Beste zelfbruiners? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je op zoek naar het beste zelfbruiners met intensieve en krachtige werking, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste zelfbruiner deze zijn innovatief, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste zelfbruiners van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs. 

Beste Zelfbruiners

Deze zelfbruiners zijn zeer krachtig en geven die mooie bruine teint, zonder zonnebank nodig te hebben. De ultieme teint krijgen zonder te veel moeite.

 1. Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium – 30 ml – Zelfbruiner
 2. Marc Inbane Natural Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml – Medium
 3. L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Crème – 150 ml – Zelfbruiner
 4. Whitetobrown Spray Tanning Mist Medium – 200ml – Zelfbruiner
 5. Sally Hansen Airbrush Legs Light Glow Zelfbruiner voor Benen – 75 ML –

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste Zelfbruiners om dezelfde look te krijgen als van de zon of zonnebank. Lees verder!

TOP 5 beste zelfbruiner voor geweldige goudbruine teint

1. Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium – 30 ml – Zelfbruiner

Goede zelfbruiners zijn de mooi & gezond producten van deze tijd. Dit zeer intensieve en krachtige zelfbruiner serum van Collistar. De kleur ontwikkelt zich in minder dan een uur tot een intense en stralende bruining, alsof u een dag naar het strand bent geweest of een sessie onder de zonnehemel heeft gedaan! Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier alle 33 ervaringen van andere Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium – 30 ml – Zelfbruiner gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk aan te brengen
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste zelfbruiner top 1 medium
bron: bol.com

Het ideale zelfbruiner voor je lichaam als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De 33 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van mijn vriendin.

Bestel Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium – 30 ml – Zelfbruiner voor €32,99 bij Bol.com >>

2. Marc Inbane Natural Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml – Medium

De favoriet van vele vrouwelijke gebruikers, omdat deze super krachtig formule heeft. Marc Inbane Natrual Tanning Spray. Gemakkelijk aan te brengen zelfbruiner voor een egale bruine teint die tot wel vijf dagen houdt. Vanaf nu kan je echt genieten van een bruine huid! Lees hier 52 ervaringen van andere Marc Inbane Natural Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml – Medium gebruikers >>

Voordelen:

 • goede kwaliteit
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste zelfbruiner Tanning spray top 2
bron: bol.com

Een fijne tanning spray met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het meeste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Marc Inbane Natural Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml – Medium voor €38,85 bij Bol.com >>

3. L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Crème – 150 ml – Zelfbruiner

Graag die gewenste volle goudbruine teint? Opgelet! We weten allemaal dat de UV-straling van de zon en de zonnebank niet goed is voor de huid. Toch houden we wel van die heerlijk bruine zomerse teint. De zelfbruiners van L’Oréal Paris bieden uitkomst! Lees hier 80 ervaringen van andere L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Crème – 150 ml – Zelfbruiner gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • werkt snel
Beste zelfbruiner top 3 Bronze
bron: bol.com

Dit product is een aanrader als je volle kwaliteit van zelfbruinende crème super belangrijk vindt.

Bestel L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Crème – 150 ml – Zelfbruiner voor €14,99 bij Bol.com >>

4. Whitetobrown Spray Tanning Mist Medium – 200ml – Zelfbruiner

Deze Tanning Spray van Whitetobrown blijft een gewilde voor vele! Super mooie en kwalitatief. De Whitetobrown Tanning Spray zorgt voor een direct mooie egale goudbruine teint. Met de bijgeleverde handschoen (tanning mitt), kunt u bijvoorbeeld uw armen en benen perfect streeploos buinen. Ik raad dit product iedereen aan! Lees hier 45 ervaringen van andere Whitetobrown Spray Tanning Mist Medium – 200ml – Zelfbruiner gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • handig in gebruik
 • duurzaam
Beste zelfbruiner top 4 Mist
bron: bol.com

Als een persoon die opzoek is naar werkelijk resultaat kom je niet tekort met deze handig Tanning Spray voor goudbruine teint!

Bestel hier Whitetobrown Spray Tanning Mist Medium – 200ml – Zelfbruiner voor €27,50 bij Bol.com >>

5. Sally Hansen Airbrush Legs Light Glow Zelfbruiner voor Benen – 75 ML –

Wil je graag heerlijk genieten én de perfecte mooie bruine benen creëren? Dan is dit product dat je al lang wilde hebben. Sally Hansen Airbrush Legs Lightglow is een langhoudende spray voor perfect glanzende benen. Je creëert egaal bruine benen in een handomdraai. Er ontstaat een panty effect zonder een panty te dragen. Lees hier 58 ervaringen van andere Sally Hansen Airbrush Legs Light Glow Zelfbruiner voor Benen – 75 ML – gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste zelfbruiners benen top 5
bron: bol.com

Bestel hier Sally Hansen Airbrush Legs Light Glow Zelfbruiner voor Benen – 75 ML –voor €14,99 bij Bol.com  >>

Zelfbruiner voor werkelijk resultaat?

Dat hangt er dus maar net vanaf wat je precies zoekt in een Tanning Spray of zelfbruiner crème. Jij bent zojuist bent alles te weten gekomen over de TOP 5 beste zelfbruiners op de markt van 2019. Je kunt deze zelfbruiners gebruiken dagelijks of wanneer je behoefte hebt aan wat extra’s. De Top 5 van hierboven helpt je bij het maken van een juiste keuze. Want zoals je weet is een goede zelfbruiner kan onmisbaar zijn voor een glanzende en goudbruine look.

Klik hier voor de Top 10 zelfbruiners – best beoordeeld van 2019 >> 

Zelfbruiner voor die goudbruine look?

Je hebt het besluit genomen om een zelf bruiner aan je leven toe te voegen, geen slechte keuze. Wil je een zelfbruiner als cremè of spray kopen? Er zijn verschillende soorten, van sterk en vol tot een verzorgende werking voor je huid. Bedenk goed waarvoor je hem wil gebruiken en vooral wat jij zelf het fijnste vindt.

Hier begint normaal gesproken de zoektocht. Je gaat naar de winkel of typt het adres van je favoriete webshop in gelukkig heb ik hier de top 10 al voor je uitgeschreven met vele ervaringen erbij van andere gebruikers.

Klik hier voor de volledige top 10 aan beste zelfbruiners van 2019 >> 

Zelfbruiners gebruiken

Zelfbruiners zijn ideaal om jou een mooie bruine teint te geven, zonder dat je hiervoor direct onder de zon of een zonnebank moet. Hoe breng je de zelfbruiner aan? Zorg eerst dat jij je lichaam goed scrubt zodat de dode huidcellen weg zijn. Smeer je huid vervolgens in met de zelfbruinende crème of spray, zorg ervoor dat je de crème goed verdeelt over je lichaam zodat je geen strepen of vlekken krijgt. Bij de meeste zelfbruiners ligt de droogtijd van een paar uur, dus wacht nog even met aankleden tot de crème volledig is ingetrokken.

Als ik heel eerlijk ben kwam het idee ook een beetje voort uit frustratie. Er worden vele slechte zelfbruiner(s) verkocht voor o.a. te goedkope prijzen dit zorgt dat vele ‘producten’ alleen voor een legere portemonnee en meer teleurstelling als je zelfbruiner naar paa uur nog steeds geen bruine teint laat zien of geen verandering geeft. Wat kun je dan doen om de echte kwaliteit te krijgen? Hierboven lees de beste kwaliteit die wel werkt voor jou.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met je nieuwe zelfbruiners of Tanning Spray uit 2019!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

2 gedachten over “Beste zelfbruiners? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.