Rosbief carpaccio: Heerlijk met een twist door de rode bietjes

Rosbief carpaccio? Geweldig voorgerecht voor de kerst maar ook gewoon om iedereen eens te verassen en goed te verwennen. Het is een eenvoudig Italiaans recept wat helemaal is geïntegreerd in Nederland. Wij zijn gek op een goede carpaccio daarom deze koolhydraatarme variant. Lees snel verder!

TIP: ”Zoek jij 35o+ recepten van de lekkerste Koolhydraatarme gerechten? Vet te Verbranden en een Plattere Buik te Krijgen in Slechts 21 Dagen! Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>

Rosbief carpaccio maken

Rosbief carpaccio maken

Recept voor 4 personen

Wat heb je nodig?

Ingrediënten:

  • 200 gr rosbief
  • 250 gr gekookte bietjes
  •  80 gr parmezaanse, vlokken of rasp
  • 2 el mayonaise
  • ½ citroen (sap)
  • 75 gr rucola
  • 30 gr pijnboompitten
  • Nodig: vershoudfolie

Zo maak je een rosbief carpaccio

  1. Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitten tot ze lichtbruin kleuren. Laat daarna afkoelen in een schaaltje
  2. Schaaf de bietjes zo dun mogelijke plakjes
  3. Doe de mayonaise in een kommetje en voeg de citroensap toe.
  4. Verdeel over 4 borden afwisselend plakjes rosbief en plakjes rode biet.
  5. Garneer met de rucola, mayonaise, pijnboompitten en parmezaanse kaasvlokken.

Voedingswaarden per portie:

  • Calorieën: 250 kcal
  • Koolhydraten: 5 gr
  • Eiwitten: 23 gr
  • Vetten: 16 gr

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Wil je graag snel afvallen: Beste fat burner, kosten en wat doet het?

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.