Review Mindfulness Boek Voor Het Dagelijkse Leven! Is Rolf van Baalen Betrouwbaar? (TIP)

Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven is ontwikkeld om af te rekenen met stress. Volgens de auteur Rolf van Baalen, is het mogelijk om in 8 weken van chaotisch en gestresst naar rustig en gelukkig te gaan. Aangezien Mindfulness steeds vaker wordt toepast wordt het tijd om dit programma te testen! Lees verder.

LET OP: Rolf van Baalen heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Mindfulness Boek

Bijna iedereen heeft dagelijks wel te maken met een soort stress. Dit kan van constant blijven piekeren tot aan een burn-out. Dit is niet alleen erg vervelend voor jou maar heeft ook grote gevolgen voor je gezondheid op korte en lange termijn!

Helaas doen wij het ons in de meeste gevallen zelf aan. We zijn (te) druk, willen nooit niets missen en denken dat een dag oneindig uren heeft.

Om toch innerlijke en geestelijke rust te ervaren kun je hiervoor mindfulness gaan toepassen. Rolf van Baalen heeft hier een compleet boek en online programma voor ontwikkeld waar al ruim 1400 mensen het verschil mee hebben ervaren.

Zelf probeerde ik ook altijd zoveel mogelijk uren in een dag te proppen…en zocht ik hiervoor een vergelijkbaar oplossing en kwam op deze Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven cursus terecht.

Voordat ik je vertel wat dit programma voor jou kan doen gaan we eerst kijken wie nou precies Rolf van Baalen is.

Mindfulness voor het dagelijkse leven met Rolf van Baalen

mindfulness voor het dagelijkse leven

Rolf van Baalen is yoga en al vele jaren een mindfulnessdocent. Inmiddels heeft hij  veel ervaring opgebouwd in Nederland en deelt dit graag met anderen.

Door middel van zijn training ‘Mindfulness Voor Het Dagelijkse leven’ creëert hij een groot bereik. Een pluspunt is dat Rolf van Baalen een serieus bedrijf heeft opgebouwd en actief is in zijn bedrijf en gelooft in wat hij doet.

Misschien ken je Rolf van Baalen al via de Womens Health, Happinez, Metro en Yoga international? Hij is zeker betrouwbaar en dat lees je terug in ervaringen van andere deelnemers.

Mindfulness voor het dagelijkse leven en hoe zit het?

Jaarlijks worden er ruim 30.000 mensen afgekeurd wegens stress of overspanning en dit blijft toenemen.  Het blijkt dat de meeste oorzaken van stress op werk komen.

De huisarts bezoeken met stekende hoofdpijn of druk op de borst worden vaak aangepakt met een pillen en verzachters. Dit kan zeker tijdelijk helpen maar uiteindelijk los je het probleem hier niet mee op.

De vele voordelen die je ervaart met o.a. mindfulness en meditatie zijn al jaren wetenschappelijk bewezen. Zo is ook ‘Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven’ een programma waarmee je de oorzaak niet alleen aanpakt maar ook zelf zult oplossen.

De volgende voordelen kun jij ervaren:

 • Je relaxter en minder gestresst kunt voelen op elk gewenst moment
 • Mindfulness kunt toepassen in het dagelijkse leven
 • Een eigen repetoire van Mindfulness oefeningen kunt gebruiken wanneer je ze nodig hebt
 • Beter en bewuster kunt ademen
 • Een betere focus krijgt en creatiever wordt door Mindfulness
 • Beter kunt slapen en zonder zorgen naar bed kunt gaan
 • Meer kunt genieten van dit moment (het enige moment waar je zeker van bent)

Waar Rolf je bewust van gaat maken is dat Mindfulness niet alleen iets zweverig is. In diverse landen wordt deze methode al eeuwen lang toegepast met de reden om je gelukkig en gezond te voelen.

De eenvoud van mindfulness

Laten we er iets dieper op in gaan. Mindfulness heeft dus niets te maken met zweverigheid of paranormale dingen. In landen zoals India, China en Nepal wordt mindfulness al eeuwenoud toegepast en met veel succes.

Niet zo zeer om stress te vermijden, stress is een westerse cultuur verschijnsel maar vooral om je innerlijk ‘rust’ te voelen. Een leven waarin je liefde, rust en waardering ervaart van je dagelijkse bezigheden.

De laatste jaren heeft ook de westerse cultuur steeds meer kennis mogen maken met mindfulness. Dit kom omdat we steeds MEER willen. Het moet altijd groter, steeds gekker en we maken ons steeds drukker om dingen.

Als je deze manier van leven toepast ervaar je alles als een obstakel. Een obstakel dat je wilt overwinnen om verder te komen.

Het gevolg hiervan is dat je gedachte vol zitten en je constant die stress ervaart. Je zit niet lekker in je vel en bent prikkelbaar. Ook kom je moeilijker in slaap en dat heeft gevolgen voor je gezondheid op korte en lange termijn.

mindfulness boek 800x350px (1)

Krijg weer meer plezier in je leven…

Mindfulness en meditatie wordt gebruik om focus, innerlijke vrede en plezier terug te krijgen in je leven. Je leert om vrij te zijn van stress en angsten.

Hierdoor kun je veel beter focus creëren om de dingen die wel belangrijk zijn in het leven te doen. Je voelt je weer fit, gelukkig en zelfverzekerd!

