Leer vandaag afvallen op een gezonde en bewuste manier. Het programma om je Voeding Optimaal te krijgen en vetverbranding te stimuleren.

– Geef mij 30 dagen en ik geef jou je fitheid terug.

Een Paar Vragen Van Heiko:

 • Geen verplichte sportdagen meer of afstraffing voor je lichaam? JA!
 • Lichaam dat naar je luistert zonder pijntjes of zeuren? JA!
 • Zie jij de bui al hangen? Geen angst meer wanneer je een 'gezonde' maaltijd maakt of serveert voor de familie? JA!
 • Het gevoel dat je de nu het allerlekkerste in je vel zit vol vertrouwen? JA!
 • Niet meer bang voor elke maand extra kilootjes erbij? JA!

Wat is het geheim?

Het is een techniek die we de "Koolhydraatarm-methode" noemen.

Met 7 kilo te zwaar, stekende buikpijn, winderig en uitslag kon ik niet wachten om het te proberen - en nu wil ik het delen met jou! Heb vertrouwen in jezelf, geef je lichaam in slechts 2 maaltijden per dag wat het nodig heeft… en voeg je toe aan groeiende groep met vele zorgzame ouders en partners die het geheim van "Koolhydraatarm" gebruiken als basis voor een gezond en vitaal leven voor hun en de familie om hun heen.

Een simpele, bewuste en gezonde manier van leren eten en koken - in elke situatie of fase. 

Sterker nog. Mijn geliefde en mijn ouders keken mij geërgerd aan toen ik begon met beperkt koolhydraten te eten...maar hun blik veranderd naar verbazing toen ik dit deed.

Traditionele manieren van eten met melk als gezonde motor en de schijf van vijf op basis van autoriteit zorgen er alleen maar voor dat wij op een manier leren omgaan met ons eten, dat niet houdbaar is voor ons lichaam, gezondheid en het milieu. In de vorm van eisen, forceren, tegendraads in onze natuur of elke andere vorm van over stimuleren.

Is jouw lichaam wel gezond (omdat je bewuster bezig bent met je voeding), dan zul je erachter komen dat dit vaak tijdelijk is zolang je er mee bezig blijft. Zoals na het sporten voelen we ons altijd lekker en fit, daarna krijg je vaak een dip.

Laat je zomaar alles toe wat jou wordt voorgeschoteld in de supermarkt of goed zou zijn voor je lichaam via youtube video's, uit angst om de confrontatie aan te gaan dan kun je erop wachten dat jij of je geliefde moeite gaat krijgen met overgewicht, voeding en energie. Plus een aanpak zonder methode kan zorgen voor ronduit zeer gevaarlijke situaties.

Maar nu, met de "Koolhydraatarme-methode" kun je bewuste grenzen zetten en weer plezier in het eten beleven in slechts 2 maaltijden per dag.

Even voorstellen

Hoi, Heiko hier.

Hobby kok, eigenaar van foodyblog Droogtrainers en diverse kook en dieetboeken maar zo is het zeker niet begonnen.

Vanaf de start had ik een goed betaalde baan en at ik alles wat los en vastzat, ook tijdens de lunch was de kantine de favoriet plek. Thuis wilde ik graag koken met biologische producten, zo bleef er ook maar snel weinig geld over.

Als kind ben ik grootgebracht met de basis schijf van vijf en daarin was vlees, boter, kaas en de witte motor "melk" altijd een belangrijk ingrediënten. Ik keek altijd wel mee hoe mijn vader kookte en vond het altijd wel leuk te helpen met koken (beetje de spekjes uit de pan te halen).

Heiko Koolhydraatarm Chef

Anyways, ik letten wel op mijn eten maar het had totaal geen focus.

Dit heeft verder nog niks direct met koolhydraatarm te maken, maar geeft aan dat ik op die manier er vroeg mee bezig was. Nu met mijn bedrijf Droogtrainers.nl help ik in Nederland en België miljoenen mensen om bewuster gezonder te eten via eenvoudige recepten. En dat koolhydraatarm eten een logisch gevolg is geweest.

In de praktijk zie ik dat er een grote overlap is van mensen die het leuk vinden om te koken maar nog niet bewust met hun voeding omgaan of weten wat nou precies gezond is voor je lichaam en in welke hoeveelheden.

