Waterfilterpatronen in de aanbieding? Zo vind je ze makkelijk!

Zoek je waterfilterpatronen aanbiedingen? Als je weet hoe je moet zoeken, heb je ze zo gevonden. Lees mijn stappenplan nu!

Schoon en gezond water, dat is ook in Nederland makkelijker gezegd dan gedaan. Ons kraanwater is helaas niet van de kwaliteit wat velen ervan verwachten. Daarom is het gebruik van een waterfilter aan te raden. En daar zijn waterfilterpatronen onmisbaar voor.

Als je elke dag water drinkt, wil je simpelweg water drinken waarvan je niet bang hoeft te zijn dat het slecht voor je is. Je ziet hierdoor dat er steeds meer waterfilters voor lagere prijzen verkrijgbaar zijn. Puur omdat meer en meer mensen het nut hiervan inzien. Geen waterfilter is echter functioneel zonder waterfilterpatronen.

Je wilt alleen niet te veel voor je waterfilterpatronen betalen. Ze zijn namelijk regelmatig nodig. Door op de hoogte van de meest recente waterfilterpatronen aanbiedingen te zijn, verzeker jij jezelf dat je altijd voor en goede prijs de patronen in huis kunt halen.

Het vinden van deze waterfilterpatronen is een dagtaak op zich. Tenminste, als je niet weet waar je moet zoeken. Ik weet namelijk precies hoe en waar jij je op moet richten als je tegen een goede prijs de beste waterfilterpatronen wilt kopen.

Weet welke waterfilterpatronen je kunt kopen

Weet welke waterfilterpatronen je kunt kopen

Afhankelijk van het waterfilter dat je gebruikt, kun je specifieke waterfilterpatronen kopen. Diverse waterfilters werken alleen met specifieke patronen samen. Het is daarom zonde als je waterfilterpatronen in de aanbieding koopt die uiteindelijk helemaal niet voor je waterfilter geschikt blijken te zijn.

In de handleiding van je waterfilter is altijd te vinden welke waterfilterpatronen geschikt zijn. Let wel op dat soms wat onduidelijk beschreven staat. Ik adviseer je daarom bij twijfel contact op te nemen met de fabrikant van je waterfilter.

Als je eenmaal weet met welk merk of type patroon het waterfilter werkt, kunnen we het internet gaan afspeuren voor waterfilterpatronen aanbiedingen.

Kies voor multi-pack deals

Kies voor multi-pack deals

Diverse merken waterfilterpatronen bieden klein- en grootverpakkingen aan. Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat de grootverpakkingen per patroon aanzienlijk voordeliger zijn dan kleine verpakkingen. Waarom kopen dan nog zoveel mensen de kleinverpakkingen?

Soms zijn de aanbiedingen van waterfilterpatronen in kleinverpakkingen nog steeds duurder dan wanneer je een grootverpakking zou kopen. Hierdoor ben je alsnog duurder uit terwijl je op een aanbieding gewacht hebt.

Mijn advies is dan ook om óf standaard grootverpakkingen te kopen óf op aanbiedingen voor waterfilterpatronen in grootverpakking te wachten. Alhoewel laatstgenoemd onwaarschijnlijk is, is bol.com de beste plek voor waterfilterpatronen aanbiedingen.

Weet waar je moet zoeken

Want daar heb ik meteen al verklapt waar je het best kunt zoeken: bol.com. Bol heeft behalve een extreem uitgebreid assortiment waterfilterpatronen ook regelmatig aanbiedingen.

Ook hier is het belangrijk weer goed te kijken naar de patronen die compatibel zijn voor jouw waterfilter. Je bent een stuk duurder uit als je opeens ontdekt dat de patronen niet met jouw waterfilter samenwerken.

Zoals je verderop deze pagina kunt zien, is hier ook de beste koop waterfilterpatronen te vinden. Met een verkoopprijs van slechts € 35 ben je met de Brita Maxtra waterfilterpatronen op Bol zeer betaalbaar uit.

Benut de volledige capaciteit

De waterfilterpatronen zijn pas op als ze door alle cycli gehaald zijn. Dat wil zeggen dat ze blijven presteren zolang de levensduur nog niet verstreken is. Toch blijkt uit onderzoek dat veel consumenten te vroeg afscheid nemen van dit soort producten omdat ze denken dat de levensduur verstreken is.

Dit is natuurlijk zonde en verre van duurzaam. Om dit te voorkomen wordt door de Consumentenbond geadviseerd het gebruik bij te houden. Hierdoor weet je precies wanneer de waterfilterpatronen die jij in de aanbieding gekocht hebt niet meer goed zijn!

Bekijk hieronder de top 5 Waterfilterpatronen op dit moment. 

1. BRITA Maxtra+ Filterpatronen – 12 stuks – verbeterde filterprestaties

Zoek jij een oplossing voor leidingwater naar lekker en gezond drinkwater? Met innovatieve Maxtra+ MicroFlow Technology met verbeterde filterprestaties. Op basis van natuurlijke kokosnootschalen voor een nog krachtigere filtratie. De nieuwe formule zorgt voor een smaakverbetering van 25%. Zuiverder, frisser smakend water. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Lekker gezuiverd water
 • voorkomt tevens kalkafzetting in elektrische apparaten zoals waterkoker, strijkijzer, koffiezetapparaat
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Brita Maxtra+ 6 stuks

Jij wil graag minder kalk en andere geur- en smaakverstorende stoffen in je drinkwater? Absorbeert metalen zoals koper en lood. Met innovatieve Maxtra+ MicroFlow Technology met verbeterde filterprestaties. Op basis van natuurlijke kokosnootschalen voor een nog krachtigere filtratie. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • het kalk percentage in je water ketel/thee of koffie pot is nihil
 • altijd gezuiverd water en geen kalk aanslag meer
 • Goede prijs/kwaliteit

3. BRITA Maxtra Filterpatronen – 5+1-Pack

Een 6 pack aan Maxtra filterpatronen wordt meest verkocht en eenvoudig in het gebruik? Geniet van het beste BRITA gefilterde water ooit. Dankzij de unieke MAXTRA+ filtertechnologie worden kalk en smaakbeperkende stoffen zoals metalen zoals lood en koper. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Deze waterfilters zijn niet alleen zeer goed, maar ook veilig in gebruik
 • Water smaakt heerlijk
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. BRITA fill&enjoy Aluna Cool Waterfilterkan – Blue

Wil je graag gebruik maken van een grote Amerikaanse koelkast voor een scherpe prijs? In de BRITA waterfilterkannen gebruik je de MAXTRA+ filterpatronen, door deze elke maand te vervangen geniet je altijd van fris en heerlijk zacht BRITA gefilterd water. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Gedaan met het aanhalen van plastic flessen water
 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. BRITA fill&enjoy Marella Cool Graphite Half Year Pack

Wil je graag een professionele koelkast gebruiken met een powerfreezing functie? De Innovatieve MAXTRA+ MicroFlow Technology garandeert een krachtige filtratie voor heerlijkwater. Ideaal voor warme en koude dranken en als basis voor gezonde gerechten. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Filtert het water snel en goed
 • Juist wat je nodig hebt van een waterfilter
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.