Welke Multivitamines zijn onmisbaar?

Veel mensen hebben een vitamine tekort en maken daarom dagelijks gebruik van multivitamines. Hiermee zorg je ervoor dat alle tekorten worden aangevuld wat goed is voor de gezondheid.

Wat zijn multivitamines?

Wat zijn multivitamines

Multivitamines zijn supplementen die alle dertien vitamines bevatten. Vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, biotine (B8), foliumzuur (B11), B12, C, D, E, en K. Ook zijn er drie diverse mineralen aanwezig waaronder calcium, zink, ijzer en magnesium. Dit is de standaardformule.

Je kunt multivitamines in verschillende vormen krijgen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor tabletten, capsules maar ook kauwtabletten en zelfs poeder.

Altijd gezond met Atida Pure

Normaal gesproken koop je bij de drogisterij vitamines om aan te vullen wat je tekort hebt. In de meeste gevallen krijg je dan alsnog te weinig binnen en klopt er niet wat er op het etiket staat. Atida Pure pakt het anders aan door te werken met een persoonlijk plan. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw situatie en op basis daarvan wordt er geadviseerd welke supplementen er nodig zijn.

Zo slik je alleen vitamines die je daadwerkelijk nodig hebt en krijg je geen onnodige stoffen in je lichaam. Naast vitamines worden ook kruiden, mineralen en probiotica aangeboden. Zo heb je direct het complete pakket bij één adres. Verder bevatten de producten van Atida Pure geen kunstmatige toevoegingen en zijn er voldoende mogelijkheden voor vegetariërs.

Welke vitamines moet ik nemen?

Het is niet exact te zeggen welke vitamines jij tot je moet nemen. Om er zeker van te zijn of er een tekort aanwezig is in het lichaam kun je een afspraak maken met de huisarts om bloed te laten prikken. Na enkele dagen ontvang je de uitslag en kun je er mee aan de slag. Een tekort aan een bepaald vitamine kan het gevolg zijn van een heleboel dingen.

Sommige doelgroepen hebben altijd baat bij extra vitamines. Ouderen hebben in veel gevallen behoefte aan extra vitamine B12. Hoe ouder je wordt hoe minder het lichaam B12 aanmaakt. Ook vegetariërs hebben hier behoefte aan om dit vrijwel alleen in dierlijk voedsel te vinden is.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.