Hoewel ik al mijn hele leven kook, werd met name toen de stress toenam op het werk het niet makkelijk.

Wellicht ook omdat mijn plezier in koken en gezonde ingrediënten steeds minder werd…

Een Hoop Aandacht ging naar steeds makkelijker en vooral snellere gerechten en de Maag en het Lichaam vonden dat minder prettig.

Mijn lichaam schreeuwde om aandacht.

Ondanks het sporten kwamen de kilo's erbij, ik kreeg steeds meer last van een opgeblazen gevoel na het eten, kreeg steeds meer zin om te slapen na het eten en had weinig energie. Combineer dit met steken in mijn maag en stress en dan kom in je in een situatie terecht waar je totaal niet lekker in je vel zit.

Je lichaam probeert je exact vertellen waar het niet lekker zit.

Ondertussen voel jij je:

 • Machteloos als het gaat om gezond eten, je weet niet meer wat je moet doen
 • Niet trots op jezelf, sporten komt er niet van en elke maand komen weer extra kilo's erbij
 • Moe, snel geïrriteerd en je wil graag je lichaam weer onder controle krijgen

Hoewel ik dus al vele jaren kook en genoeg Jamie Oliver boeken gelezen had over ingrediënten, koken, recepten was het door een workshop in Amsterdam van een Canadees die een enorm health merk heeft opgezet Wildfit dat ik een "helder" moment kreeg.

Ik besloot om de vervolgworkshop te nemen en werd in het "Food Freedom" verhaal meegenomen. Drie volle dagen achter elkaar met alleen in de middag een uurtje pauze.

Het was vooral de bewustwording van voeding en de relatie met ons lichaam wat ik nog niet vaker had gehoord verpakt in verhalen over vroeger als jagers en verzamelaars.

Hier de strijd tussen jezelf en je lichaam die voor velen herkenbaar is, maar dat je eerste de relatie met je voeding moet begrijpen... voordat je naar de standaard diëten gaat grijpen die keer op keer maar geen resultaat boeken.

In ons oerbrein zijn het vaak gewortelde emoties (in de workshop kwam het terug als "behavioral psychology)" die zorgen dat je vast blijft zitten in je voedingspatroon en niet zo zeer te weinig sporten of te veel / weinig eet.

Ik leerde dat er verschillende manieren zijn van 'honger' hebben en dat jij deze kunt vertalen met strategieën en methodes naar wat je lichaam echt nodig heeft.

Dat sommige biologische ingrediënten gezonder zijn maar vele aanvullende shakes, supplementen en "superfoods" jou niet super gezonder gaan maken.

Heiko en Eric

In plaats van negeren...

375x250px In plaats van negeren (1)

Kies je voor begrijpen.

Copy of 375x250px Kies jij voor begrijpen.

In plaats van vechten...

375x250px In plaats van vechten...

Kies je voor samenwerken.

375x250px Kies jij voor samenwerken.

In plaats van overmacht...

375x250px In plaats van negeren

Kies je voor gezond leven.

375x250px Kies jij voor voelen.

Het resultaat is je weer lekker, vitaal voelen en zelfvertrouwen weer terugkrijgen. Het gaat niet om het dieet, maar het is manier van leven. Het helpt het denkprocess achter 'hongergevoelens' te begrijpen. Meer van alles waar je op gehoopt had toen je besloot dat je graag bewust en gezond wilde gaan afvallen.

En dit alles begon al na het doorkrijgen van het eerste les.

En tijdens de workshop zag je de omkanteling over voeding gebeuren.

Ik was zo enthousiast na dit inzicht over de relatie van voeding dat ik heb besloten samen met voedingsdeskundige Maud en Sandra een boek en later een cursus te maken voor alle Nederlandse met interesse.

Samen introduceren wij je:

De Koolhydraatarme Chef

"Het stappenplan om jouw lichaam te transformeren op een bewuste manier"

KHA Chef hardcover boek

Met deze hoofdstukken opgedeeld in modules leer jij exact weer eenvoudig lekker koken of jezelf verder verdiepen in gezond eten, terwijl jouw lichaam weer tot rust en stabiel herstart maakt.

Hieronder een overzicht van de modules:

Overzicht_KHA_chef_2020

Wij blijven bezig met de modules. En we zijn (terwijl jij dit leest) nieuwe modules aan het samenstellen en filmen.

