Honger stillen pillen? Top 5 Best supplementen 2020!

Wil je graag afvallen? Dan weet je misschien al, dat het soms erg moeilijk kan zijn om voldoende discipline te hebben om minder en gezonder te eten.

Vooral ’s avonds als je op de bank zit kan de ellende toeslaan: dat zakje chips in de voorraadkast lonkt ineens wel heel verleidelijk. Bekijk daarom eens deze supplementen!

Het zijn met name de snackmomenten, die de meeste mensen als zeer lastig ervaren. Het kan snel gebeuren dat je toch iets te eten pakt, waarna je je vervolgens schuldig voelt.

TOP 5 Honger stillen pillen voor een strak lichaam

 1. LEAN 11™
 2. PERFECT BURN
 3. 14 DAY KILLER BODY
 4. 24HR FATBURN
 5. AK-47 FATBURNER

Dit is één van de meest uitdagende momenten tijdens het dieet, omdat jouw motivatie een belangrijk onderdeel is van afvallen. Om het jezelf wat gemakkelijker te maken, kun je kiezen voor een handig supplement waarmee je hongergevoel wordt onderdrukt. In dit artikel vertellen wij je hier meer over.

Afvallen zonder honger?

Afvallen zonder honger

Er zijn tegenwoordig supplementen op de markt die meerdere ingrediënten met elkaar combineren, om honger en trek te verminderen.

Deze ingrediënten vullen elkaar vaak aan, omdat elk bestanddeel op een ietwat andere manier werkzaam is. Bepaalde bestanddelen kunnen het gevoel van verzadiging bijvoorbeeld vergroten, andere ingrediënten zullen eerder je stofwisseling versnellen en de werking van je schildklier op gang brengen.

We hebben meerdere van zulke bestanddelen hieronder voor je op een rij gezet, zodat je beter weet wat je kunt verwachten van supplementen om je hongergevoel te verminderen.

Hoe kun je afvallen zonder hongergevoel?

Hoe kun je afvallen zonder hongergevoel

Het is altijd aan te raden om in ieder geval naar een supplement op zoek te gaan, dat uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong bevat.

Indien het om niet natuurlijke stoffen gaat, probeer dan te achterhalen of de gebruikte ingrediënten goed opneembaar zijn door het menselijk lichaam.

Is dit niet zo? Dan heb je er vaak niet veel aan, want je zult deze ingrediënten dan afvoeren zonder dat ze enige werking hebben.

Wat is L-fenylalanine?
Wat is L-fenylalanine

L-fenylalanine is de zuivere vorm van fenylalanine, dit kun je onder meer terugvinden in producten die veel eiwitten bevatten.

In supplementen die honger stillen komt het vooral van pas, omdat het hormoon je ondersteunt bij het verteren van voedsel. Een extra pluspunt: L-fenylalanine heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand.

Wat is Choline?

Wat is Choline

Dit is een bestanddeel van spinazie en hoort bij de lijst met B-vitaminen. Dit ingrediënt kan je onder meer helpen bij een verbeterd metabolisme, dit betekent dat je stofwisseling goed op gang wordt gebracht.

Wat is Pepermunt?

Wat is Pepermunt

Pepermunt wordt al eeuwenlang gebruikt als een ondersteunend middel voor de spijsvertering.

Misschien heeft je oma wel eens een kopje pepermuntthee voor je gezet na de maaltijd? Dit komt, omdat pepermunt een verzachtend gevoel geeft en het verteringsproces versneld.

Wat is Cafeïne?

Wat is Cafeïne

Cafeïne is een zeer goed middel om je spijsvertering te stimuleren, omdat je lichaam wordt aangezet tot een verhoogd metabolisme. In dit artikel kun je iets meer lezen over de invloed van cafeïne wanneer je afvalt.

Daarnaast wordt je concentratie door cafeïne verhoogd en zal je hongergevoel minder zijn; net als na een kopje koffie.

Wat is Groene koffie-extract?

Wat is Groene koffie-extract

Dit is iets anders dan cafeïne, ook al lijken de benamingen op elkaar. Groene koffie-extract komt uit verse koffiebonen en ook dit middel helpt mee, om je metabolisme te versnellen.

Ook krijg je van dit extract een energie kick, waardoor je minder snel geneigd zult zijn om naar eten te grijpen tijdens een dieet.

Wat is Kaneel?

Wat is Kaneel

Kaneel is een uitstekend middeltje, om je glucoseniveau gezond te houden. Wanneer je bloedsuikerspiegel op een goed peil is heb je minder honger, daarnaast verbrandt je lichaam sneller het voedsel dat je wel eet.

Wat is Piperine?

Wat is Piperine

Tot slot verdient piperine een vermelding. Piperine wordt uit zwarte peper gehaald en dit blijkt veel mensen te helpen bij het afvallen.

