Snel afvallen: buik zonder dieet slanker maken – kan dat?

Snel afvallen rondom je buik, zonder dieet. De buik is één van die plekken waarop vet zich graag ophoopt. In de winter kan je dat nog wel verdoezelen met kleding, maar als het zomer wordt komen de stranden en ligweiden weer in zicht – en daarmee ook jouw buik. Vind jij het tijd worden om af te vallen en heb je daar haast bij, dan geeft dit artikel je enkele ideeën.

Hoe kan je snel afvallen zonder dieet?

Aankomen gebeurt normaalgesproken over een lange periode van meer eten dan dat je aan energie verbrandt. Verwachten dat je dit zomaar even kan rechttrekken is onverstandig. Er gaat nu eenmaal tijd overheen. Wel kun je dit proces versnellen. En het goede nieuws? Je hoeft er niet eens minder voor te eten of een speciaal dieet voor te volgen. Ik heb drie tips waarmee je kunt afvallen. Combineer ze alledrie voor een maximaal effect.

Beweeg meer

Je hebt vast weleens gehoord dat iedereen eigenlijk minimaal 10.000 stappen per dag zou moeten zetten. Doe jij dat eigenlijk wel? Als je overgewicht hebt, is de kans groot dat je niet aan dat aantal komt. Niet dat je lui bent; het kost gewoon enorm veel moeite om een zwaar lichaam te bewegen. Maar als je niet gewend bent om te sporten, is wandelen we dé truc. Begin met kleine ommetjes en vergroot de afstand steeds een beetje.

Laat die fles staan

Alcoholhoudende dranken zijn echte vitaminebommen. Als je snel wilt afvallen en een plattere buik wilt zonder een dieet te hoeven volgen, laat dan die biertjes en wijntjes staan. Ook al zeggen ze dat dat ene glas in de avond gezond is. Want wanneer je alcohol drinkt, krijg je óók meer honger.

Slik een afslanksupplement

Een afslanksupplement kan ook helpen. Dankzij hun uitgekiende samenstelling, met ingrediënten die de stofwisseling bevorderen en het hongergevoel onderdrukken, kun je in relatief korte tijd behoorlijk afvallen. Zeker als je dat combineert met andere inspanningen, zoals meer bewegen. En mocht je dan tóch openstaan voor een dieet, dan kan het helemáál snel gaan.

Snel afvallen: ‘Buik weg zonder dieet’

Ze zijn er zeker, de verhalen van mensen die succes hadden met afslankpillen. Vandaag wil ik eens inzoomen op één van die producten: XL-S Medical. Dit product bevat een uniek en gepatenteerd vezelcomplex dat bestaat uit, onder meer, gedehydrateerde cactusbladeren. Deze vezels binden zich aan voedingsvetten waardoor een deel van het vet dat je eet binnen een dag de achteruitgang neemt. Ze hopen zich dus niet op in je buik. De werking van XL-S Medical is wetenschappelijk bewezen.

Reviews van XL-S Medical

Wetenschappelijk zit het dus wel snor met deze tabletten, maar bieden ze ook werkelijk resultaat? Daarvoor kijk ik graag naar de beoordelingen van gebruikers. Wat vinden kopers van deze tabletten en hoe zijn ze hiermee afgevallen? De volgende commentaren vielen me op:

  • “In twee maanden tien kilo verloren.”
  • “Mijn suiker blijft hierdoor goed.”
  • “Voldoet aan de verwachting.”
  • “Wel ietsjes prijzig.”

Overwegend positief, dus. En het blijkt dat mensen deze pillen niet alleen als pure afslanktabletten gebruiken, maar ook om gewoon lekker te kunnen blijven eten wanneer er sprake is van diabetes of een verwijderde galblaas. Interessant!

Wat kosten deze afslankpillen?

Het is de bedoeling dat je na elke maaltijd twee pillen inneemt. Dat zijn er dus zes per dag. Met 180 pillen in een doosje, kun je met XL-S Medical dus een maand vooruit. De prijs daarvoor? Iets meer dan 60 euro oftewel twee euro per dag. Valt reuze mee, als je dit vergelijkt met andere afslankproducten op de markt.

snel afvallen buik zonder dieet

Dus: kopen of niet?

Laat ik voorop stellen dat ik zelf geen afslankproduct nodig heb. Ik mag dan wel zittend werk doen, onder andere bij het werken aan deze site, maar in mijn vrije tijd beweeg ik volop. Ook kom ik makkelijk aan dat minimum van 10.000 passen per dag. En als je hier al langer komt, weet je dat gezond en koolhydraatarm eten mijn passie is.

Maar voor iemand die net bewust begint te worden van zijn of haar slechte eetpatroon en niet-actieve levensstijl, kan zo’n afslankproduct wonderen doen. De pilletjes geven een duwtje in de rug en door de resultaten die je ziet, word je juist extra gemotiveerd om gezonder te leven. XL-S Medical is wat mij betreft daarom zeker een experimentje waard. Laat je me aan het einde van de kuur weten hoeveel buikvet je kwijt bent geraakt?

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 5]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.