Beste zwemluiers kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je op zoek naar de Beste zwemluiers voor je baby? Dan ben je in elk geval niet alleen, want deze zwemluiers zijn en blijven nog steeds immens populair. Maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de meest verkochte zwem luiers deze zijn voordelig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer ouders maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste zwemluiers van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste zwemluiers

Ga je zwemmen met je baby of kindje? Dan is het absoluut niet aan te raden, om een normale luier om te houden in het water. Ten eerste zuigt deze zich in no-time helemaal vol, waardoor je kind met een enorm zware onderbroek rondloopt. Ten tweede sluiten normale luiers niet goed af in het water. Doet je kind een grote boodschap? Dan is de kans groot, dat deze in het water naar boven komt drijven. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten!

Daarom kies je voor een zwemluier

Een zwemluier is perfect voor in het water. Deze speciale luiers zuigen namelijk vrijwel geen vocht op en worden daardoor niet enorm tijdens het zwemmen. Ook sluiten de luiers beter aan, zodat ze niet afzakken, los gaan zitten en ook geen inhoud weg kan komen. Dit blijft veel beter op zín plek en zodoende blijft het zwembad schoon.

Welke zwemluier kies jij?

Wanneer je zwemluiers gaat kopen, dan kun je kiezen uit twee verschillende soorten. De wegwerp zwemluier en de herbruikbare zwemluier. De wegwerp variant gebruik je eenmalig, net als normale wegwerpluiers. Het voordeel hiervan is dat je na een zwembadbezoekje niet een luier met inhoud mee naar huis hoeft te nemen.

De herbruikbare zwemluier zijn speciaal voor het zwemmen en gemaakt van textiel, meestal met meerdere drukknoopjes zodat je de luier perfect op je kindje af kan stemmen. Ze lijken een beetje op een normaal zwembroekje en zijn uitwasbaar. Het voordeel van deze luiers is de zeer goede pasvorm en het feit dat je het milieu ontlast doordat je veel minder afval hebt.

Daarnaast zijn deze luiers ook erg comfortabel, omdat ze veelal zachter zijn dan de wegwerp versie. Wel zal je dus eventueel luiers met inhoud moeten vervoeren na het zwemmen en dit kan voor veel ouders een afknapper zijn. Het ligt dus een beetje aan je persoonlijke voorkeuren en wensen, welke luier voor jou het beste is!

 1. Huggies Little Swimmers Zwemluiers mt 2-3 – 3x 12 stuks
 2. Little Swimmers Zwemluiers van Huggies mt 3-4 – 3 x12 stuks
 3. Huggies Little Swimmers Zwemluiers mt 5-6 – 3 x 11 stuks
 4. Voordeel Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers – Maat 3-4 – 3×12
 5. Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers – Maat 5-6 – 3×10 – Voordeelverpakking

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste zwemluiers die stevig, voordelig zijn en met extreem comfort. Lees verder!

Bekijk hier de Top 5 zwemluiers:

1. Huggies Little Swimmers Zwemluiers mt 2-3 – 3x 12 stuks

Goede leuke zwemluiers zijn van deze tijd. Met de zwemluiers van Huggies® Little Swimmers kan uw kind heerlijk in het water spelen. Normale luiers zetten uit in water en worden zwaar, wat ervoor zorgt dat de baby naar beneden zakt.  Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier alle 65 ervaringen van andereHuggies Little Swimmers Zwemluiers mt 2-3 – 3x 12 stuks gebruikers >>

Voordelen:

 • Comfortabel voor mijn kind
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste zwemluiers top 1 huggies 2 en 3
bron: bol.com

De ideale zwemluier om je kindje zindelijk te laten worden voor dagelijks gebruik als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De 65 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet voor vele ouders.

