Paleo notenbrood maken? Geen verstopte suikers, geen bloem maar noten. Noten zitten vol gezonde vetten en vezels. Daarnaast bevatten noten veel voedingsstoffen. Noten zijn wel erg calorierijk dus maak de plakken niet te dik!
TIP: ” Weekmenu’s voor stimuleren van Vet Verbranden en een fit lichaam te Krijgen in Slechts 21 Dagen? Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>
Paleo notenbrood uit de oven maken?
Dit notenbrood is perfect als tussendoortje of als snack!
Ingrediënten, voor 1 cakevorm ongeveer:
Ingrediënten:
- 50 gr walnoten
- 50 gr pecannoten
- 75 gram rozijnen
- 200 gram pompoenpitten
- 100 gram gebroken lijnzaad
- 15 gr chiazaad
- 50 gram sesamzaad
- 50 gram amandelen, grof gehakt
- 50 gr amandelmeel
- 4 eieren
- 50 ml kokosolie, gesmolten
- 1 tl zout
Zo maak je een recept: paleo notenbrood
-
Verwarm de oven voor op 180 graden, hangt ook af wat voor oven je hebt.
-
Meng alle ingrediënten in een grote kom goed door elkaar. Ik vind het lekkerder om de noten zoals de walnoten, pecannoten even te crushen / verkruimelen in een vijzel voordat je het mengt.
-
Schep het mengsel in een ingevette cakevorm (of vorm met bakpapier)
-
Bak ongeveer een uur in een voorverwarmde oven.
-
Laat goed afkoelen en snijd er 20 sneetjes van.
Voedingswaarden per portie:
Koolhydraten: 1,5 gram
Eiwit : 6 gram
Calorieën : 190 gram
Vet : 15 gram
Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!
Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.
Avocadobrood