kleine trampoline kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je op zoek naar de beste kleine trampoline met veiligheidsnet en die lang meegaat, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste kleine trampoline deze zijn innovatief, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen jong en oud maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste kleine trampoline van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs. 

Beste kleine trampoline

Deze kleine trampolines zijn makkelijk en elkaar te zetten, veilig en geven je kinderen maximaal speelplezier en je kunt het eenvoudig weer opbergen. Gun jezelf en de kinderen het ultieme speelplezier!

 1. Salta Comfort Edition 251cm – Trampoline
 2. Plum Junior trampoline incl. veiligheidsnet roze 140 cm – Trampoline
 3. P&M Trampoline met veiligheidsnet 183 cm – Trampoline
 4. Salta Combo 183 cm Roze – Trampoline
 5. Plum Junior Trampoline 140 cm inclusief veiligheidsnet – Trampoline

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste trampoline om dezelfde look te krijgen als de sterren. Lees verder!

TOP 5 beste trampoline voor oneindig speelplezier

1. Salta Comfort Edition 251cm – Trampoline

Goede trampoline thuis is helemaal van deze tijd. De Salta Comfort Edition is een buitengewone trampoline en onovertroffen in zijn aantrekkelijke prijssegment. Het prachtige design van deze trampoline past naadloos in iedere omgeving en is ontwikkeld volgens de laatst strenge normen en daardoor uiterst veilig. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier 59 ervaringen van andere Salta Comfort Edition 251cm – Trampoline gebruikers >>

Voordelen:

 • makkelijk op te bouwen
 • Eindeloos speelplezier
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste kleine trampoline top 1 review Salta
bron: bol.com

De kleine trampoline voor je kinderen jong of oud als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De 59 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van ons.

Je bespaart nu 10% 

Bestel Salta Comfort Edition 251cm – Trampoline voor €225,- bij Bol.com >>

2. Plum Junior trampoline incl. veiligheidsnet roze 140 cm – Trampoline

De favoriet van vele ouders en kinderen, omdat deze super kwaliteit en ontwerp heeft. Deze trampoline past in bijna elke tuin. Hij is gemaakt van weerbestendig materiaal en wordt standaard geleverd met veiligheidsnet en stevige beschermrand. Het veiligheidsnet is via een ritssluiting te openen! Lees hier 30 ervaringen van andere Plum Junior trampoline incl. veiligheidsnet roze 140 cm – Trampoline gebruikers >>

Voordelen:

 • goede kwaliteit
 • Makkelijk te plaatsen en te verplaatsen!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Top 2 Plum Junior trampoline incl. veiligheidsnet roze 140 cm - Trampoline review
bron: bol.com

Een fijne junior trampoline met alleen maar voordelen. Dagelijks speelplezier voor het meeste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Plum Junior trampoline incl. veiligheidsnet roze 140 cm – Trampoline voor €99,90 bij Bol.com >>

3. P&M Trampoline met veiligheidsnet 183 cm – Trampoline

Graag die gewenste trampoline met veiligheidsnet 183 cm? Opgelet! Veiligheid van de gebruikers zijn voor Prijskiller van grootst belang. Deze trampoline is daarom in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsrichtlijnen, en zijn TüV gekeurd. Lees hier 14 ervaringen van andere P&M Trampoline met veiligheidsnet 183 cm – Trampoline gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • gezond huidbeeld

Top 3 P&M Trampoline met veiligheidsnet 183 cm - Trampoline review

Dit product is een aanrader als je graag een compacte trampoline super belangrijk vindt.

Bestel P&M Trampoline met veiligheidsnet 183 cm – Trampoline voor €108,95 bij Bol.com >>

4. Salta Combo 183 cm Roze – Trampoline

Deze Salta Combo 183 cm trampoline blijft een gewilde voor vele! De Salta – Combo Trampoline (trampoline incl. veiligheidsnet) heeft de juiste balans tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid en dit voor de beste prijs. Ik raad dit product iedereen aan! Lees hier 159 ervaringen van andere Salta Combo 183 cm Roze – Trampoline gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • handig in gebruik
 • duurzaam
Beste top 4 Salta Combo 183 cm Roze - Trampoline review
bron: bol.com

Als een persoon die opzoek is naar werkelijk top trampoline kom je niet tekort met deze!