Bestel Huggies Little Swimmers Zwemluiers mt 2-3 – 3x 12 stuks voor €19,92 bij Bol.com >>

2. Little Swimmers Zwemluiers van Huggies mt 3-4 – 3 x12 stuks

De aanrader van vele ouders voor hun kind, omdat deze je kind heerlijk in het water laten spelen. Met de zwemluiers van Huggies® Little Swimmers kan uw kind heerlijk in het water spelen. Normale luiers zetten uit in water en worden zwaar, wat ervoor zorgt dat de baby naar beneden zakt! Lees hier 65 ervaringen van andere Little Swimmers Zwemluiers van Huggies mt 3-4 – 3 x12 stuks gebruikers >>

Voordelen:

 • goede kwaliteit
 • Comfortabel voor mijn kind
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste zwemluiers top 2 Little Swimmers
bron: bol.com

Een fijne zwemluiers met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het beste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Little Swimmers Zwemluiers van Huggies mt 3-4 – 3 x12 stuks voor €24,50 bij Bol.com >>

3. Huggies Little Swimmers Zwemluiers mt 5-6 – 3 x 11 stuks

Graag die favoriete zwemluiers met frisse kleuren en makkelijk te vervangen? Opgelet! Huggies® Little Swimmers wegwerp zwembroekjes beschermen in het water zonder dat ze opzwellen en met de Disney© designs zijn ze ook nog leuk! Lees hier ervaringen van andere Huggies Little Swimmers Zwemluiers mt 5-6 – 3 x 11 stuks gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Comfortabel voor mijn kind
Beste zwemluiers top 3 maat 5-6
bron: bol.com

Dit product is een aanrader als je alles wilt halen uit je zwemplezier voor je kind en prijs/kwaliteit super belangrijk vindt.

Bestel hier Huggies Little Swimmers Zwemluiers mt 5-6 – 3 x 11 stuks voor €23,95 bij Bol.com >>

4. Voordeelverpakking Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers – Maat 3-4 – 3×12

Deze Pampers zwemluiers als voordeelverpakking blijft een gewilde voor vele ouders! Jouw baby kan heerlijk spetteren in het water met Pampers Splashers wegwerpbare zwemluiers. In tegenstelling tot gewone luiers, zwellen Pampers Splashers niet op in water, en bieden je baby een comfort. Ik raad dit product iedereen aan! Lees hier 70 ervaringen van andere Voordeelverpakking Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers – Maat 3-4 – 3×12 gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • handig in gebruik
 • duurzaam
Beste zwemluiers pampers wegwerpbaar top 4
bron: bol.com

Als ouder die opzoek is naar werkelijk kwaliteit en mooie alternatief voor een zwemluier met Pampers kom je niet tekort met deze versie met vele goede reviews!

Bestel hier Voordeelverpakking Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers – Maat 3-4 – 3×12 voor €19,99 bij Bol.com >>

5. Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers – Maat 5-6 – 3×10 – Voordeelverpakking

Wil je graag de leukste zwemluiers én handig mee te nemen ? Dan is dit product dat je al lang wilde hebben. In tegenstelling tot gewone luiers, zwellen Pampers Splashers niet op in water, en bieden je baby een comfortabele pasvorm of ze nu nat zijn of droog. Lees hier 96 ervaringen van Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers – Maat 5-6 – 3×10 – Voordeelverpakking gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
Top 5 zwemluiers Pampers Splashers
bron: bol.com

Bestel hier Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers – Maat 5-6 – 3×10 – Voordeelverpakking voor €29,99 bij Bol.com  >>

Belangrijke zaken bij het zindelijk maken voor zwemluiers

Er zijn een hele hoop praktische adviezen maar we kunnen niet genoeg benadrukken, hoe belangrijk de combinatie geduld en liefde is. Daarnaast is het ook zeer belangrijk dat je samen met je kind een beetje lol beleeft in het water.

Maak er een gezellig gebeuren van het samen zwemmen en probeer verschillende zwemluiers die het beste bij jouw kindje passen.  Iets dat ook helpt, is een onwijs leuke zwemluier uitzoeken! Hier zal je kindje graag gebruik van maken en daardoor wordt zindelijkheidstraining een leuk avontuur. Je hebt vele soorten zwemluiers, van kleine mini-broekjes voor prinsen en prinsessen, tot grotere maten. Voor eenieder wat wils!

Tip: Beste uit de Test & Beste koop | Top 10 Beste Hydrofiele Luiers >>

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.