Beste Zink: Wat is het beste Zink supplement van dit moment?

Wie al even op deze aardbol rondloopt, weet dat Zink een behoorlijk positieve invloed kan hebben op onze gezondheid. Zink draagt namelijk bij aan de bouw en ontwikkeling van eiwit, kracht van ons lichaam en de werking van het immuunsysteem. Hierdoor bouwen we extra weerstand op en kunnen we meer aan. Kortom, Zink speelt een ontzettend belangrijke rol in ons leven.

Dat is niet alles, want Zink zou ook nog eens de vorming van witte bloedcellen stimuleren. Dat zorgt voor extra power richting ons afweersysteem toe.

Meer kracht naar je haar en huid? Ook dat is iets waar Zink toe in staat is. Tenminste, als je over het beste Zink supplement beschikt.

Top 5 Beste zink supplementen:

1. Zink Capsules Supplement van Hoge Kwaliteit van Sundt© met MCT olie – 60 capsules – Suikervrij – Gluten en lactosevrij

Gun jij je lichaam die extra verzorging?  Zink Capsules Supplementen zijn vrij van genetische manipulatie, suiker, gluten en lactose. Zink is een mineraal. Zink kan je niet zelf aanmaken in je lichaam, maar je hebt het wel nodig. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere Zink Capsules Supplement van Hoge Kwaliteit van Sundt© met MCT olie – 60 capsules – Suikervrij – Gluten en lactosevrij gebruikers >>>

Voordelen:

 • je krijgt de volledige kracht van het actieve ingrediënt
 • Deze vitaminen, mineralen, supplementen zijn vrij van additieve
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2.Body & Fit Zinc & Magnesium – Vitaminen en Mineralen – 90 Capsules – 1 Pot

Zoek jij de beste combinatie van Zink en Magnesium? Dit voedingssupplement bevat onder andere magnesiumcitraat, Aquamin™, zink-L-asparaat en kopercitraat. Magnesium is belangrijk voor een normale spierwerking, zink helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere Body & Fit Zinc & Magnesium – Vitaminen en Mineralen – 90 Capsules – 1 Pot gebruikers >>>

Voordelen:

 • je slaapt er snel van en staat er fit van op!
 • Zink helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

3. Lucovitaal Zink Methionine & Koper Voedingssupplement – 60 tabletten

Zoek jij optimale opnamen voor je supplement? Dit Zink supplement is voor de dagelijkse aanvulling. Door Zink te koppelen aan het aminozuur Methionine wordt het beter door het lichaam opgenomen.. Bekijk hier de laagste prijs en ervaringen van andere Lucovitaal Zink Methionine & Koper Voedingssupplement – 60 tabletten gebruikers >>>

Voordelen:

 • Zink wordt door Methionine beter door het lichaam opgenomen
 • Zink voor: immuunsysteem, huid, vruchtbaarheid, hormonen & geheugen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

4. Testosteron Booster Male Factor 1 – 60 capsules – Spierkracht, Uithoudingsvermogen en Fitheid – Natuurlijke Ingrediënten – Zink en Selenium – ReAge

Even wat anders proberen voor een gezonde spierkracht en uithouding? Testosteron helpt uw lichaam om meer spierkracht, uithoudingsvermogen en fitheid te behouden. Male Factor 1 is een nieuw supplement, een 100% natuurlijke manier om uw testosteron-productie èn gevoeligheid te kunnen ondersteunen. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere Testosteron Booster Male Factor 1 – 60 capsules – Spierkracht, Uithoudingsvermogen en Fitheid gebruikers >>>

Voordelen:

 • Voel me stuk fitter, herstel ook sneller na het sporten.
 • merkbaar minder moe en veel meer energie
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Shilajit Resin

Graag een supplement dat je gehele lichaam ondersteund? Dit kruidenmengsel (uit de Ayurveda) wordt namelijk al eeuwenlang in Azië geconsumeerd. Dit is niet voor niets! Je lichaam hoort de ondersteuning te krijgen die het verdient.. Bekijk hier de laagste prijs en ervaringen van andere Shilajit Resind gebruikers >>>

Voordelen:

 • goed gehumeurd en vol energie wakker geworden
 • Aanrader voor als je meer energie wilt krijgen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Volgens doktoren heeft maar liefst een derde van de bevolking een te laag zinkniveau. Daardoor zijn we minder vruchtbaar, voelen we ons slechter en worden we eerder ziek. Genoeg reden om op actie over te gaan denk ik zo.

