Categorieën
Koken Mooi & Gezond Reviews

Project Gezond boek: wat is het en waar te koop?

Het Project Gezond boek is een enorme hit. Ik vertel je alles over wat Project Gezond is, deel 1 en 2 en waar dit boek te koop is!

Project Gezond is het boek voor iedereen die op een prettige en verantwoorde manier wil afvallen. Onder ‘toeziend oog’ van schrijvers Natalia en Walter Rakhorst neemt Project Gezond je mee langs de belangrijkste principes waarmee jij jouw levens- en eetstijl compleet omgooit.

Het boek van de Familie Rakhorst heeft de afgelopen tijd voor veel successen gezorgd. Zo is het een van de bestverkochte boeken op het gebied van gezondheid en wordt op menig gezondheidsforum het boek steevast aanbevolen. Een gezond en comfortabel leven, dat is wat volgens Project Gezond voor iedereen binnen handbereik is.

Ondertussen is er zelfs een tweede deel uit waarmee het eerste deel kracht wordt bijgezet. Dit Project Gezond 2 boek gaat op dezelfde weg in geheel eigen stijl door waar het eerste deel gebleven is. Door net wat meer nadruk te leggen op het complete plaatje, is de combinatie van beide boeken ideaal.

Op deze pagina vertel ik je meer over wat Project Gezond precies is, wat je aan dit boek hebt, wat er in het eerste en tweede deel te vinden is én natuurlijk waar je het boek kunt kopen.

Lees snel verder om alles over Project Gezond te weten te komen!

Wat is Project Gezond?

Wat is Project Gezond

Afvallen moet en kan leuk zijn. Zelfs als je al meerdere keren afvallen een kans gegeven hebt, wilt Project Gezond je laten zien dat afvallen geen lijdensweg hoeft te zijn. En dat doen de bedenkers van Project Gezond, Walter en Natalia Rakhorst, op geheel eigen wijze.

Je hoeft namelijk niet, zoals bij veel andere dieet boeken wel het geval is, alles stap-voor-stap te volgen. Verschillender onderdelen kun je zelf invullen waardoor je niet het gevoel hebt dat je vastzit aan een specifieke methode of techniek.

Wat krijg je bij het kopen van Project Gezond?

Wat krijg je bij het kopen van Project Gezond

Project Gezond bestaat namelijk uit een community, website en natuurlijk het boek.

Het Project Gezond boek bestaat uit verschillende onderdelen, niet te verwarren met Project Gezond 2. Je ontvangt onder andere:

 • Afvallen met gezond en Vooral lekker eten
 • 40 recepten en weekmenu’s

Beide ‘boeken’ horen met elkaar gecombineerd te worden. Dat wil zeggen dat in het eerste deel verwijzingen zijn te vinden naar de recepten en weekmenu’s. Voor het maximale resultaat pas je de inhoud van beide boeken dus echt tegelijk toe.

Project Gezond Community

Naast deze twee boeken krijg je bij de aanschaf van het Project Gezond boek toegang tot de community. Deze Project Gezond community wordt door velen als het belangrijkste onderdeel van het product gezien.

In deze community kom je met mensen in contact die hetzelfde doel als jou hebben. Ze willen afvallen dat het liefst op een leuke maar gezonde manier doen. Geen detox-dieet waar je alleen maar buikpijn van krijgt. En ook geen koolhydraatarm dieet waar je niets meer mag eten.

Doordat deze community zeer actief is, blijf je gemotiveerd en werk je moeiteloos naar je doelen toe. Bij vragen krijg je direct antwoord zodat je meteen de geleerde lessen kunt toepassen!

Wat heb je eigenlijk aan Project Gezond?

Iedereen die Project Gezond kent, weet ondertussen welke waarde door Natalia en Walter geleverd wordt. Het koppel weet namelijk precies wat jij moet doen om de overtollige kilo’s te verliezen. Daarbij staat natuurlijk wel centraal dat het op een prettige manier gebeurt. En daar komt de unieke aanpak van familie Rakhorst van pas.

Je krijgt aan de hand van de verschillende recepten een goed idee wat je wel en niet moet eten. Alhoewel de recepten volgens velen sterk op elkaar lijken, geeft het je voor toekomstige maaltijden een goede richting. Het tweede deel zit volgens verschillende lezers vol met aanzienlijk meer en betere recepten.

Aan de hand van deze recepten moet het voor iedereen mogelijk zijn om binnen korte tijd resultaat te boeken. Of dat nu een groot of klein resultaat is. Hierbij is het tot stand brengen van een constante gezonde levensstijl het belangrijkste doel. Simpelweg doordat je gezonder eet zonder dat dit een negatieve invloed op je gemoedstoestand heeft.

Waar is Project Gezond te koop?

Zowel Project Gezond 1 als Project Gezond 2 is te koop bij Bol.com. En dat is wel zo prettig, want een bestelling bij Bol.com is vaak morgen al binnen. Hierdoor hoef jij niet langer dan nodig op de heerlijke recepten van Project Gezond te wachten en kun je direct de overtollige kilo’s verliezen!

Bekijk hieronder de top 5 gezonde kookboeken op dit moment. 

1. Project Gezond

Afvallen met gezond en vooral lekker eten?  Volg de weekmenu’s, proef de recepten en ontdek zelf hoe je afvallen en lekker eten perfect met elkaar kunt combineren. De manier van eten die Natalia en Walter laten zien kun je met gemak en plezier jarenlang volhouden. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Goede recepten
 • Praktisch
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2

Wil jij graag genieten aan tafel én op de weegschaal? Het eerste boek van Natalia en Walter was een regelrechte bestseller! Ruim 50.000 exemplaren zijn er al van verkocht. De recepten vallen goed in de smaak, de weekmenu’s zijn gemakkelijk te volgen en nog belangrijker. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Lekker en Fijne gids
 • verandering eetgewoonten
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Top – 100 heerlijke gerechten

Handige grote verzameling van gezonde recepten? Deze recepten die ooit ontwikkeld zijn voor de leden van het Project Gezond afslankprogramma. En die enorm geschikt zijn voor het maken van een geweldig lekker en alledaags kookboek. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Prachtig mooi kookboek
 • Lekker eten en nog afvallen
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Lekker & makkelijk koolhydraatarm

Wil je graag gebruik maken van een fijne koolhydraatarm kookboek voor een scherpe prijs? Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Prachtig, duidelijk en inspirerend boek!
 • veel nieuwe recepten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Summerproof met Sonja

Zoek jij ook het beste Sonja boek? Wil je graag een professionele warmhouder gebruiken tijdens de feestdagen of voor een familie-eten? Even sip en somber? Nee joh, niet nodig! Ik beloof je een glimlach als je jezelf straks over zes weken in de spiegel ziet. Je kunt jezelf met mijn weekmenu’s een zonovergoten zomer cadeau doen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • handig minder koolhydraten
 • gevarieerde recepten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.