Raar, maar waar: de beste kinderstoel is al 50 jaar oud

Een kinderstoel is essentieel voor de veiligheid van je kind tijdens het eten. Maar wat is nu eigenlijk de beste kinderstoel? Veel ouders, misschien zelfs de jouwe, zijn het erover eens: de Stokke Tripp Trapp-kinderstoel is al decennialang de beste kinderstoel.

Wat is de Stokke stoel?

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is al meer dan 50 jaar een begrip. Ontworpen door de Noor Peter Opsvik, is dit mogelijk de allerbeste kinderstoel die je je maar wensen kan. Waarom? Omdat deze stoel met je kleintje meegroeit. Vanaf het allereerste moment dat hij of zij kan zitten, tot bijna 10 jaar oud, kan jouw kind hier gebruik van maken.

Dit is een stoel, zonder eigen eetplankje. Dat is expres zo bedacht, want het is toch veel leuker om samen van dezelfde tafel te eten? Dat is geen probleem met deze stoel, die je makkelijk aanschuift.

Je kan zowel het zitgedeelte als de voetenplank verstellen. Hierdoor heeft jouw kind alle mogelijkheden om zich vrij te bewegen en groeit de stoel mee met je kleintje.

Ook heeft dit Noorse merk rekening gehouden met ergonomie. Het biedt de juiste ondersteuning aan het lichaam van je kind – specifiek de rug. Jouw kleintje wordt geholpen om een goede houding aan te nemen, waardoor rugklachten worden voorkomen.

Veiligheid en duurzaamheid

Wanneer het gaat om onze kinderen staat veiligheid voorop, zo ook bij het kiezen van een nieuwe kinderstoel. De Stokke Tripp Trapp is ontworpen om stabiel en stevig te zijn zodat je kind veilig bij je aan tafel zit. Nu weten ze dat kinderen niet graag stil zitten, dus voor de peuters is er een tuigje dat voorkomt dat je kind uit het stoeltje kan vallen.

De juiste materialen kunnen een stoel maken of breken, letterlijk. Bij de Stokke Tripp Trapp is er gekozen voor duurzame materialen die jaren mee gaan. De juiste keuze is gemaakt in de materialen waardoor het ook nog eens makkelijk schoon te maken is; extra belangrijk, natuurlijk, bij een kinderstoel.

De Stokke Tripp Trapp Stoel

Assortiment en accessoires

Deze stoel is dus super handig en heeft alles wat je maar kan wensen als het gaat om een goede en veilige zit plek voor je kleintjes. Maar, het oog wilt natuurlijk ook wat. Het liefst wil je dat deze stoel mooi aansluit bij je interieur. Goed nieuws, want de makers begrijpen dit ook.

Zo hebben ze namelijk de stoel uitgebracht en flink wat verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat er altijd wel eentje tussenzin die perfect is voor jou en jouw inrichting.

Doordat er verschillende accessoires beschikbaar zijn voor de Stokke Tripp Trapp stoel is deze makkelijk aan te passen aan de behoeften van jou of je kind. Ga je voor wat extra comfort, dan is er een kussentje beschikbaar. Wil je een tafelblad zodat je wat neer kan zetten zoals een maaltijd? Dat is ook mogelijk. Zo kan je ervoor zorgen dat je de perfecte stoel voor jou kan samenstellen.

Is de Stokke Tripp Trapp stoel het waard?

Natuurlijk de grote vraag, is deze kinderstoel het waard? Je kan hier voor jezelf de reviews lezen van gebruikers:

“Het is een mooie en degelijke stoel. Makkelijk in elkaar te zetten en het was snel geleverd. Er miste een klemmetje in het pakket en hier had ik een bericht over gestuurd. Binnen een paar uur had ik bericht terug met een oplossing. Dus een dikke 10 voor dit bedrijf!”

“Hele fijne eetkamerstoel voor elke fase. Onze dochter van 7 jaar zit er nog graag op. Dus een nieuwe aangeschaft voor onze zoon van 10 maanden. De stoelen gaan jaren mee!”

Met een gemiddelde beoordeling van 5 sterren op Bol.com is er eigenlijk geen twijfel over mogelijk: mensen zijn dolenthousiast over deze stoel.

Dus als jij op zoek bent naar een nieuwe stoel voor jouw kind, is dit zeker een goede optie om naar te kijken.

Beste kinderstoel auto

Ben je op zoek naar de beste kinderstoel voor in de auto? Dit artikel focust zich op de kinderstoel voor in huis, aan de eettafel. Hou dit blog in de gaten voor een apart artikel over kinderstoeltjes voor op de achterbank van de auto!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 5]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.