Stamppot rauwe andijvie? Wanneer de kou toeneemt vluchten wij allemaal naar deze heerlijke warme stampot! Volledig Paleo en ook nog een gezonde boost voor de winter. Lees snel verder!
TIP: ” Weekmenu’s voor stimuleren van Vet Verbranden en een fit lichaam te Krijgen in Slechts 21 Dagen? Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>
Stamppot rauwe andijvie maken?
Wil je het gerecht vullender maken? Bak dan stukjes spek op en schep deze door de stamppot. Gewoon lekker genieten van stukje spek dat geeft ook weer extra smaak.
Ingrediënten, voor 3 porties
Ingrediënten:
- 600 gr zoete aardappel, geschild en in blokjes gesneden
- 500 gr andijvie, gesneden
- 1 el kerrie
- 30 gr kokosyoghurt of paleo proof kookroom
- 2 appels, geschild (zonder klokhuis) en in blokjes gesneden
- peper en zout
- 100 gr cashewnoten, ongezouten
Zo maak je een recept: stamppot rauwe andijvie
-
Kook de zoete aardappelen in een pan met water in 8 minuten gaar
-
Bak 1/3 van de andijvie in een pan met de kerrie en laat slinken
-
Stamp de zoete aardappel met de kookroom/ kokosyoghurt en voeg een beetje peper en zout toe
-
Voeg de geslonken én de rauwe andijvie door de aardappelpuree
-
Schep als laatste de appelblokjes en de cashewnoten door de stamppot
Voedingswaarden per portie
Dit recept voor deze stamppot rauwe andijvie is voldoende voor 3 porties:
Voedingswaarde per portie.
- Calorieën: 435 kcal
- Koolhydraten: 17 g
- Eiwitten: 22 g
- Vetten: 13 g
Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!
Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.
Super de andijviestamppot heerlijk zo had ik het zelf nog nooit gemaakt
Heel erg bedankt ???
Super leuk om te horen Rita! Inderdaad altijd leuk nieuwe varianten die je kunt proberen, gelukkig smaak het ook lekker 😉
Kookgroet,
Heiko