Koolhydraatarm brood recept?

Met een koolhydraatarm brood recept kun je blijven genieten van een heerlijke broodje als ontbijt of lunch. Natuurlijk zonder dat je daar de nadelen van hoeft te ondervinden. Koolhydraatarm brood is dan ook populairder dan ooit. Daarbij is het recept voor dit brood bijzonder smakelijk en eenvoudig te maken. Wist je dat een boterham van een koolhydraatarm brood recept minstens 75% minder koolhydraten bevat dan een gewone boterham?

TIP: ”Wil je een koolhydraatarm dieet volgen? Het beste Koolhydraatarm 30 Dagen Menu! De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden en je valt gemiddeld 2 kg per week af!”.  Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>

Koolhydraatarm brood recept?

Dat komt omdat het “ongezonde” tarwemeel in veel gevallen vervangen is door sojameel of andere koolhydraatarme varianten. Brood zoals wij dat kennen bevat van nature veel koolhydraten. Ze passen niet direct in een verantwoord eetpatroon en zijn daarnaast echte dikmakers. Toch hebben veel mensen behoefte aan een broodje bij het ontbijt of de lunch. Het geeft een verzadigd gevoel en is daarnaast ook gewoon erg lekker. Als je op een gezonde manier van brood wilt blijven genieten, is een koolhydraatarme variant dan ook een prima keuze. Met een koolhydraatarm brood recept kun je daarnaast ook nog eens eindeloos variëren.

Zelf koolhydraatarm brood maken met een recept

Wie denkt dat het zelf maken van een brood op koolhydraatarme basis moeilijk is, heeft het mis. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een goed recept. Een oven of broodbakmachine zijn natuurlijk ook handig. Zo maak je in een handomdraai een voedzaam brood op koolhydraatarme basis. Het bevat lekker veel goede vetten en eiwitten.

Lekker én verantwoord brood eten

Een voorbeeld van een lekker koolhydraatarm brood recept is de variant met pompoenpitten of diverse noten en zaden. Ze voorzien jouw lichaam direct van essentiële voedingsstoffen. Hierbij kun je denken aan omega 3. Dit is volop te vinden in de zaden en noten die je toevoegt aan het brood. Naast koolhydraatarm bruin en witbrood, bestaan er ook recepten voor bijvoorbeeld bananen of speculaasbrood. Allemaal op koolhydraatarme basis uiteraard.

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben dol op weekmenu’s! Het bespaart mij een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten. Daarnaast houd een weekmenu mijn gewicht gezond en heb ik dagelijks voldoende energie. Download hieronder mijn laatst geschreven weekmenu en geniet van de recepten!

snelle tomatensoep

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.