Mindfulness voor het dagelijkse leven en wat ga je krijgen?

Wat ga je krijgen? Zodra je deze online cursus aanschaft krijg je de volgende onderdelen:

1. Dagelijkse Emails

Jij krijgt 8 weken lang, iedere dag een email met oefeningen. De oefeningen duren minder dan 30 minuten en zorgen ervoor dat je stapsgewijs Mindfulness kunt gaan toepassen.

Er ontstaat een dagelijkse gewoonte van mindfulness en niet alleen psychisch maar ook fysiek ervaar je de voordelen. Je kunt beter omgaan met stressvolle gedachtes en de stap voor stap coaching zorgt ervoor dat je alles rustig op je eigen tempo kunt voorzetten.

2. Video’s en audio bestanden

Elke week ontvang je verschillende oefeningen. Zo zijn er oefeningen die je overal kunt uitvoeren en oefeningen waar je even voor moet gaan zitten. Je hoeft dan alleen te luisteren of te kijken naar een video.

Ook de video’s en audiobestanden kun je eenvoudig afspelen op je telefoon, laptop, tablet of computer.

3. Gratis bonusmodule

Ook ontvang je tijdelijk een gratis bonus namelijk Mindfulness Op Het Werk (t.w.v €27,00). Aangezien we vaak 8 uur of meer per dag met werk bezig zijn, is het belangrijk om zo min mogelijk stress te ervaren.

Je leert hoe je mindfulness op het werk kunt toepassen waardoor je grenzen leert te stellen. Hierdoor voel je je beter en werk je stukken gemakkelijker.

LET OP: Rolf van Baalen heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Mindfulness ervaringen

Er zijn een hoop ervaringen online te vinden over dit programma. De website van Rolf bevat ook een aantal ervaringen van anderen.

Toch ben ik opzoek gegaan naar meer betrouwbare ervaringen zoals Facebook. Hier delen echte personen een ervaring over Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven.

reviews academy happywithyoga
bron: academy happywithyoga

De reacties zijn waardevol en laten zien dat je er wel echt je voordeel uit haalt. Zo ervaren sommige de eerste week een groot verschil in het hebben van stress in hun lichaam.

Het programma en mijn resultaten

Ik moet toegeven dat de informatie die je krijgt, binnen de eerste weken tot zijn werking komt. Want mediatie samen met de mindfulness yoga was echt iets nieuws voor mij. Ik weet dat mindfulness niet binnen een dag komt maar vaak heeft het toch even tijd nodig heeft.

Ik vond zelf echt op korte termijn verbeteringen, dit motiveerde mij enorm om te blijven oefenen. Handig is dat de oefeningen stap-voor-stap zijn waardoor je alles tot je kunt nemen.

De gratis bonus ‘Mindfulness Op Het Werk’ is van dezelfde kwaliteit. Ook als is dit programma gratis, het is met veel aandacht samengesteld. Ik heb genoeg tips kunnen toepassen waardoor ik stukken makkelijker en efficiënter kon werken.

De resultaten die ik heb ervaren zijn meer gevoel van innerlijke rust, minder stress en meer energie. Slapen lukte hiervoor over het algemeen al goed en ook nu kwam ik makkelijk in slaap.

Zelf ben ik goed te spreken over Mindfulness Door Het Dagelijkse leven. Ervaar je veel stress en weet je niet meer hoe je dit het beste kunt oplossen, geef dan Mindfulness Door Het Dagelijkse leven zeker een kans.

Niet goed? Geld terug garantie van  8 weken!

Ik wil het graag nog even hebben over de garantie. Rolf geeft duidelijk aan dat wanneer je na zijn cursus geen verschil merkt, je het volledige aankoop bedrag krijgt terugstort.

Hierdoor loop je dus geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen!

Conclusie: Mindfulness voor het dagelijkse leven kopen? Ja echt wel!

Op basis van de bovenstaande informatie kan jij ondertussen wel invullen wat mijn mening over de Mindfulness voor het dagelijkse leven is. Ik ben zeer te spreken over de praktische richtlijnen van Rolf en de wijze waarop hij dit heeft uitgewerkt. Lees hier 467 andere ervaringen van gebruikers van de Mindfulness Cursus >>

 • Gedurende 8 weken elke dag een email met uitleg en oefeningen – Waarde: € 87
 • Mindfulness Video’s – Waarde: € 27
 • Mindfulness Audio Bestanden – Waarde: € 47
 • Praktische tips om een gewoonte te maken van Mindfulness
Mindfulness-cursus-cover-compressor
bron: happywithyoga

 

Bestel hier de Mindfulness Voor het Dagelijkse Leven bij rolf voor maar € 47,- >>

Tot slot

De Mindfulness cursus is eenvoudig te volgen en zal gegarandeerd een positief effect op jouw geest en lichaam hebben. Indien jij in staat bent om met de tips van Rolf jouw levensstijl ook nog eens te veranderen, zal je met grote stappen maken naar een rustig en minder gestrest leven.

Verder wens ik je succes en met name veel plezier met deze geweldige Mindfulness cursus!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

3 gedachten over “Review Mindfulness Boek Voor Het Dagelijkse Leven! Is Rolf van Baalen Betrouwbaar? (TIP)”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.