Oplaadbare USB Led Fietslamp kopen? Let hierop!

Wil jij een Oplaadbare USB Led Fietslamp kopen? Zodat je altijd en overal fietsverlichting bij de hand hebt? Lees dit dan eerst!

Je bent op zoek naar een nieuwe fietslamp. Het liefst een fietslamp met een lampje dat zo lang mogelijk meegaat. Het liefst niet met een batterij, want die moet je na verloop van tijd vervangen. En daarnaast wil je ‘m ook nog eens makkelijk van je fiets af kunnen halen zodat je lampje niet gestolen wordt.

Ontmoet de Oplaadbare USB Led Fietslamp.

Met een degelijke LED fietslamp verzeker jij jezelf van een veilig en prettig fietslicht. Zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen.

Veel merken en webshops durven voor simpele Oplaadbare USB Led Fietslampen de hoofdprijs te vragen. Daar ben ik het niet mee eens. De gebruikte materialen zijn namelijk in veel gevallen hetzelfde.

Daarom heb ik besloten een artikel volledig toe te wijden aan de Oplaadbare USB Led Fietslamp.

In dit artikel leg ik je het volgende uit:

 • Waarom een fietslamp met LED gekocht moet worden
 • Wat het voordeel van een oplaadbare USB fietslamp is
 • Waar je verder op moet letten bij de aanschaf van een Oplaadbare USB Led Fietslamp

Lees snel verder om alles te weten te komen!

Waarom een fietslamp met LED lampjes gekocht moet worden

Waarom een fietslamp met LED lampjes gekocht moet worden

Jarenlang was de LED fietslamp nog lang niet beschikbaar. De modellen die je had, waren peperduur. LED was nieuw en innovatief. Een fietslamp met LED lampjes? Daar wist niemand nog wat van.

Ondertussen is de LED fietslamp ongekend populair.

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe fietslamp doet er volgens fiets experts goed aan voor een model met LED lampjes te kiezen. En daar hebben ze voldoende reden voor.

Kijk maar eens naar de volgende zes voordelen:

 1. LED verbruikt weinig energie
 2. De accu gaat langer mee dan non-LED lampjes
 3. De lichtopbrengst van LED is hoger
 4. LED lampjes wegen vrijwel niets
 5. LED lampjes kunnen tegen een stootje
 6. LED lampjes kunnen in meerdere standen worden ingesteld. Op basis van felheid maar ook andere kleuren

Hierdoor is een fietslamp met LED op veel meer manieren te gebruiken dan een klassieke lamp die alleen uit- en aan kan. Het belangrijkste voordeel is uiteindelijk dat je met een LED lamp jarenlang kunt rekenen op een betrouwbaar fietslicht. Dat is van de alternatieven niet te zeggen.

Wat is het voordeel van een oplaadbare USB fietslamp?

Wat is het voordeel van een oplaadbare USB fietslamp

Dat LED handig is, begrijp je ondertussen wel. Maar waarom met het ook nog eens een Oplaadbare USB Led Fietslamp zijn?

Daarvoor is het handig om naar een normale, niet-oplaadbare, LED fietslamp te kijken.

Ook al verbruikt een LED fietslamp namelijk heel weinig energie betekent dit niet dat de batterijen eindeloos meegaan. Na enkele maanden zijn je batterijen toch een keer leeg. En dan moet je weer naar de winkel toe om nieuwe batterijen te halen. Onhandig en al helemaal niet duurzaam.

Met een Oplaadbare USB Led Fietslamp tackle je dit probleem.

Je hoeft nooit meer de batterijen van je LED fietslamp te vervangen. Het enige wat je moet doen, is het koppelen van je fietslamp aan een USB-lader. Enkele uren later is de accu van je Led Fietslamp weer helemaal volgeladen en kun je hier weer maandenlang gebruik van maken.

Je hebt de meerprijs voor een oplaadbare fietslamp vs. een oplaadbare er in een jaar al uit. Doordat je opeens geen batterijen meer hoeft te kopen, verdien je zo je Oplaadbare USB Led Fietslamp terug!

