Bolsius geurstokjes: aanbieding, navulling en review

Als jij geurkaarsen in huis hebt, is de kans groot dat er een geurkaars van Bolsius tussenzit. Bolsius heeft de afgelopen jarig menig huis een prettige geur gegeven.

En dat neemt het merk nu een stap verder door Bolsius geurstokjes aan te bieden. Deze geurstokjes zorgen ervoor dat je huis nog lekkerder ruikt zonder dat je hier een Bolsius kaars voor hoeft aan te steken.

De geurstokjes van Bolsius zijn dit jaar door veel mensen getest waardoor wij uit diverse reviews informatie kunnen putten. Met geuren als Jasmijn, Baked Apple en Blueberry heeft Bolsius een diverser assortiment dan de geurstokjes van Rituals en Robijn.

Robijn geurstokjes zijn weliswaar goedkoper. Alleen dan ben je wel aangewezen op drie vaste geurtjes. Ook Rituals heeft een beperkt aanbod geuren. Bolsius? Bij dit merk kan jij rekenen op meer dan tien unieke geurstokjes.

Op deze pagina bespreken we wat de bestaande reviews over Bolsius geurstokjes te vertellen hebben. Daarnaast nemen je mee langs de populairste geuren, eventuele aanbiedingen en waar de geurstokjes te koop zijn!

Wat zegt de gemiddelde review over Bolsius geurstokjes?

Wat zegt de gemiddelde review over Bolsius geurstokjes

Als we een korte blik op de Bolsius geurstokjes reviews werpen, valt direct op dat de meeste reviewers zich verbazen over de kracht van de geur.

De meeste geurstokjes op dit prijsniveau blijven niet heel lang hangen. Bolsius lijkt met hun geurstokjes in staat te zijn kwalitatieve geurstokjes voor eens scherpe prijs te kunnen maken.

Veel andere ervaringen voegen hieraan toe dat het gevarieerde aanbod Bolsius geurstokjes hier extra waarde aan geeft. Vrijwel geen één ander merk heeft meer dan vijf geuren in het aanbod. Bolsius geeft met een ruim aanbod geurstokjes de consument de kans om de geur te vinden die het best bij hun past.

Hoelang blijft de geur van Bolsius geurstokjes hangen?

Hoelang de geur van Bolsius geurstokjes precies blijft hangen is sterk afhankelijk van de ruimte waar de stokjes (en het flesje) geplaatst worden. Kleine ruimtes zoals een slaap- of badkamer zijn eenvoudiger om met een lekkere geur te vullen dan een grote woonkamer of zolder. De meeste reviews geven aan dat de geurstokjes bovengemiddeld lang de geur afgeven. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat de Bolsius geurstokjes beter presteren dan soortgelijke alternatieven.

Welke geuren zijn het lekkerst?

Het gevarieerde aanbod Bolsius geurstokjes zorgt ervoor dat de meningen over wat het lekkerste geurtje is sterk verschillen. We kunnen wel een duidelijke top vijf kunnen opstellen over wat de verschillende reviews als hun favoriete geurtje aanwijzen. Hierdoor komt de volgende top vijf Bolsius geurstokjes tot stand:

 • French Lavender
 • Magnolia
 • Feel Happy
 • Pomegranade
 • Pure Romance

Waar zijn Bolsius geurstokjes te koop?

De geurstokjes van Bolsius zijn hoofdzakelijk te koop bij Bol.com, Kruidvat, Trekpleister, Blokker en Albert Heijn.

Waar Bol Bolsius geurstokjes doorgaans tegen de laagste prijs verkoopt, heeft Albert Bolsius geurstokjes van vrijwel iedere geur in het productaanbod opgenomen.

Indien je ook de navulling van Bolsius geurstokjes wilt kopen, adviseren wij je Bol.com en Cookinglife te bezoeken. 

Bolsius geurstokjes aanbieding

Als je goed zoekt, kun je de Bolsius geurstokjes in de aanbieding tegenkomen. Wij zien dat dit product meestal in de aanbieding bij Bol.com komt, doorgaans rond de lente en het einde van het jaar. Daarnaast bieden winkels als Kruidvat en Trekpleister het product sporadisch met korting aan.

Navulling voor geurstokjes

In het prachtige flesje waar de geurstokjes in te vinden zijn, zit helaas niet heel veel vloeistof. Je bent meestal in ongeveer een maand door de originele vloeistof heen.

Het is dan zonde, en al helemaal niet duurzaam, als je een nieuwe set moet kopen. De oplossing hiervoor het kopen van geurstokjes navulling.

De navulling van geurstokjes zorgt ervoor dat je een stuk goedkoper van jouw aankoop kunt genieten. Verhoudingsgewijs is de aanschaf van een navulling goedkoper dan het telkens opnieuw kopen van een set geurstokjes.

1. Bolsius True Scent – Pomegranade Geurstokjes

Graag vrolijk makende en verfrissende geur? Probeer dan eens deze sappige en fruitige geur van de granaatappel. Lekker in ieder seizoen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • heerlijk fris en fruitig
 • geur blijft lang hangen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Geurstokjes 45ml VANILLA | True Scents Bolsius

Jij zoekt een heerlijke zachte en herkenbare geur? Vertrouwd maar toch exotisch, aromatisch maar met een fluwelen ondertoon. Vanille is een van de meest geliefde geuren. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Lekkere en zachte geur
 • verspreid de geur goed
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Geurstokjes 45ml LAVENDEL | True Scents Bolsius

Thuis heerlijke geuren uit de tuin creëren? Een rustgevende en vertrouwde geur. Brenger van een ontspannen sfeer. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Fijne en herkenbare geur
 • Geeft een ontspannen sfeer
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Geurstokjes 45ml PEONY | True Scents Bolsius

Vind jij het nieuwe bloemenseizoen altijd heerlijk? De frisse geur van pioenrozen vult de kamer met een echte bloemengeur. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Heerlijke frisse geur van de pioenrozen in huis
 • verspreid de geur goed in het huis
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Geurstokjes 45ml BAKED APPLE & CINNAMON

Heerlijk de geur van een verse appeltaart in je huis? Deze geur ga jij zeker herkennen.  Een echte ‘feel good’ geur met appel, kaneel, kruidnagel, vanille, karamel en musk. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 •  3-in-1: Aroma diffuser, luchtbevochtiger en nachtlamp
 • De geur verspreid zich echt goed
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.