Melatonine 5 mg wanneer innemen? Maakt doorslapen weer mogelijk!

Melatonine 5 mg wanneer innemen? Kun je vaak gedurende de nacht niet slapen? Of lukt het wel als je eenmaal in slaap bent, maar is in slaap komen juist voor jou een regelrechte ramp? Dan ben je één van de velen. Sinds het sterk verhoogde verbruik van schermen zoals de televisie, tablet en smartphone is de natuurlijke melatonineaanmaak bij een groot aantal mensen zwaar verstoord. Dit leidt er toe dat vooral het proces van in slaap vallen voor veel mensen als zeer moeilijk wordt ervaren. Gelukkig is er een oplossing!

Wat is melatonine?

Melatonine is een stofje dat wordt aangemaakt in de pijnappelklier in de hersenen en er in feite voor zorgt, dat je lichaam in staat is om in slaap te vallen. Het geeft een signaaltje door dat het tijd is om alvast in een vermoeide stemming te komen. Maar met al het licht van schermen tegenwoordig is dit signaaltje een beetje in de vergetelheid geraakt. Daarom kun je melatonine nu bijnemen als supplement.

Melatonine 5 mg wanneer innemen?

Melatonine verkort eigenlijk de tijd die je lichaam en geest nodig hebben, om in slaap te vallen. Dit effect kun je al merken als je slechts 1 milligram melatonine in tabletvorm neemt vlak voor het slapen gaan. Je zult hierdoor een stuk relaxter in slaap vallen en minder druk liggen woelen. Trouwens: melatonine heeft ook een positief effect bij jetlag! Daarvoor hoef je maar een halve milligram te nemen, om dezelfde positieve effecten te ervaren.

melatonine doorslapen?

Soms reageren mensen een beetje angstig op supplementen om te slapen, want deze worden al gauw met de veel zwaardere slaapmiddelen verward zoals diverse opiaten. Maar melatonine is geen voorgeschreven medicijn, het is meer aan aanvulling op je lichaam om zelf beter in staat te zijn te slapen. Er is dan ook geen risico op verslaving of afhankelijkheid.

1. Melatonine 3mg OPTIMUM NUTRITION

Is melatonine slecht voor je? Melatonine draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Dit effect treedt al op bij de consumptie van 1 mg melatonine kort voor het slapengaan. Melatonine draagt ook bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag. Lees hier 92 ervaringen van andere Melatonine 3mg OPTIMUM NUTRITION gebruikers >>>

Voordelen:

 • Extra sterk, 3 mg per tablet
 • Voordelig en goed werkend product.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 Melatonine 3mg OPTIMUM NUTRITION review

Prettig formaat capsules waardoor ze makkelijk in te nemen zijn. Ik merk zelf een positief effect na gebruik van deze capsules.

Bestel hier Melatonine 3mg OPTIMUM NUTRITION voor €6,90  >>

2. Night & Relax BODY & FIT

Night & Relax is een snel werkende, unieke totaalformule. 2 capsules voor het slapen gaan is voldoende! Tevens is het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg Melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag door de EFSA wetenschappelijk bewezen. Lees hier 22 ervaringen van andere Night & Relax BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Uniek totaal complex
 • 2 capsules per dag is voldoende
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 2 Night & Relax BODY & FIT reivew

Goed product dat ook echt gelijk zijn werking heeft.

Bestel hier Night & Relax BODY & FIT voor €7,90 >>

3. Condition Sleep Essentials SWANSON HEALTH

Sleep Essentials is een snel werkende, unieke totaal formule. Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar topproducten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is gestart door één man. Lees hier 14 ervaringen van andere Condition Sleep Essentials SWANSON HEALTH gebruikers >>>

Voordelen:

 • Snel werkende capsules
 • Prima product, doet goed zijn werk!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 3 Condition Sleep Essentials SWANSON HEALTH review

Alternatief voor melatonine en bovendien heeft het een completere werking.

Bestel hier Condition Sleep Essentials SWANSON HEALTH voor €5,90 >>

4. Melatonine 3mg BODY & FIT

Deze Melatonine is een snel werkende supplement. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk aangetoond.. Lees hier 22 ervaringen van andere Melatonine 3mg BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Melatonine draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen
 • Werkt naar behoren. Juiste dosis.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 4 Melatonine 3mg BODY & FIT review

Ja. Werkt prima naar behoren tegen een nette prijs

Bestel hier Night & Relax BODY & FIT voor €4,90 >>

Natuurlijk supplement voor slaap?

Hopelijk heb je genoeg van het assortiment van supplementen voor slapen en ontspannen kunnen bekijk in dit blog. Als je bijvoorbeeld voor melatonine kiest, weet dat het dan helpt bij het sneller in slaap vallen en bijdraagt tot de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag. Mooiste is dat Bodyandfit.com altijd de grootste assortiment en de snelste service! Maar let wel op vooral goed op de signalen van jou lichaam en bekijk per week hoe jou resultaten zijn.

== > Goede nachtrust en meer energie? Top 10 ALLERBESTE slaapmaskers 2019! (TIP)

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.