spiegel en je ziet hoe laat het is. De wallen zijn weer terug. Of beter, ze zijn niet weggeweest. De hele dag door zijn daar de wallen te vinden. Grote ronde kringen onder je ogen of dikke rimpels van moeheid.

Tenminste, dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Je kunt ook wallen hebben zonder dat je moe bent. En daar kan een goede wallen crème hopelijk korte metten mee maken.

Of je nu iedere ochtend een compleet ritueel volgt om je huid en lichaam te verzorgen of weinig tijd hebt. Met de beste wallen crème kun je behoorlijk wat ‘oplossen’. Je kunt er in een klap frisser uitzien. Wat natuurlijk ook een goed effect op je zelfvertrouwen heeft.

Op deze pagina bespreek ik de beste wallen crèmes van dit moment met je. Ik neem je mee langs de werking van de crème, vertel je welke ingrediënten een goede anti-wallen crème uit bestaat en waar je op moet letten als je anti wallen crème wilt kopen.

Wat is een wallen crème

Wat is een wallen crème voor jou

 

Een wallen crème is in de volksmond hetzelfde als de oogcontourcrème en de anti wallen crème. Het is een crème waarmee je rondom de ogen extra verzorging biedt. De huid rondom je ogen verschilt van andere delen op het gezicht, waardoor een speciale aanpak vereist is. Doordat dit stukje huid dus gevoeliger is, wil je hier ook ander mee omgaan. Het moet bijvoorbeeld op een andere manier gehydrateerd worden. Jouw huid is zelf niet in staat dit voldoende te doen.

Hier komt een wallen crème voor het eerst in beeld. De beste anti wallen crème helpt je namelijk met het verzorgen van dit delicate gedeelte van het gezicht. Hierdoor ziet ook deze veelal droge zone van je gezicht er een stuk frisser uit.

Verschillende soorten wallen crèmes

Verschillende soorten wallen crèmes

Je kunt om verschillende redenen een wallen crème willen kopen. Iedere crème heeft dan ook zo zijn eigen specifieke eigenschappen en dus voordelen. Door vooraf te bepalen wat voor soort anti wallen crème jij nodig hebt, is het kiezen van het juiste cosmetica product zo gedaan.

We maken vooral onderscheid tussen de volgende soorten:

 • Voor optimale verzorging
 • Voor een jonger uitziende huid
 • Met uitsluitend natuurlijke ingrediënten
 • Volledig huidvriendelijke variant
 • Het optimaal verminderen van de wallen

Natuurlijk overlappen veel van deze soorten elkaar en zie je met iedere anti wallen crème al resultaat. De beste anti wallen crème voor veel van onze lezers zullen vallen onder de eerste en laatste categorie.

Hoe kun je bepalen welke wallen crème je moet kopen?

Maar hoe bepaal je welke wallen crème jij moet kopen? Welke crème helpt jou het best met het oplossen van die eindeloze wallen?

Daar heb ik drie belangrijke keuzes voor bepaald, die jij kunt doorlopen om te ontdekken welke wallen crème je moet kopen. Natuurlijk helpt mijn lijstje met beste wallen crèmes je verderop ook met het maken van een keuze.

Wat is het beoogde resultaat van de wallen crème?

Vraag jezelf eerst af of de crème aansluit op wat jij ervan verwacht. Wil jij je wallen behandelen? Dan is dit echt iets dat de wallen crème duidelijk als functie moet aanwijzen. Veel crèmes zijn tot van alles in staat maar niet tot het behandelen van wallen. Als een crème aangeeft hier echt toe in staat te zijn, weet je dat je daar niets aan het toeval overlaat.

Wat is de kwaliteit van de anti wallen crème?

Je hebt hele goedkope wallen crèmes en dure. En helaas kom je met de goedkope wallen crèmes vaak bedrogen uit. Daarom adviseer ik niet in je zoektocht naar anti crèmes te veel te kijken naar de prijs. Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs betalen. Ik denk alleen ook niet dat je een crème wilt kopen waar je uiteindelijk niets aan hebt. Lees daarom altijd de recensies van anderen met de wallen crème door.

Uit welke ingrediënten bestaat de crème?

Wil je huidveroudering tegengaan? Dan is het belangrijk dat je huid zowel vitamines als peptiden of ceramiden binnenkrijgt. Wil je juist de wallen onder je ogen behandelen? Dan is anti wallen crème met cafeïne of een extract van groene thee onmisbaar.

Dit onderdeel staat haaks op de vraag over het beoogde resultaat. Als je weet waar je de wallen crème voor wilt gebruiken, kun je hier eenvoudig de verschillende crèmes op filteren.

De beste crèmes van dit moment om wallen tegen te gaan

Zakjes onder je ogen en dikke wallen tegengaan? Donkere kringen vaarwel zeggen? Dan zijn wat mij betreft de volgende wallen crèmes het best geschikt om jouw wallen verleden tijd te maken!

Bekijk hieronder de top 5 Beste Oogcontourcrème die werken op dit moment. 

1. Weleda Granaatappel Oogcontourcrème 10 ml

Graag een ongeparfurmeerde creme die daadwerkelijk helpt tegen wallen? Rimpels rondom de ogen worden verstevigd en verzacht. De ongeparfumeerde crème geeft de huid extra energie en vitaliteit. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • handig formaat en duurzaam
 • trekt snel in en verzorgt goed
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Olaz Regenerist – Liftend Serum Oogcontourcrème – Oogcrème

Beetje extra hulp nodig bij het verhelpen van ongewenste wallen of rimpels? Onthul een jonger uitziende huid met de geurvrije formule met amino-peptide complex die de vochtbarrière van de huid aanvult om het huidoppervlak te herstellen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Geeft een liftend effect. Erg fijn natuurlijk!
 • Smeert goed uit en trekt goed in de huid.
 • Goede prijs/kwaliteit

3. NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel 35+ – Oogcrème – 15 ml

Graag een combinatie die rimpels en donkere kringen rondom de ogen bestrijdt? De formule is speciaal ontwikkeld voor de delicate huid rondom de ogen en zorgt voor een voelbaar stevigere huid. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Lekkere creme die goed intrekt en niet vet blijft zodat je daarna ook gewoon je make up kan aanbrengen
 • fijne lijntjes en donkere kringen worden na een paar keer echt minder
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. IDUNCARE Verstevigende Oogcrème | Anti Aging Oogcontourcrème tegen Rimpels, Kraaienpootjes, Wallen, Donkere Kringen

Zoek jij de stevigste oogcreme ooit maar ook lekker fris en zuiver? Door de met cafeïne verrijkte formule is Iduncare Verstevigende Oogcrème bijzonder effectief tegen donkere kringen onder de ogen, en verzacht het ook de gezwollen ogen door het stimuleren van de bloedcirculatie in dit gebied. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Geen wallen meer, frisse oogcreme
 • een strakkere huid rond mijn ogen met snel resultaat
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. NIVEA CELLular Serum Anti-Age 55+ – Volume Filling Pearls – 30 ml

Graag ondersteuning voor onze geweldige huid? Daarnaast stimuleert creatine cel vernieuwing waardoor de huid er jonger uitziet. De pearls bevatten de hoogste concentratie hyaluronzuur binnen de NIVEA CELLular lijn. De combinatie van ingrediënten vullen rimpels en geven de huid weer volume. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Super zachte en gladde huid
 • Rimpels worden minder diep en de plooien op de bovenlip verdwijnen
 • Goed product voor een goede prijs

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.