Dat is precies wat we in dit artikel samen gaan doen. We duiken hand-in-hand met Zink in de waarheid achter de beste Zink supplementen. Met welke supplementen kun je de beste resultaten bereiken? Hoe kun je ervoor zorgen dat je optimaal de voordelen van Zink kunt benutten?

Ik leg het je hieronder allemaal uit.

Wat is het beste Zink supplement dat ik nu kan kopen?

Wat is het beste Zink supplement dat ik nu kan kopen

Ik wil je niet langer ophouden. Jij wilt aan je gezondheid werken en Zink gaat je daarbij helpen. Op voorhand dat je de beste Zink koopt. Slechte Zink supplementen voegen niets aan je gezondheid toe. Net als te kleine of juist grote hoeveelheden Zink. Daarom gaan we concreet kijken naar de beste Zink supplementen van dit moment die voldoen aan de strenge eisen die we samen aan Zink supplementen gesteld hebben.

Hieronder heb ik de beste Zink supplementen op een rij gezet. Dit zijn allen Zink supplementen waar ik zeer over te spreken ben, alsmede ervaring mee heb. Voor welke van mijn top 5 Zink ga jij?

Wat is Zink?

Wat is Zink

Zink is een mineraal dat altijd al in kleine concentraties in het lichaam aangetroffen wordt. Volgens de aloude wetenschap bevat ieder lichaam zo’n 2 tot 4 gram zink. Als gezond mens heb je geen grote hoeveelheden Zink nodig. Zolang je voldoende Zink binnenkrijgt, bijvoorbeeld uit vette vis, is het niet nodig extra Zink aan je dieet toe te voegen.

Als je echter weinig dierlijk voedsel eet (bijvoorbeeld vegans en vegetariërs), is het op termijn onvermijdelijk Zink vanuit een supplement aan je dieet toe te voegen. Zinktekort heeft op lange termijn zeer negatieve effecten. Helemaal voor jonge kinderen, zwangere vrouwen en ouderen.

Wat doet Zink dan precies?

Wat doet Zink dan precies

Zink zorgt ervoor dat ons lichaam groeit, weefsel blijft ontwikkelen en ons afweer- en immuunsysteem sterk blijft. Met onvoldoende zink worden we sneller ziek, groeien kinderen minder snel of kunnen zelfs groeistoornissen ontstaan.

Kortom, bij een dieet dat onvoldoende uit Zink bestaat zijn op termijn negatieve effecten merkbaar. Samengevat kan dit tot de volgende problemen (bovenop de bovenstaande) leiden;

– Sneller verkouden of grieperig
– Minder testosteron
– Verminderd smaakgevoel
– Verminderd nachtzicht
– Aften
– Haaruitval
– En helaas nog veel meer

Het is daarom belangrijk dat je er altijd voor zorgt dat je voldoende Zink binnenkrijgt en dan gaat het makkelijkst door de beste Zink te nemen. Hierdoor voorkom je dat je te kleine hoeveelheden neemt. Kwalitatieve Zink bevat voldoende Zink om je niveaus direct aan te vullen.

Vijf soorten Zink supplementen

Je kunt tegenwoordig uit vijf verschillende soorten Zink kiezen. Ieder van deze vijf soorten Zink kan je op net een wat andere manier helpen.

 1. Zinkrotaat
 2. Zinkpicolinaat
 3. Zinkbisglycinaat
 4. Zinkgluconaat
 5. Zinkcitraat

Over het algemeen staat er bij het Zink supplement dat je wilt kopen altijd uitgelegd wat voor Zink je koopt en wat hier de werking van is. Je hoeft dus niet nu al van ieder type te weten wat het precies doet.

Neem niet te veel Zink

Het is belangrijk dat je voldoende Zink inneemt. Te veel van een Zink supplement is echter ook niet goed voor je. Op de verpakking van het Zink supplement dat je koopt, staat altijd aangegeven hoeveel je ervan per dag mag innemen. Meer dan de aanbevolen hoeveelheid wordt afgeraden.

Wil je graag wat meer weten over een supplement wat ook erg belangrijk is namelijk magnesium?

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.