Afslank Receptenbijbel kopen? Afvallen kan ook leuk zijn!

Afslank Receptenbijbel kopen: Kan Afvallen Ook Leuk Zijn? Verbrand Snel Overtollig Buikvet Zonder Honger Te Lijden Of Te Jojoën Met Simpel Te Maken Afslank Recepten. Of dit allemaal klopt lees je in mijn review.

LET OP: Oscar heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Afslank receptenbijbel kopen

Wist jij dat er maar liefst 14000 Nederlanders afgelopen maand via Google naar échte ervaringen van Afslank Receptenbijbel gebruikers zochten? Ik heb eens tussen diezelfde zoekresultaten zitten neuzen en ontdekte dat vrijwel iedere review zo geschreven is dat er weinig praktische info over de Afslank Receptenbijbel te vinden is.

Afslank Receptenbijbel en hoe zit het?

Ik vind dat dit anders kan. En dat ga ik je met dit inhoudelijke artikel over de Afslank Receptenbijbel laten zien. Dit boek, dat geschreven is door Oscar Helm, heeft volgens Helm meer dan 50.000 Nederlands geholpen om af te slanken.

Maar afslanken op basis van de informatie uit een boek, werkt dat echt zo goed als dat zovelen beweren? Moet ik op de vele ervaringen van andere Afslank Receptenbijbel-gebruikers afgaan?

Ik wil het je best vertellen. Maar dan moet je wel verder lezen.

Wie is Oscar Helm? Expert op het gebied van afslanken!

Voordat de Afslank Receptenbijbel gemaakt werd, was Oscar Helm al bekend van andere boeken. Ondertussen heeft Oscar zo’n 6 boeken op zijn naam staan waarvan een groot deel door velen wordt gezien als een van de beste binnen het vakgebied.

En dan is niet vreemd als je beseft dat Oscar Helm diverse relevantie studies heeft voltooid waar zelfs zijn materiaal in voorkomt.

De kennis van Oscar is onder andere terug te zien op de plekken waar hij advies geeft. Hij probeert altijd aan de hand van diverse bronnen zijn advies te onderbouwen. En de kracht hiervan is dat de onderbouwing makkelijk te begrijpen is en verdere sturing geeft.

           Auteur van het boek Oscar Helm

De eenvoud van de Afslank Receptenbijbel

Wat in deze tijd van weinig tijd nog veel ontbreekt, is een methode die echt to-the-point is. Geen lange (onnodige) stappenplannen waar geen duidelijke lijn in te vinden is. Maar wel een makkelijk recept dat binnen een kwartier een gezonde maaltijd op tafel zet. En dat is waar de Afslank Receptenbijbel zich mee weet te onderscheiden.

Alhoewel Oscar Helm ondertussen de 40 jaar genaderd is, kan hij zich goed inleven in de huidige levensstijl. We hebben nog maar weinig tijd om ons echt te richten op onze voeding. Er zijn kortom te veel opties om snel te kunnen eten zonder ons verder druk te maken over het effect van dit voedsel op ons lichaam. Terwijl we dat eigenlijk wel zouden moeten doen.

Oscar richt zich op iedereen die wil afslanken en daar normaliter geen tijd voor had. Met een mix aan snelle en gezonde maaltijden die met simpele recepten te bereiden zijn heeft hij als doel Nederland slanker te maken.

Deze eenvoud komt als een rode lijn meerdere keren in de Afslank Receptenbijbel terug. Zo zijn de recepten kort maar voorzien van diverse onmisbare ingrediënten. Hierdoor zijn de maaltijden snel te bereiden, gezond en ook nog eens ongelofelijk lekker.

Nicolette Helena Elizabeth van Dam is een Nederlands actrice en televisiepresentatrice
Nicolette Helena Elizabeth van Dam is een Nederlands actrice en televisiepresentatrice – Bron: afslankreceptenbijbel.nl

Tips voor een beter en gezonder leven

De meest waardevolle informatie van de Afslank Receptenbijbel is misschien nog wel de enorme lading tips die door het gehele boek te vinden zijn. Deze tips geven een duidelijke richting aan die jij moet volgen om met succes te kunnen afslanken.

Wat deze tips zo goed maakt is dat ze voortdurend voorzien zijn van praktische inhoud. Oftewel, als Oscar je een tip geeft dan doet hij dit vaak in combinatie met een recept.

Voel jij je bijvoorbeeld vaak niet lekker na het eten van een grote maaltijd? Dan adviseert Oscar dat je het aantal maaltijden op een dag moet opsplitsen van drie naar vijf stuks en noemt hierbij diverse maaltijden die jij als alternatief kunt bereiden.

Kortom, Oscar laat je niet gissen naar het juiste antwoord als het een niet werkt. Hij geeft je concreet advies over wat je moet doen. En dat zorgt ervoor dat ook voor mij de waarde van de Afslank Receptenbijbel enorm is. 