Bestel hier Salta Combo 183 cm Roze – Trampoline voor €149,95 bij Bol.com >>

5. Plum Junior Trampoline 140 cm inclusief veiligheidsnet – Trampoline

Naast dat je kinderen veilig kunnen spelen ook maximaal speelplezier? Kinderen zullen veel plezier en beweging krijgen op deze fantastische Plum® Junior Trampoline met veiligheidsnet. Deze trampoline helpt kinderen al hun overtollige energie op te springen.  Lees hier 30 ervaringen van andere Plum Junior Trampoline 140 cm inclusief veiligheidsnet – Trampoline gebruikers >>

Voordelen:

 • Goeie kwaliteit
 • Leuk ontwerp
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste top 5 Plum Junior Trampoline 140 cm inclusief veiligheidsnet - Trampoline review
bron: bol.com

Gegeven als een cadeau en mijn kinderen zijn nog nooit zo blij geweest met een trampoline zoals deze!

Bestel hier Plum Junior Trampoline 140 cm inclusief veiligheidsnet – Trampoline voor €99,90 bij Bol.com  >>

Ingraaf trampoline

Ben jij trampolines aan het vergelijken? Dit kan op veel punten.  Want hoeveel ruimte heb je beschikbaar? Welke vorm past het beste in jouw tuin?

Zo heb je keuze uit trampolines op poten of inground trampolines. Deze ingraaf trampolines staan ook minder in het zicht en is laag bij de grond, dus nog veiliger.

Salta Excellent Ground 305 cm Groen – Trampoline

Goede ingraaf trampoline thuis is helemaal van deze tijd. Voor een esthetische aanblik van uw tuin, is er nu de Salta Excellent Ground Trampoline beschikbaar. Deze trampoline is gemaakt van uitstekende hoge kwaliteitsmaterialen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier 41 ervaringen van andere Salta Excellent Ground 305 cm Groen – Trampoline gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • Voldoet aan de verwachting
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Top 1 Salta Excellent Ground 305 cm Groen - Trampoline
bron: bol.com

Deze ingraaf trampoline voor je kinderen jong of oud als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De 41 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van ons.

Bestel Salta Excellent Ground 305 cm Groen – Trampoline voor €267,- bij Bol.com >>

Salta Excellent Ground 214 x 305 cm Groen – Trampoline

De favoriet van vele ouders en kinderen, omdat deze super kwaliteit en ontwerp heeft. Deze trampoline past in bijna elke tuin. De Salta Excellent Ground Trampolines zijn ontworpen om de werklast van het ingraven te reduceren. Voor een uitstekende springervaring! Lees hier 30 ervaringen van andere Salta Excellent Ground 214 x 305 cm Groen – Trampoline gebruikers >>

Voordelen:

 • goede kwaliteit
 • Makkelijk te plaatsen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Review Salta Excellent Ground 214 x 305 cm Groen - Trampoline
bron: bol.com

Een fijne ingraaf trampoline met alleen maar voordelen. Dagelijks speelplezier voor het meeste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Salta Excellent Ground 214 x 305 cm Groen – Trampoline voor €319,95 bij Bol.com >>

Goedkope trampoline

Het belangrijkste is de veiligheid van onze kinderen natuurlijk. Voor extra veiligheid zijn er trampolines met veiligheidsnet verkrijgbaar. Dit net maakt valpartijen nagenoeg onmogelijk. Kinderen kunnen via een trapje veilig de trampoline op.

Er zijn veel verschillende trampoline producten te koop. Belangrijk is om te kijken wat jij voor wensen je hebt, ruimte beschikbaar en hierbij het juiste formaat  te kiezen. Vergeet dus niet jouw ruimte of tuin eerst goed op te meten zodat je optimaal kan genieten van je nieuwe trampoline.

Bekijk hier de Top 10 Kleine Trampolines >>

Trampoline 305

Als ik heel eerlijk ben kwam het idee ook een beetje voort uit frustratie. Er worden vele slechte trampolines verkocht voor o.a. te goedkope prijzen dit zorgt dat vele ‘producten’ alleen voor een legere portemonnee en meer teleurstelling als je trampoline naar 4 weken alweer kapot gaat of geen speelplezier geeft. Wat kun je dan doen om de echte kwaliteit te krijgen? Hierboven lees de beste kwaliteit trampolines die wel werkt voor jou.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met je nieuwe trampolines of ingraaf trampolines uit 2019!

Klik hier voor de volledige top 10 aan beste trampolines van 2019 >> 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.