Het fysieke boek en digitale versies zijn klaar, samen zijn we echt trots op wat er staan en weten zeker dat het jou verder gaat helpen. Mij zal je het meeste zien in de boeken en op de video's maar Maud zal binnenkort ook haar intrede maken.

Doe NU mee Voor een Introductieprijs

Omdat wij achter de schermen hard bezig zijn het product steeds te verbeteren kun je het nu aanschaffen voor een introductieprijs.

Je zal er NIKS van merken dat wij bezig zijn met de videolessen te creëren, want je krijgt direct toegang tot alle weekmenu's en alle kennis.

Wanneer de laatste videolessen klaarstaan in de leeromgeving, en het product officieel gelanceerd wordt naast de boeken samen met de videolessen gaat de prijs omhoog.

Samen met de voedingsdeskundige Sandra en Maud (€1100), fit workshops (€595), online trainingen over voeding, gezondheid en psychologie samen met de NLP trainingen (€1200).

Ik krijg dagelijks vele mails van mensen die hulp nodig hebben, nu nog belangrijker aangezien we steeds meer thuis gaan koken en voor elkaar moeten zorgen.

Daarnaast krijg je mij deze 3 Bonussen

Vega Chef + Boodschappenlijst (Digitaal)

(t.w.v. 37.00 EUR)

unnamed-4

Extra Weekmenu (Digitaal)

(t.w.v. 17.00 EUR)

Extra weekmenu

Gezond smullen (Digitaal)

(t.w.v. 19.00 EUR)

Tussendoortjes chef

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

Eindelijk! Wij hebben de lekkerste recepten uit dit digitale kookpakket samengevoegd in een mooi hardcover boek wat je bij een bestelling op deze website ook ontvangt.

KHA_hardcover_v2

De Koolhydraatarme Chef - (Hardcover)

Hardcover - (€27 waarde)

Dit is een eenvoudig en lekker 'kookboek' met 8 weekmenu's gebaseerd op Koolhydraatarme methodes.

De beste recepten zijn samengevoegd in een mooi hardcover boek wat je bij jouw bestelling via deze website ook ontvangt (incl verzendkosten).

1597150832_35341_New_KHA_chef_BF_785x960px_kleur_v2

De Koolhydraatarme Chef - (Digitaal)

4 - Kookboek Set - (€77 waarde)

De kern van het Koolhydraatarme recepten pakket bestaat uit:

 • 56 ontbijt recepten
 • 56 lunch recepten
 • 56 diner recepten
 • 15 Detox smoothies
 • 20 tussendoortjes

Deze recepten zorgen voor sneller vetverlies, zijn eenvoudig te volgen en klaar te maken en geven je enorm veel energie.

unnamed-4

Inclusief De Vega Chef - (Digitaal)

(€37 waarde)

Dit is een volledig koolhydraatarm en vegetarisch 'kookboek'. Wil je graag wat meer afwisseling in je gerechten en meer inspiratie in de keuken? Neem dan zeker even een kijkje in dit boek.

Tussendoortjes chef

Toetjes Chef + Extra weekmenu - (Digitaal)

(€19 waarde)

Heerlijke maar vooral eenvoudige toetjes, power smoothies en nagerechten. Smullen van een energierijk ontbijt of een puur natuur toetje.

Totaal: €160 

Nogmaals, ik heb echt het veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar belangrijker…

Nogmaals, ik heb echt het veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar belangrijker…

Ik heb ervaren dat dit werkelijkheid kan worden wanneer je de eenvoudige strategieën volgt die ik met je ga delen.

Zodra ik samen met Maud klaar ben met filmen van alle videolessen, dan gaan wij de volledige video cursus aanbieden voor €297

Zoals ook met vorige producten heb ik altijd een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Je kunt zelf al begrijpen dat je in die 30 dagen al meer dan helft van boeken en weekmenu's volgen, en je gaat zeker al resultaat zien voor jou of je geliefde of familie.

Mocht dit toch niet zijn, stuur mij dan gewoon een e-mailtje en wij retourneren 100% jouw investering die je hebt gemaakt in je kennis en gezondheid.

