Rituals parfum: Dames & Heren, Top 3 en waar te koop

Dat Rituals naast douche accessoires ook parfum zou uitbrengen was voor niemand een verrassing. Niemand had verwacht dat Rituals parfum net zo populair zou worden voor zowel dames en heren.

Het aantal mensen dat alleen afgelopen maand al op ‘Rituals parfum waar te koop’ gezocht heeft, laat zien dat het bedrijf een kwalitatief en gewild product heeft weten te ontwikkelen.

Het afgelopen jaar heeft Rituals dan ook de parfumlijn sterk uitgebreid. Behalve dat Rituals nieuwe parfum geuren heeft uitgebracht, heeft het ook parfum voor verschillende toepassingen uitgebracht. Naast parfum voor op het lichaam, is het interieurparfum en auto parfum ongelofelijk populair.

Toch weten velen niet welk Rituals parfum het lekkerst is en waar je het kunt kopen. Om hier antwoord op te geven, heb ik een blog beschreven over mijn eigen zoektocht naar het lekkerste Rituals parfum.

Welk Rituals parfum is het lekkerst?

Welk Rituals parfum is het lekkerst

Zoals je begrijpt is het onmogelijk om één Rituals parfum als lekkerst aan te wijzen. Ik bespreek daarom de drie lekkerste en meteen populairste parfums van dit moment.

Veel van deze soorten zijn zowel te koop als eau de parfum (voor op het lichaam), interieur parfum en auto parfum. Let wel op dat Rituals parfum voor mannen een eigen lijn heeft (zoals Samurai).

Rituals parfum voor heren – Bleu Byzantin

Dit krachtige parfum voor mannen is volgens Rituals geïnspireerd op avonturen naar het verre Oosten. Frisse en mythische geuren met een blijvende geur.

Volgens reviews overheerst het parfum ondanks de krachtige aanwezigheid niet. Bleu Byzantin Rituals parfum is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken.

Rituals parfum voor vrouwen – Poème d’Azar

Volgens veel vrouwen is het lekkerste Rituals parfum niet al te lastig te kiezen, het is namelijk Poème d’Azar. Dit verrassend zoete, zachte en poederige parfum is een prettige aanwezigheid.

Dat wil niet zeggen dat het parfum licht is. Het parfum wordt door velen als krachtig en aanwezig ervaren, waardoor het weliswaar de hele dag geur weet te verspreiden.

Rituals auto parfum – Life is a Journey Samurai

Een stuk minder exotisch klinkt het autoparfum van Rituals: Life is a Journey. Toepasselijk is de naam wel. Met dit geurtje auto parfum fris je een auto moeiteloos op.

Rituals heeft ervoor gekozen om alle auto parfums in de Life is a Journey serie te koppelen met de alom bekende geuren. Dit model heeft de mannelijke geur Samurai, die je mogelijk kent van de douchegeur van dezelfde soort.

Wanneer je juist een vrouwelijke geur zoekt, is het volgende model het overwegen waard.

Rituals auto parfum – Life is a Journey Sakura

Sakura bevat alle vrouwelijkheid die bij Samurai ontbreekt. Zoete tinten gebaseerd op een intens gemixte combinatie van rijstmelk en kersenbloesem.

Als je jouw auto als een droom wilt laten ruiken, is Life is a Journey Sakura het perfecte Rituals parfum. Perfect voor Moederdag of om jezelf te verwennen.

Waar is Rituals parfum te koop?

Rituals parfum

Als jij op zoek bent naar een goede plek om Rituals parfum te kopen, kun je zowel kiezen uit fysieke winkels of webwinkels. De Rituals winkels leveren je altijd een prettige winkelervaring op.

Voor optimaal gemak adviseer ik je echter het parfum bij een webwinkel als Bol te bestellen. Je kunt hier zonder voor verzendkosten te betalen binnen een dag het parfum op de deurmat verwachten.

Alle soorten Rituals parfum, van eau de parfum tot auto parfum, zijn bij deze verkooppunten te koop.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 2 Gemiddeld: 4]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.