Beste Barebells Repen van 2020? Bekijk hier de TOP 5 lekkerste!

Goedkoop zijn ze niet, voedzaam en onmisbaar wel. Veel atleten zweren bij de repen van Barebells. Al is het alleen al om de enorme hoeveelheden proteïne.

De smaak van Barebells repen is volgens velen niet te vergelijkbaar met andere merken. Want hoe lukt het Barebells toch om de repen eiwitrijk én lekker te maken?

Je kunt de repen tegenwoordig bij verschillende (web)winkels in de (online) schappen zien liggen, waaronder AH, Bol en Body&Fit. Dit breed gedragen heeft ondertussen veel smaken beschikbaar waardoor de keuze voor de beste Barebells repen ieder jaar lastiger wordt.

Op deze pagina lees je alles over Barebells, het aanbod repen en hoe Barebells repen je kunnen helpen betere resultaten te halen.

Eerst is het tijd om je meer te vertellen over de makers van de Barebells repen.

Wie zit er achter de heerlijke repen van Barebells?

Wie zit er achter de heerlijke repen van Barebells

We moeten terug naar 2016 om de herkomst van Barebells te verklaren. En niet in de buurt, maar naar Zweden. Want dat is waar de overheerlijke protein bars van Barebells zijn uitgevonden.

Een klein team van liefhebbers in Stockholm was al jaren aan het ‘aanklooien’ met goedkope protein bars. Denk hierbij aan de eiwitrepen die je tegenkomt bij de Decathlon of AH. Geen topkwaliteit repen dus.

Het enige waar het team achter Barebells naar op zoek was, was een eiwitreep die ook nog eens lekker is. Een echt gezonde protein bar waar je na iedere training weer naar uitkijkt.

Gezien het enorme aantal gebruikers in binnen- en buitenland is het geen geheim dat Barebells hierin geslaagd is. De protein bars van Barebells doen het namelijk ontzettend goed. Er is geen review te vinden waar de repen niet positief worden aangehaald. En dat zegt veel over dit jonge merk uit Zweden!

Welke smaken Barebells repen zijn er?

Welke smaken Barebells repen zijn er

Je kunt op dit moment uit acht verschillende Barebells repen kiezen. Het daadwerkelijke aanbod is afhankelijk van het aanbod van de shop waar jij de Barebells repen wilt kopen. Niet iedere Barebells shop heeft namelijk een even gevarieerd aanbod.

Op dit moment worden de volgende protein bars door Barebells gemaakt:

 • Crunchy Fudge
 • Mint Dark Chocolate
 • Hazelnut & Nougat
 • White Chocolate Almond
 • Salty Peanut
 • Caramel Cashew
 • Cookies & Cream
 • Coconut-Choco

Deze smaken klinken natuurlijk te mooi om waar te zijn. Toch zijn smaken als Cookies & Cream en Salty Peanut echt verkrijgbaar. En ze leveren nog een mooie lading proteïne af ook!

Waarom je met Barebells betere resultaten kunt halen

Afhankelijk van jouw sportieve doelen, kunnen de Barebells bars je helpen met het behalen van deze doelen. Barebells repen zitten namelijk boordevol eiwitten en dat kan een lichaam goed gebruiken!

Eiwitten zorgen er onder andere voor dat onze spieren sneller herstellen. Daarnaast stelt een consequente toestroom van eiwitten ervoor dat de spiermassa van ons lichaam sneller groeit. Natuurlijk is het hierbij altijd van belang dat dit in combinatie gebeurt met voldoende beweging. Een Barebells reep is daarom een uitstekende snack voor na een flinke workout!

Waar zijn Barebells repen te koop?

De repen van Barebells zijn op dit moment te koop bij Bol.com, Body & Fit Shop en Albert Heijn. Het aanbod bij Albert Heijn is met enkele smaken beperkt. Voor het meest complete aanbod Barebells repen adviseer ik je naar Bol.com te gaan waar op dit moment iedere smaak verkrijgbaar is.

Als je bij Bol Barebells repen koopt, heb je de repen ook nog eens binnen een dag in huis. Dan kun je de repen dus meteen na je eerstvolgende fitness sessie gebruiken!

Barebells heeft via barebells.com ook nog een eigen shop. Deze shop levert alleen Barebells repen aan Scandinavische landen en dus niet aan Nederland of België. Je kunt op deze website wel heerlijke recepten vinden waarvoor je de Barebells repen (en de nieuwe milkshakes) voor kunt gebruiken!

Bekijk hieronder de top 5 Beste Barebells Repen op dit moment. 

1. Barebells proteine reep – Lemon Curd White Chocolate – 12 repen

Meeste verkochte en maar vooral de lekkerste repen als het gaat om sporters? Ontdek dan nu deze unieke proteine reep van Barebells met de smaak Lemon Curd white chocolate. Geniet van de bekende Zweedse sensatie Barbells met de unieke smaak Lemon Curd White Chocolate. Heerlijke reep met 20 gram eiwitten! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Niet veel koolhydraten en genoeg eiwitten
 • Erg lekker en bijna een traktatie na het trainen
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Barebells proteine repen – Toffee Core – 18 stuks

Zeer lekkere proteine repen die ook nog eens voldoende eiwitten aanvullen bij een zware workout? Ontdek dan nu deze unieke proteine reep van Barebells met de smaak Toffee Core. Geniet van de bekende Zweedse sensatie Barbells met de unieke smaak Toffee Core. Heerlijke reep met 13 gram eiwitten! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Makkelijk om mee te nemen naar bijv. t werk of gym
 • Fijne smaken, fijne hoeveelheid
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Barebells proteine reep – Strawberry White Chocolate – 12 repen

Wil jij graag hoogwaardige repen met een heerlijke smaak van aardbeien en krokante witte chocolade? Ontdek dan de smaak Strawberry White Chocolate. Geniet van de bekende Zweedse sensatie Barbells met de unieke smaak Strawberry White Chocolate. Heerlijke proteine reep met 20 gram eiwitten. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • De repen zijn super lekker en niet droog!
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Barebells proteine reep – Brownie Core – 14 repen

Eenvoudig je favoriete reep op werk of na het sporten eten? Alle koolhydraten en voldoende eiwitten binnenkrijgen? Geniet van de bekende Zweedse sensatie Barbells met de unieke smaak Brownie Core. Heerlijke reep met 13 gram eiwitten. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Praktisch en duurzaam!
 • goed voor na het sporten om extra eiwitten binnen te krijgen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Barebells proteine reep – Banana Caramel Core – 14 repen

Iets dat je als toetje maar al te lekker vind toch de banaan en zoete warme karamel combinatie? Kies dan voor deze reep en stop hem even in de magnetron voor die heerlijke warme karamel smaak. Dit zijn de bekende Zweedse sensatie Barbells met de unieke smaak Banana Caramel Core. Heerlijke reep met 13 gram eiwitten. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Ingrediënten en smaak is echt meer dan gewoon goed
 • Simpelweg de beste eiwitrepen betreft macros
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.