Waar moet je op letten bij het kopen van een Oplaadbare USB Led Fietslamp?

Als het goed is heb je ondertussen al ontdekt wat mijn favoriete Oplaadbare USB Led Fietslamp is. Anders raad ik je aan nog even verder te scrollen, daar staat mijn favoriete model namelijk uitvoerig beschreven.

Bij het kiezen welke Oplaadbare USB Led Fietslamp jij nodig hebt, raad ik je aan naar de volgende aspecten te kijken:

 • Bevestigingsmethode
 • Gebruikte materiaal
 • Aantal lumen van LED
 • Prijs
 • Recensies van andere gebruikers
 • Garantie

Op basis van het bovenstaande lijstje is het mogelijk om moeiteloos een kwalitatieve Oplaadbare USB Led Fietslamp in huis te halen!

Dit is mijn favoriete, USB oplaadbare, LED lamp

Maar welk model adviseer ik nu precies? Met welke lamp kun jij op een veilige en prettige manier door de stad of het bos fietsen als het schemert of donker is?

Bekijk hieronder de top 5 Oplaadbare USB Led Fietslamp kopen op dit moment. 

1. TIGR Ultraheldere LED Fietsverlichtingsset – USB Oplaadbaar – 300 Lumen – Inclusief Siliconenhouders – 2020 Model Met Lage-Batterij Indicator

Wil jij graag een gemakkelijke bevestiging en goede zichtbaarheid op de fiets? Het heldere voorlicht (300 lumen) verlicht je pad optimaal en het sterke achterlicht trekt onmiddellijk de aandacht van andere weggebruikers. De TIGR fietslampen zijn perfect voor jouw dagelijkse pendel en fietsavonturen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • verschillende lichtsterktes + knipperlicht functie
 • indicatie voor lage batterij
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Rohtar Fietsverlichting set – Oplaadbare USB Fietslamp met Adapter

Jij wil graag nu een spatwaterdichte LED Fietslicht met handige Accu Indicatie? Deze oplaadbare fietslampjes zijn zeer functioneel, maar mét modern design van Nederlandse bodem: Veiligheid waar u mee gezien mag worden. Deze LED fietslicht set bevat een koplamp, achterlicht, montagesystemen en USB-opladers! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Zeer helder licht met indicatie
 • makkelijke montage en op te laden
 • Goede prijs/kwaliteit

3. AXA Niteline T4R Fietsverlichtingsset – USB – LED

Graag iets betrouwbaars en dat lang mee gaat voor op de fiets? De verlichting is klein en compact, maar geeft voldoende licht om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Je word al vanaf 2000 meter gezien door uw medeweggebruikers. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Erg makkelijk bevestigen
 • Fel en vooral praktische lamp
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Fietsverlichting usb, Fietslampjes, oplaadbare LED fietsverlichting

Wil je graag een scherpe prijs en goed zicht tot 50 meter? Deze lamp Zorgt dat achteropkomend verkeer op de hoogte is van jou, met het heldere en betrouwbare rode achterlicht. 4 verlichtingsmodi: continu helder fel licht / continu gedemt licht / snel knipperend licht / langzaam knipperend licht. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • De verlichting is erg fel
 • Het is erg makkelijk te monteren en met 1 klik van het stuur af te halen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Sigma Buster 300 Led Fiets Koplamp – 300 Lumen – Li-ion accu – USB oplaadfunctie

Wil je graag op een verantwoorde manier fietsen en ook echt wat kunnen zien tijdens je nachtrit? De BUSTER 300 is de kleine krachtpatser voor ritten buitenaf. Verpakt in een slanke behuizing en met ca. 70 meter verlichtingsbereik is dit de ideale begeleider voor perfect zicht bij de sportieve avondritten. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Stevige uitvoering, Goede montage
 • Je voelt je veilig in het donker door het vele licht
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.