Een belangrijke eigenschap van piperine is de verbeterde opneembaarheid van andere stoffen. Indien je dit ingrediënt terugziet in supplementen die je honger stillen, dan is dat doorgaans een goed teken.

TOP 5:  Honger stillen pillen voor een strak lichaam die werken

Nu weet je al meer over de supplementen die helpen met afslanken. Dan is het nu tijd om deze selectie afslank supplementen met je te delen.

Mijn vrienden en ik heb deze supplementen in het afgelopen jaar geprobeerd en met name tevreden over de Cutting Edge duur maar het werkt echt voor ons! Meeste resultaat krijg je met aanvullende workouts. Tevens lees je ook vele ervaringen van andere gebruikers.

1. LEAN 11™

Graag echt geen honger en vet verbranden? Het is speciaal ontwikkeld voor actieve vrouw die een extra boost wil. Deze effectieve afslankformule heeft 11 ingrediënten, alle in precieze hoge dosissen. Wanneer jij ook serieus wilt worden met het verbranden van al het overtollig vet is dit het supplement voor jou!  Lees hier de ervaringen van andere LEAN 11™ gebruikers >>>

Voordelen:

 • Helemaal geen trek meer in zoetigheid
 • 11 precies gedoseerde ingrediënten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 LEAN 11™ review

Bestel hier LEAN 11™ voor €11,69 bij Bulkpowders.nl >>

Handige en volledig natuurlijke supplementen tot nu toe bevalt het goed!

2. PERFECT BURN

Dit complete burn is uniek en een revolutie in de supplementen industrie, De Perfect Burn tablets zijn tabletten met verlengde afgifte. Deze nieuwe technologie heeft als voordeel dat de ingrediënten na inname langer blijven werken! Lees hier 61 ervaringen van andere PERFECT BURN gebruikers >>>

Voordelen:

 • Werkt zeer snel
 • 8 uur werking per pil! De hele dag 200% meer!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 2 PERFECT BURN review

Bestel hier Perfect Burn voor €20,90 bij Body & Fit.nl >>

Natuurlijk moet je je eetgewoonten ook aanpassen, maar deze tabletten doen z’n werk.

3. 14 DAY KILLER BODY

Wil jij eens een killer body dieet en detox proberen? Het complete Killer Body pack voor 14 dagen: 1 Complete Burn – krachtig all-in-one supplement! 2 Total Detox – met o.a. gember, mariadistel en choline* *om de reinigende werking van je lever te ondersteunen en draagt bij tot een normaal lipidenmetabolisme. 3 Water Flush – combinatie van kruiden en mineralen! Lees hier 104 ervaringen van andere 14 DAY KILLER BODY gebruikers >>>

Voordelen:

 • Compleet: Complete Burn, Total Detox en Water Flush!
 • Professionele formule voor 14 dagen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 3 14 DAY KILLER BODY review

Bestel hier 14 DAY KILLER BODY voor €14,90 bij Body & Fit.nl >>

4. 24HR FATBURN

Alles-in-één Smart verpakking tot een slimme vetverbranding. 24hr Fatburn is uniek en een revolutie in de supplementen industrie, ontwikkeld door Body & Fit in samenwerking met één van de grootste producenten van voedingssupplementen in Europa. Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 294 ervaringen van andere 24HR FATBURN gebruikers >>>

Voordelen:

 • Heel fijn supplement om te gebruiken
 • goede bijdrage in de cutting periode
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 4 24HR FATBURN review

Bestel hier 24HR FATBURN voor €26,90 bij Body & Fit.nl >>

Product werkt goed, maar je moet het wel combineren met sport en gezonde voeding.

5. AK-47 FATBURNER

Krachtige formule voor een strakker lijf is super! De AK-47 Fatburner is een perfect supplement voor iedereen die zijn lichaamssamenstelling wil aanpakken of een dieet volgt.  Lees hier vele ervaringen van andere AK-47 FATBURNER gebruikers >>>

Voordelen:

 • Met populaire ingrediënten als cafeïne (295mg), groene thee extract en niacine
 • Genoeg voor 60 dagen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 5 AK-47 FATBURNER review

Bestel hier AK-47 FATBURNER voor €15,90 bij Body & Fit.nl >>

Tot slot

Hopelijk ben je nu meer te weten gekomen over hoe groot het verschil kan zijn met de juiste afslankpillen en gezonde bewegingen. Het is belangrijk dat je de juiste afslank producten aanschaft en niet zo maar iets haalt via het internet.

De TOP 5 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral echte afslank supplementen! Tevens is Body & Fit samen met Bulkpowders de grootste webshop van Nederland in supplementen en gezondheid.

Mocht je verder nog vragen hebben, stel deze gerust onderaan in het artikel. Ik probeer altijd de reacties te lezen en te reageren.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze handige afslank supplementen!

TIP: wil je ook graag afslankpillen kopen? Bekijk de TOP 5 ALLERBESTE Van 2020!

Bron:

https://www.consumentenbond.nl/dieet/hongerremmers

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.