Bol Masterclass Review? ALLERBESTE Informatie van 2019!

Bol masterclass review? Jia Ruan is een ondernemer, die binnen slechts één jaar van zijn passie een winstgevende onderneming heeft weten op te zetten. Zijn formule bestaat uit het aanmaken van een webshop waarmee je binnen de kortste tijd meerdere duizenden euro’s kunt verdienen. Dit doe je door simpelweg producten goedkoop in te kopen en voor een meerprijs weer te verkopen. Eigenlijk wat handelaren al eeuwenlang doen, maar nu in internetvorm. Laten we snel beginnen.

LET OP: Jia maakt gebruik van een speciale kortingspagina! Je betaalt hier altijd minder. Bespaar geld en start direct nog met korting. Kortingspagina Bol Masterclass >>

Wat is de Bol Masterclass en wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een ondernemer, die binnen slechts één jaar van zijn passie een winstgevende onderneming heeft weten op te zetten. Zijn formule bestaat uit het aanmaken van een webshop waarmee je binnen de kortste tijd meerdere duizenden euro’s kunt verdienen. Dit doe je door simpelweg producten goedkoop in te kopen en voor een meerprijs weer te verkopen. Eigenlijk wat handelaren al eeuwenlang doen, maar nu in internetvorm.

Jia Ruan review bol masterclass
Bron: Jia Ruan En Ben Ik Sterk | Zoubeck

Jia wil graag zijn succes met anderen delen

Nadat hij in zo’n korte periode zoveel succes bereikte, wilde hij niets liever dan anderen deelgenoot te maken van zijn kennis op dit gebied. Hij laat je in deze cursus zien hoe dit precies werkt, welke stappen je moet nemen om je producten aan de man te brengen en hoe je je processen kunt automatiseren. Zodat je weinig tijd kwijt bent aan details en met slechts enkele uren werk geld kunt verdienen.

Waar bestaat de Bol Masterclass precies uit?

Deze online masterclass bestaat uit meerdere video’s, welke je geheel in je eigen tempo kunt bekijken. Na het aanschaffen van de cursus kun je deze voor altijd in blijven zien. Mocht je dus een opfrissertje kunnen gebruiken, dan kun je op je gemakje alles terugkijken. De masterclass bestaat uit 8 verschillende modules met 85 lessen totaal!

Die alle info bevatten die je nodig hebt. Van Jiu’s eigen verhaal tot een business model, hulp bij het vinden van producten en leveranciers, je merk op poten zetten en natuurlijk het belangrijkste: geld verdienen!

 

Bol Masterclass Review cursus
Bol Masterclass Review cursus

De Bol.com Masterclass bestaat uit 8 modules (zoals Week 1: Welcome to the winning team, Week 2: Ground Zero, Week 3: The Goldmine, Week 4: Artificial Intelligence etc) die allemaal verschillende levenslessen bevatten.

Hieronder zie je precies hoe het eruit ziet als jij aan de slag gaat.

De lessen bestaan uit video’s variërend in lengte van 45 minuten tot 1,5 uur. Je kunt ze geheel in jouw eigen tempo volgen. Jia geeft zich zelf volledig in de video’s en wilt jou echt helpen. Geeft daarnaast ook huiswerk, checklist en extra tips.

Vooral veel motivatie om echt iets met de informatie te doen en  niet alleen maar de video’s af te kijken en achterover in je stoel te gaan zitten. Jij zult moeten werken met dit programma, maar het resultaat is echt geweldig.

Na aankoop ontvang je gelijk je login gegevens en kun je direct van start gaan. Je behoudt ook nog eens een levenslange toegang tot de cursus en alle toekomstige updates. Hij geeft echt dagelijks updates en nieuwe content per mail en via live webinars.

Bol Masterclass Review overzicht programma
Bol Masterclass Review overzicht programma

Voor wie is de Bol Masterclass bedoeld?

Het leukste aan deze masterclass is, dat iedereen het kan volgen. Van jong tot oud; mannen en vrouwen. Je hoeft geen specifieke voorkennis te hebben, de masterclass behandelt elk klein detail dat belangrijk is voor jouw voortgang. Ook wordt je meteen op de hoogte gesteld van de fouten die in het verleden zijn gemaakt, zodat jij je daarvoor kunt behoeden. Absoluut het proberen waard.

Je zult je nog wel afvragen:  Jia Ruan is hij wel betrouwbaar? Ik kan je als eigenaar van het Bol Masterclass programma alvast beantwoorden met een volmondige JA! Je hebt hopelijk nu goed beeld wie Jia is en waarom hij doet wat hij doet. Je krijgt een uitgebreid e-commerce programma, waar jij zelf mee bezig moet.

Maar waar je ook echt alle resultaten kunt uithalen. Jia liegt niet als hij zegt dat je hier echt duizenden euro’s per maand mee kan verdienen, maar JIJ moet het wel serieus nemen. Start vandaag nog de Bol Masterclass!

Kopen, Lenen of Niet Aanraken!  

Kopen, Belangrijkste wat je leert is de juiste ondernemers mindset te hebben. Vervolgens ga je verdiepen in onder andere wat de beste producten zijn om in te kopen en te verkopen en waar de kansen liggen om nog meer te kunnen verkopen.

Vooral zijn leerpunten die hij zelf heeft geleerd, alles is gebaseerd op zijn eigen ervaring en dat van zijn team Unstoppable en vele duizenden andere deelnemers ook wel tribe members genoemd. Die mij en vele andere dagelijks helpen in de webinars en privé facebook groep.

Waarom zou jij dit moeten kopen? De hele missie van Jia is om samen met jou een zo winstgevend en stabiel mogelijke webshop op te zetten waar je meer dan alleen van kunt leven. Dat is dan ook een heleboel mensen gelukt waaronder ik zelf die dagelijks digitale en fysieke producten verkoop online.

Ik wens je deze geweldige warme online tribe toe en vooral veel succes met jouw eigen online business van de Bol Masterclass!

LET OP: Jia maakt gebruik van een speciale kortingspagina! Je betaalt hier altijd minder. Bespaar geld en start direct nog met korting. Kortingspagina Bol Masterclass >>

 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.