Ik verwacht met de planning de laatste videolessen binnen 1/2 weken maximaal klaar te hebben, dus als je langer wacht, kun je nog meedoen, maar wel voor de (hogere) volledige prijs.

Deze combinatie van toegankelijke digitaal + fysiek weekmenu's, koolhydraatarme recepten en inhoudelijke videolessen, is nergens anders te volgen, is gemaakt vanuit onze kennis, en is uniek in Nederland.

Ben jij echt klaar om te stoppen met jojoën, weinig energie, stressen om het eten, met diëten…

Je wilt en voelt dat je graag wilt begrijpen waar je hongergevoel vandaan komt, rust wil creëren, geen stress in de keuken, vooral eenvoudig en lekker wilt koken voor je gezin of je geliefde.

Maak dan gebruik van deze aanbieding van de fysieke en digitale chef. Zonder risico.

Klik hieronder op de knop om te starten, je kunt direct beginnen met de aanpak en smakelijke weekmenu's, of de 3 bonussen.

BESTEL NU EN KRIJG:

Direct Download en het Boek

KHA_hardcover_v2_trans

160.00 EUR €47

(eenmalige betaling)

Ik krijg het complete digitale "De KHA Chef Recepten" kookpakket:

 • 56 ontbijt recepten
 • 56 lunch recepten
 • 56 diner recepten
 • 56 dessert recepten + 20 tussendoortjes

Deze recepten ondersteunen bij sneller vetverlies, zijn eenvoudig te volgen en klaar te maken en geven je enorm veel energie.

betalingsmogelijkheden

Jij hebt nog vragen? Wij hebben antwoorden:

Wordt het kookboek naar mijn huis verzonden?

Ja, het hardcover boek wordt verzonden naar je huis en je kan direct de digitale boeken inkijken. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd, want je kunt vandaag al met de recepten starten!

Zijn deze koolhydraatarme recepten ook voor het hele gezin geschikt?

Ja! De menu's zijn absoluut lekker voor het hele gezin! Je hebt het misschien al gezien aan de voorbeeldrecepten op deze pagina.

Zijn de recepten volledig Koolhydraatarm?

Daarnaast zijn de meeste maaltijden gebaseerd op één persoon. Dat maakt het heel eenvoudig om voor méér mensen te koken; je vermenigvuldigt het aantal ingrediënten met het aantal personen dat lekker mee eet. De avondmaaltijden zijn vaak voor twee personen.

Zijn de gerechten echt eenvoudig te maken?

Jazeker! Het boek heet niet voor niks De KHA Chef? Grote variatie aan recepten. Daarnaast minimaliseren of vermijden we suikers, harde transvetten en koolhydraatrijke ingrediënten.

Kan ik het kookboek ook 30 dagen proberen?

Echt wel! Bijna iedereen start met maaltijden in een pakje, magnetronmaaltijden of afhaalmenu's. Maar toen ik 4 jaar geleden mijn voedselallergie kreeg, ontdekte ik dat koken ook eenvoudig kon. Natuurlijk heb ik in die 4 jaar aardig wat kunnen leren, maar ik zie mezelf ECHT NIET als een chefkok.

Vegetarische of koolhydraatarme mensen doen snel kookervaring op, zodat ze de rest van hun leven gezond en verantwoord kunnen eten.

Geen probleem. Zelf heb ik echt veel al kunnen genieten tijdens het testen, proberen en proeven van deze recepten.

Maar als je er niet tevreden mee bent krijg jij gewoon je geld terug. Met andere woorden: je kunt alleen verliezen door dit NIET te proberen.

Ik heb problemen met mijn gezondheid. Kan dat wel?

Het grootste gedeelte van het boek heeft de focus op volledige voeding die ervoor zorgt dat je spijsvertering omhoog gaat en de vetverbrandende hormonen optimaal laten werken.

Wat is een digitaal boek en hoe kan ik het lezen?

Maar naast dit gaat het in dit boek meer over de voedingsstrategie en het maken van een dieetschema die ervoor zorgt dat je gaat genieten van eten welke je strak en slank maakt voor de rest van je leven.

Contactinformatie:

Copyright© Droogtraines.nl 2016 – 2020 privacybeleid

Droogtrainers Nederland - Thuyalaan - 7213 VW Gorssel NL

KVK: 58628789 BTW: NL139393614B01