Rituals geurstokjes: welke zijn lekker, hoe te gebruiken en waar te koop

Rituals geurstokjes worden als dé meest kwalitatieve optie voor geurstokjes gezien. Natuurlijk, alternatieven als de geurstokjes van Bolsius zijn het overwegen waard.

Vaak net wat goedkoper en de ervaringen komen in de buurt van de Rituals geurstokjes. Maar wat als je in de sale van Rituals een goede aanbieding tegenkomt? Is dan de keus niet makkelijk gemaakt?

Wat mij en tienduizenden andere Nederlanders betreft wel. Rituals geurstokjes zijn lekker. Misschien wel het lekkerst. We weten alleen vaak niet welke geurstokjes het lekkerst zijn en hoe we ze het best kunnen gebruiken.

En daarom bespreek ik de drie populairste Rituals geurstokjes met je en geef je een korte uitleg over hoe jij deze geurstokjes het best kunt gebruiken.

Welke geurstokjes van Rituals zijn lekker?

Welke geurstokjes van Rituals zijn lekker

De geurstokjes van Rituals die lekker zijn en dus ook lekker ruiken, hangt sterk af van de geuren waar jij gewoonlijk van geniet. Het klakkeloos opsommen van geurstokjes heeft dan ook geen zin. We doen er Rituals zelf te kort mee.

Ik heb daarom geurstokjes van Rituals getest die lekker ruiken. Dit zijn alle drie totaal uiteenlopende geuren zodat jouw geur hier gegarandeerd bij zit.

Behalve deze drie soorten geurstokjes voegt Rituals ieder jaar nieuwe geurtjes aan het aanbod toe (denk aan de ‘under a fig tree’ geurstokjes). Alle geurstokjes van Rituals gaan enkele weken tot maanden mee (afhankelijk van de maat).

The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda is een favoriet onder gebruikers die van een zachte en weelderige geur houden. Dit model bevat tinten van honing en bloemen, waardoor je een heerlijk frisse geur in huis haalt.

Daarnaast is een amandelolie toegevoegd om het zachte effect van The Ritual of Ayurveda te benadrukken. Als geurstokjes kan je rekenen op een niet al te overheersende geur waar je keer op keer van kunt genieten.

The Ritual of Sakura

The Ritual of Sakura zijn niet zonder reden de populairste geurstokjes van Rituals. Bij the Ritual of Sakura komen Rijstmelk en Kersenbloesem samen om je te laten ontspannen.

Net als The Ritual of Ayurveda is de geur zoet maar niet te overheersend. Een belangrijk verschil is dat Sakura net wat romiger ruikt, wat velen een belangrijk voordeel van deze serie vinden. Het is dan ook niet gek dat dit een van de oudste serie Rituals geurstokjes is (regelmatig in de aanbieding!).

The Ritual of Happy Buddha

Klaar voor een stoere geur met frisse zoettinten? Dan is The Ritual of Happy Buddha een perfect alternatief voor The Ritual of Ayurveda. Rituals geurstokjes hebben van zichzelf een prettige geur waarmee je een grote kamer moeiteloos kunt vullen.

Happy Buddha sterkt deze geur aan door hier Zoete Sinaasappel en Cedar Hout aan toe te voegen. Een geslaagde combinatie als het aan mij ligt!

Hoe kun je het best Rituals geurstokjes gebruiken?

Hoe kun je het best Rituals geurstokjes gebruiken

Je kunt Rituals geurstokjes het best gebruiken door ze zover mogelijk uit elkaar in het flesje te plaatsen. Hoe minder van de stokjes elkaar aanraken, hoe beter de stokjes in staat zijn de geur ‘uit te stoten’.

Zorg er daarnaast voor dat je jouw Rituals geurstokjes een centrale plek binnen jouw interieur geeft. Als je de stokjes in een te kleine ruimte plaatst, zoals een toilet, kan de geur als overheersend worden ervaren.

Waar kan je Rituals geurstokjes kopen?

Behalve dat je Rituals geurstokjes in de Rituals winkels kunt kopen, kan je ook kiezen om je bestelling te laten bezorgen. Een goed alternatief voor de Rituals webshop is Bol.com waar je met enige regelmaat Rituals geurtjes in de aanbieding kunt kopen.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.