LET OP: Oscar heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

gezonde salade met ei

Een gezonde maaltijden binnen een kwartier

Bij het creëren van de recepten heeft Oscar als basisregel genomen dat het overgrote deel van de gerechten binnen een kwartier te bereiden moeten zijn. Omdat Oscar zelf ook een druk leven heeft, is deze regel bij vrijwel alle gerechten terug te zien.

Met uitzondering van een handvol recepten heeft Oscar vastgehouden aan de 15-minuten regel. En dan is nog niet meegenomen dat de maaltijden voor ontbijt en lunch binnen enkele minuten te bereiden zijn.

De gerechten zijn gericht op het verminderen van de inname van overbodige voedingsstoffen. Hierdoor krijg je alleen dat binnen wat jouw lichaam nodig heeft om te kunnen presteren.

Het resultaat hiervan is dat jouw lichaam eerder begint met het overtollige vet te verbranden zonder dat jij minder energiek bent. Veel methodes nemen namelijk niet mee dat als jij te weinig eet, jij ook minder energie hebt. Wat vervolgens weer invloed heeft op jouw prestaties op persoonlijk en professioneel vlak.

avocado op bruin volkoren brood

De Afslank Receptenbijbel helpt je ook bij het veranderen van je levensstijl

Je kunt pas echt afvallen als je bereid bent om je volledige levensstijl aan te passen naar een gezonder alternatief. En voor veel mensen is dit een van de lastigste stappen om te maken Vooral als je het idee hebt niet zonder te kunnen.

Oscar heeft een stappenplan in de Afslank Receptenbijbel verwerkt waarin te vinden is hoe hij dit vroeger zelf heeft gedaan. Nu zou je denken dat zijn stappenplan alleen van toepassing is op de situatie waar hij zich destijds in bevond.

Het zal je echter verbazen hoe stappenplan van Oscar is op de gemiddelde Nederlander.

Een nieuwe levensstijl is kortom bepalend bij het behalen van succes. Wil je echt afslanken, dan zal je toch echt overstag moeten gaan om te werken aan een betere levensstijl.

Onderzoek Afslank Receptenbijbel - Afslank Receptenbijbel en hoe zit het? Ontmaskerd!
Onderzoek Afslank Receptenbijbel Bron: afslankreceptenbijbel.nl

Conclusie: Afslank Receptenbijbel kopen?

Op basis van de bovenstaande informatie kan jij ondertussen wel invullen wat mijn mening over de Afslank Receptenbijbel is. Ik ben zeer te spreken over de praktische richtlijnen van Oscar en de wijze waarop hij dit heeft uitgewerkt. Lees hier 2650 andere ervaringen van gebruikers van de Afslank Receptenbijbel >>

Voordelen: 

 • De frustratie van al die waardeloze diëten achter je kunt laten
 • Nooit meer hoeft te jojoën of honger hoeft te lijden zoals bij een dieet
 • Goed voorbeeld kan zijn voor je kinderen (die ook mee kunnen genieten van de recepten!)

afslank-receptenbijbel voorbeeld

Bestel hier de Afslank Receptenbijbel bij Oscar voor maar € 37 >>

Tot slot

De Afslank Receptenbijbel is eenvoudig te volgen en zal gegarandeerd een positief effect op jouw lichaam hebben. Indien jij in staat bent om met de tips van Oscar jouw levensstijl ook nog eens te veranderen, zal je met grote eenvoudig kunnen afslanken.

Verder wens ik je succes en met name veel plezier met deze geweldige afslank receptenbijbel!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

5 gedachten over “Afslank Receptenbijbel kopen? Afvallen kan ook leuk zijn!”

 1. Ik wilde graag even laten weten dat ik inmiddels 9 kilo in 5 weken ben afgevallen. Ik ben namelijk begonnen met de afslankbijbel wat jij aanbeveelt op de website. Bedankt voor deze tip want ik heb echt veel geprobeerd maar dat was vaak maar korte duur. Ik heb nog een lange rit te gaan en wil voor ik mijn streefgewicht bereik. Ik doe nog wel steeds cardio oefeningen bij dit dieet? Het lijkt mij als ik sport dat het nog sneller gaat. Hoe denk jij hierover? bedankt! Gr Jacq

  Beantwoorden
  • Hey Jacqueline, wat een geweldig nieuws zeg. Geen dank, je bent sowieso al erg goed bezig toch!? Ik denk dat alles wat jij ‘extra’ erbij gaat doen gaat zorgen dat je natuurlijk sneller je gewenste doel gaat behalen 😉

   Beantwoorden
 2. Herkenbaar, ik ben diëten wel beetje zat onderhand…maar gewoon lekkere recepten maken vind ik wel leuk. Als ik de recepten heb geprobeerd, laat ik het je weten.

  Beantwoorden
 3. Ik ben er nu net 2 weken mee bezig en het verschil is al groot! Ik ben al 4 kilo afgevallen en voel me echt fitter. Ik wist niet wat ik kon verwachten aangezien ik al van veel geprobeerd heb. Ik ga in ieder geval gewoon door zodat ik voor de deze zomer mijn doelen bereik.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.